Kysymys:
Matkustaminen vaihteella (tulli)
Andrew Spitz
2010-03-27 19:25:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole toistaiseksi koskaan ilmoittanut tai minulla olisi ollut ongelmia saapuessani, mutta kun saan lisää vaihdetta, olen hieman huolissani tullessa. Kaikki tämä kallis elektroniikka voi olla vakava takaisku, jos joudut maksamaan tuontitulleja.

Olen hyvin epäselvä siitä, miten se kaikki toimii. Mitä minun pitäisi tehdä lähdettäessä ja saapuessani. Täytyykö minun aina ilmoittaa, kun lähden maasta, vai onko se kerran tehtävä, kun poistut maasta, josta ostin pyydyksen? Minulla ei ole kuitteja vanhemmasta vaihdestani.

Kaikki kokemukset tai tietosi, joita haluat jakaa, ovat erittäin arvostettuja.


Tämä pieni muunnelma kysymyksestäni ... Tyttöystäväni vierailee luonani Yhdysvalloista, ja varusteet ovat kirjaimellisesti kaksinkertaisia ​​Etelä-Afrikassa, joten haluan hänen tuovan minulle takaisin tarvittavat varusteet. Jos hän ilmoittaa sen lähtiessään, eikö hänen tarvitse maksaa matkaa SA: lle (jos hän sanoo, että se on hänen henkilökohtainen vaihde)? Entä hänen paluumatkansa ilman enää vaihdetta, tarkistavatko he?

Kysymykseni on hieman epäselvä, koska en ymmärrä tätä maailmaa, yritin löytää vastauksia verkosta, mutta se on mahdotonta.

Kiitos avustasi.

Neljä vastused:
NoiseJockey
2010-03-27 21:41:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jokainen maa on hieman erilainen, mutta ratkaisu on yleensä paperityötä merkittävän määrän laitteiden kuljettamiseksi.

Hallitukset ovat yleensä huolissaan paikallisesta jälleenmyynnistä, joka kiertää asianmukaiset tuontitullit. Avaimella näyttää olevan täydelliset asiakirjat laitteiden omistajuudesta ja paperityöt, joiden mukaan tämä vaihde on tarkoitettu tiettyyn käyttöön eikä sitä myydä uudelleen. Siksi tulli olettaa loogisesti, että vaihde poistuu maasta, kun teet sen.

Se on täysin pätevä kysymys siitä, kuinka merkittävä muu poistuu maasta ilman mainittua vaihteistoa; Olen yleensä optimistinen sellaisista asioista, mutta lomakkeet, jotka hänellä olisi poistuessaan, tarkistettaisiin loogisesti myös ulospääsyn yhteydessä. Mutta minulla ei ole ollut erityistä kokemusta siitä, joten en voi sanoa varmasti.

Suuremmat tuotokset lähettävät vaihdetta yleensä erikseen kuin henkilöstö. Ihmiset kantavat perusasiat joka tapauksessa, mutta käyttävät "lähetyskuljettimia" tai jopa FedExiä toimittaa pyydykset, kaikki tietysti vakuutetut. Nostaa kustannuksia, mutta kiertää suurten määrien kuljettamisen. Jotkut toisella levyllä olevat tuotantosekoittimet kertoivat yön yli pakettinsa FedExin kautta hotelliin, jossa asut. (Yhdysvalloissa en ole koskaan menettänyt matkatavaroita välilaskulla, mutta lisää yksi pysäkki reittisuunnitelmaan ja käytännössä 50/50, jos vaihde seuraa sinua oikein ja ajoissa!)

Toivottavasti jotkut muut jäsenet SSD: stä kuuluu vielä enemmän kokemuksia ja oivalluksia ..!

Kiitos vastauksesta. Tullit ovat melko ankaria SA: ssa, eivätkä ne joskus ole rehellisiä, koska niiden pitäisi olla, minkä vuoksi olen huolestunut enemmän kuin luultavasti tarvitsen olla. Olet oikeassa, että he ovat enimmäkseen huolissaan siitä, että myymme sen uudelleen, joten olen varma, että jos se näyttää käytetyltä ja jokaisesta on vain yksi esine, he saattavat jäähtyä siitä.
Oof, joo, kuulen. Onnea, Andrew!
Shaun Farley
2011-08-16 18:04:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun olen tehnyt tämän pari kertaa nyt töitä varten, voin antaa vastauksen ... mutta et todennäköisesti pidä siitä. Kuten Nathan mainitsi, se riippuu maasta. Se riippuu myös työstä, jota teet ollessasi maassa. Se on lyhyt versio.

Jos matkustat pienellä määrällä omia varusteitasi (tarkoitan siis, että mahtuu matkalaukkuun vaatteidesi kanssa) ... ja aiot tehdä sen takaisin ulos sinä ... silloin sinulla ei todennäköisesti tule olemaan tulliongelmia. Kun elokuvaluvat alkavat osallistua matkustamiseen osana miehistöä, asiat alkavat olla hieman monimutkaisempia. Tällöin on harvinaista, että minun ei ole tarvinnut ilmoittaa vaihdetta sisään- ja uloskirjautumiselle jonkinlaisen eriteltyjen luetteloiden avulla ja tarkastaa ne satunnaisesti. Emme ole koskaan joutuneet maksamaan tuontitulleja näissä tapauksissa, mutta usein on maksettava tullimaksuja (sisäänmenolla, uloskäynnillä tai molemmilla).

Olemme aina matkustaneet vaihde, mutta siitä mitä olen nähnyt ... monien ihmisten käyttämä lähetysvaihtoehto on nyt hyvin samanlainen. Heidän ei vain tarvitse käsitellä lentotarkastusvälineitä ja tapoja heti pitkien lentojen jälkeen. Noissa tapauksissa on aina mukana paperityötä, ja vaadittu paperityö vaihtelee osallistuvien kansakuntien mukaan (huomaa monikko!). Useimmissa maissa on jonkinlainen tulliinformaatio, joka on saatavana verkossa elokuva- / mediaryhmille. Niitä ei ole aina helppo löytää, ja voi olla sinun etusi ottaa yhteyttä suurlähetystöön / konsulaattiin, jos sinulla on ongelmia.

Mitä tulee toiseen kysymykseesi, tuontitulleja odotetaan kaikista ostoista, jotka on tehty sen maan ulkopuolella, johon ne saapuvat (edellyttäen, että he eivät palaa takaisin tuojan kanssa). Yhdysvallat antaa henkilökohtaisen korvauksen (ei muista, onko se 500 dollaria tai 1000 dollaria) matkan aikana palautetuista ostoista ennen kuin ne alkavat veloittaa tuontitulleja. En tiedä, tekevätkö muut maat tämän vai eivät. Jos tyttöystäväsi on ilmoittanut sen jossain vaiheessa matkan aikana, on mahdollista, että hänet tarkistetaan (ehdottomasti, jos hänet vedetään satunnaiseen seulontaan). Jos hänellä ei ole sitä, hän tarvitsee vankan tekosyyn (eli fyysisen kopion poliisiraportista) tai hän voi joutua vaikeuksiin. Minulla ei ole aavistustakaan, millaiset sakot ovat.

Se on suo olla varma. Toivottavasti tämä auttaa hieman.

user80
2010-03-27 22:42:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On nyt yleistä käytäntöä lähettää laitteita pikemminkin kuin kuljettaa niitä käsimatkatavarana, etenkin maasta toiseen. Se on yllättävän turvallinen ja luotettava, Pelican -kotelot ovat parhaiten käytettäviä. Ostan edelleen lähetysvakuutuksen, vaikka en tiedä ketään, joka on jo vaatinut korvausta.

Pelican cases
(lähde : pelican.com)

Kiitos vinkistä. Etsin itse asiassa mustavalkotapausten hankkimista: http://bit.ly/d4Mqh7, mikä on hyvää vastinetta rahalle. Matkustan melko usein, ja matkalaukkuni on usein viivästynyt pitkään ja minulla on ollut menetyksiä, joten tuon yleensä äänilaitteeni tavaratilassa. Luulen, että nyt, kun saan lisää herkkuja, pidän todennäköisesti päävaihteen kuljettajana ja ylimääräiset mikrofonit sisäänkirjautumisena. Toimitus on liian kallista tehdä usein (henkilökohtaiseen käyttöön). Jos tuotanto mistä maksaa, niin lähetän sen varmasti! Ja Fedexillä on 100% varma, että laitteesi käyvät läpi tullin, mutta sen tuominen mukaani ei ole varmaa :-)
Blue Owl Studios UK
2011-08-16 16:42:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Otin kerran ison kitaran capon läpi tullin Belgiassa ja vietin tunnin vakuuttamaan heille, että se ei ollut nivelpölynimuri - he eivät välittäneet lainkaan Rode / Fostex / Laptop / Blimp / XLR / kuulokkeistani. / p>Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...