Kysymys:
Onko hyviä sivustoja yhteistyöhön pienissä projekteissa? eli animaatioita, lyhytelokuvia jne.?
Andy Lewis
2010-04-16 18:32:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei kaikki!

Etsin yhteistyötä joissakin projekteissa, jotta voin päivittää showreelini muutamalla uudemmalla teoksella. Tietääkö kukaan sivustoja, joihin voi olla hyödyllistä lähettää joitain äänisuunnittelupyyntöjä? Nautin animaatiosta ja tietokoneiden visuaalisista tehosteista sekä elokuvista. Olisi mielenkiintoista kuulla kenenkään ehdotuksia palvelujen tarjoamisen parhaista paikoista. Tietenkin olisi hienoa saada niistä maksettu palkka, mutta tällä hetkellä olisin iloinen voidessani tehdä ilmaista yhteistyötä oikeiden projektien parissa.

Asun Lounais-Englannissa (Bournemouth) osoitteessa läsnä!

Kippis, AL

Viisi vastused:
Colin Hunter
2010-04-20 21:39:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

www.mandy.com voi olla hyödyllinen resurssi. Tässä on suora linkki UK-työpaikkasivulle. Verkkosivusto on tarkoitettu kaikille elokuva- ja televisioteollisuuden osa-alueille, ja mainostetaan paljon työpaikkoja, joten joudut ehkä etsimään useilta sivuilta, ennen kuin löydät äänisuunnittelutarjouksia, mutta kannattaa tarkistaa säännöllisesti, koska ne tulevat usein esiin . Suurin osa äänisuunnittelutarjouksista on joko maksamattomia tai matalan / voittoa tuottavia, mutta olen työskennellyt mielenkiintoisissa projekteissa, jotka kaikki johtivat uusiin työmahdollisuuksiin valmistumisen jälkeen. Toinen hyödyllinen sivusto on Talent Circle.

Toivottavasti tämä auttaa.

Kiitos Colin! Olet juuri rekisteröitynyt Talent Circle -palveluun ja ottanut yhteyttä äänisuunnittelijaa etsivään henkilöön, joten sormet ristissä!
Jay Jennings
2010-04-16 22:45:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Craigslist Film / TV -työtaulu on hyvä resurssi etsiä ensimmäisiä tai opiskelijaelokuvantekijöitä, jotka etsivät äänisuunnittelijoita. Olen varma, että 95 sadasta projektista on melko raakoja eikä niitä kannata tehdä, mutta muut 5? No, et koskaan tiedä kuka seuraava Spielberg tulee olemaan ...

Kiitos vinkistä! Olen ollut jonkin aikaa siitä, kun käytin sitä. Näyttää olevan enimmäkseen ihmisiä, jotka etsivät xxx-malleja, mutta luulen, että käytän Mattin RSS-neuvoja ja toivon parempaa onnea :)
Joel Raabe
2010-04-16 23:30:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Guru.com -sovelluksessa on joskus esillä ääniä koskevia asioita, mutta se on harvinaista (ja super lo-budg, kun se tulee esiin).

Siitä huolimatta voitin tarjouksen ja hankin prosessin aikana melko mahtavan asiakkaan (ja projektin). Kannattaa heittää nimesi ainakin sekaan ...

Kippis Joel! Ilmoitan ja tarkistan sen myöhemmin tarkemmin
Matt Cavanaugh
2010-04-17 02:46:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

+1 Craigslistissa. Tilaan RSS heidän keikkasivultamme tulosta varten "äänisuunnittelulla". Näen pari lähetystä joka päivä täällä Burbankissa. 99% sisältää jonkin verran muunnelmaa "Olemme jo käyttäneet budjettiamme asioihin, joiden ajattelimme olevan tärkeämpiä kuin äänet, joten et saa palkkioita."

Toinen paikka on Mandy.com heidän työpaikkojen välilehdellään. Heillä on jälkituotantovaihtoehto haussa. En ole nähnyt paljon tuloksia alueellani, mutta ehkä sinulla on parempia tuloksia lammen yli.

Toivon, että tiesin luotettavampia lähteitä projektien maksamiseen. Onnea.

Kiitos RSS-vinkistä, Matt. Annan sen mennä. Älä välitä yhteistyöstä kenenkään kanssa ympäri maailmaa, joten kokeile myös muiden maiden Craiglist-sivustoja :)
En tiedä miksi en ajatellut tätä ennen, mutta on sivustoja kuten http://www.searchtempest.com/ tai http://www.crazedlist.org/, joiden avulla voit etsiä Craigslistista useissa paikoissa osoitteessa kerran. He ovat tavallaan hitaita lataamisen ja selaamisen kanssa, mutta se on nopeampi kuin hakeminen Craigslistista jokaisen alueen mukaan yksi kerrallaan.
Colin Hart
2010-04-17 03:39:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monissa kouluissa on opiskelijoita, jotka haluavat myös rakentaa demorullan. Voisit alkaa lähettää viestejä koulufoorumeille, ottaa yhteyttä harjoitteluosastoihin jne. ...

Suurin osa opiskelijoista innostuu hyvin ulkopuolisista projekteista riippumatta siitä, kuinka pienetkin, ja olen varma, että suurin osa, elleivät kaikki oppilaat halua työskennellä myös ilmaiseksi. Usein löydät täältä erittäin lahjakkaita opiskelijoita. Rakennat demorullasi ja autat rakentamaan myös heidän.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...