Kysymys:
Mikä on mieluisin menetelmäsi siirtämisessä?
Steve Urban
2010-07-14 00:49:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kysymys useissa osissa:

Ensinnäkin, äänitämme kaikki korkeimmalla mahdollisella bitti- ja näytetaajuudella (eikö?) Tallennettavien äänien käytön laajentamiseksi. Mahdollisuus tehdä isompia, ikävämpiä, kammottavampia ja kevyempiä ääniä saa minut vain hymyilemään. Mutta pitäisikö sen muuttaa sitä, miten en ensinnäkin tallenna efektejä? Pitäisikö minun olla erityisen tietoinen ympärilläni olevista korkean taajuuden tiedoista? Tai haluatko vain toivoa onnellisista yllätyksistä (ihmeistä)?

Toiseksi, tiedoston siirtämisen jälkeen siellä on laajennuksia, samplereita, joustavaa ääntä, äänityksen uudelleen nopeuttavaa toistoa, joilla kaikilla näyttää olevan ansiot. Mikä on ensisijainen menetelmäsi?

Itse? Käännyn Wavesin SoundShifterin puoleen muutosten muuttamiseksi ajan myötä, ja SoundShifter / Doubler tai Digi's Time Shift pysyvien korkeuden muutosten vuoksi. Mutta juuri tähän olen tottunut tavoittamaan, ehkä minun tarvitsee vain muuttaa ajatteluani yhtä paljon kuin sävelkorkeuteni ... neuvoja?

Kuulen kaikki ostosuosituksista, mutta jos Sinulla on neuvoja metodologiasta, vinkkejä, sudenkuoppia, kuunneltavia asioita, niistä olisi yhtä hyötyä, ellei enemmän.

Suuri kysymys.
Neljä vastused:
#1
+4
Jay Jennings
2010-07-14 01:54:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Seraton Pitch n 'Time on minun kytkentäni. Onko 192k - suosittelen.

Pelkkä avainkehysten automaattinen asteittainen aikaskaalaaminen on ehdottomasti pääsyn hintaa. Upea työkalu
#2
+3
Justin P
2010-07-14 03:42:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tallennan toisen kerran suurilla näytetaajuuksilla ja toistan alemmilla. Tämä toimii tietysti vain mikrofoneilla, joilla on erittäin laaja taajuusvaste. Paras ääni mielessäni.

Mikään ei kuitenkaan ylitä hyvää nauhakonetta tällaiseen asiaan. Tunnen joitain arvostettuja äänisuunnittelijoita, jotka edelleen hidastavat ääntä nauhalla.

+1 analogisessa sävelkorkeudessa.Varispeed - Artifacts = Awesomeness
Hyvä kohta mikrofonissa. Maanrakennuksen SR-alue on ainoa laaja taajuusvastemikrofoni, josta olen tietoinen. Oletko tietoinen mahdollisista kohtuullisemmasta hintaluokasta?
#3
+2
alansende
2010-07-20 09:09:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

AudioSculpt on vuosien ajan suosimani valinta ei-reaaliaikaiselle äänenvoimakkuuden vaihdolle. Tämä ohjelmisto käyttää tekniikkaa nimeltä "SuperVP" (Super Phase Vocoder). BTW, sen on kehittänyt IRCAM; erittäin vakavat elektroakustiset kaverit takaavat korkean laadun. En ole koskaan kuullut mitään parempaa aiheesta.

Vau. Tarkistin juuri heidän verkkosivustonsa ääniesimerkkejä. http://bit.ly/da51p7 Vau.
Joo, tämä ohjelmisto on mahtava!
Tarkista tämä asiaan liittyvä kysymys: Nopea äänenvoimakkuuden siirtäminen Audio Finderista DAW: een? -> http://socialsounddesign.com/questions/2094/quick-pitch-shifting-from-audio-finder-to-daw
#4
+1
Yohann Bernard
2013-09-09 02:45:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Esitän Googlessa yksinkertaisen kysymyksen "paras äänenvoimakkuuden vaihto?", ja lopuksi ensimmäinen vastaus oli tämä sivu. Hienoa, mutta näin sen vuonna 2010 ... Joten mitä tapahtuu vuonna 2013?

Henkilökohtaisesti:

  1. Ääni veistää kaukana (3 oktaavin ansiosta musiikilliset tehosteet eivät ole niin alias), mutta se ei ole laajennus. Tarvitsee enemmän aikaa.

  2. Melodyne on uskomaton "laulumaisilta" ääniltä, ​​ja mahdollisuudet rekonstruoida ääni luonnollisella tavalla ovat hämmästyttäviä.

  3. Wave Soundshifter ja Ptich''time ovat todella hyödyllisiä ja kuulostavat hyviltä

  4. Analogilla ei ole numeroongelmia. Tarvitsee aikaa ja irtoamista. Joten en käyttänyt sitä kauan, mutta haluaisin.

Ja sinä?Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...