Kysymys:
Kuinka tärkeä ammattiyhdistyksen jäsenyys on äänisuunnittelijoille ja tuotannon äänisekoittimille?
VCProd
2010-05-04 19:14:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska olen suhteellisen uusi tuotantoäänen sekoittamisen ja jälkituotannon äänen suhteen, olen vaeltanut indie-maailmaa läpi tekemättä liikaa studiotyötä. Kuinka tärkeää minulle on olla ammattiyhdistyksen jäsen, kun aloitan suurten projektien parissa työskentelyn? Mitkä ovat ammattiyhdistykset tai ammattiliitot, joihin minun on keskityttävä? Ovatko ne työn lähde vai pikemminkin valtakirjojen lähde?

Kolme vastused:
Colin Hart
2010-05-04 19:35:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tuotantoäänimikserit - erittäin tärkeää - jos haluat leikkiä isojen poikien (Devlin, Novik, Ulano jne.) kanssa liittosarjoissa. Unionisarjat eivät yleensä palkkaa sinua, ellet ole liitto. Ainoa saalis on, että kun olet ammattiyhdistys, voit työskennellä vain yhdessä tai kahdessa ammattiliittoon kuulumattomassa sarjassa vuodessa. Joten sinun on parasta varmistaa, että olet hyvä ja että olet kytketty verkkovirtaan ennen kuin menet liittoon, tai et ole enää työssä!

Mitä äänisuunnittelijoihin tulee, en usko, että se on todella tärkeä . En tiedä monia, jotka ovat liittoa. On organisaatioita, kuten CAS, johon monet äänisuunnittelijat (ja tuotantosekoittimet) liittyvät, mutta ne eivät yleensä ole ammattiliittoja.

Henkilökohtaisesti uskon, että ammattiliitot ovat ylittäneet toivotuksensa. Ne olivat erittäin hyödyllisiä ennen sotaa, mutta mielestäni ne aiheuttavat enää enemmän vahinkoa kuin hyötyä, IMHO.

Jay Jennings
2010-05-05 03:17:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei VCD,

täällä Los Angelesissa toimiva liitto ( MPEG Local 700) ei tunnista äänisuunnittelijan virallista luokitusta. Lähin saisit olisi joko äänieditori tai uudelleentallennussekoitin. (Arvaa, että "äänisuunnittelija" sopii jonnekin näiden kahden väliin.) Joten tämä mielessä sinun on selvitettävä, mikä niistä parhaiten sopii taitosi joukkoon.

MUUTETTU: Ilman ammattiliiton jäsenyyttä et voi olla ammattiliiton palkanlaskennassa. Tästä huolimatta mielestäni riippumattomat äänisuunnittelijat voivat työskennellä ammattiliittojen näyttelyissä, mutta eivät voi kerätä tunteja eläke-, terveysetuihin jne.

"PS: nä" Colinin mielestä sanon, että vaikka unioni ei todellakaan ole täydellinen, teollisuus toimii näin. Plus-puolella terveyshyödyt ovat suuria - ja ne voivat olla enemmän kuin rahaa.

On totta, että ala toimii. Jos haluat työskennellä alan suurten asioiden parissa (tuotantopuoli), sinun on oltava liitto (MPEG Local 700, IATSE Local 695). Toivon vain, ettei se olisi ollut niin. Se rajoittaa sitä, mitä saa työskennellä, enkä pidä siitä, miten ammattiliittoja hoidetaan. Mutta en näe sen muuttuvan pian.
Rakastan henkilökohtaisesti, että ammattiliitot varmistavat, että sinulle maksetaan elatuspalkka työstäsi. Kokemukseni LA: sta on järkyttänyt minua, koska niin monet ihmiset voittavat tarjouksia alittamalla. Tunnen paljon lahjakkaita kavereita, jotka työskentelevät suuressa työssä ja joilla ei ole varaa asua turvallisilla alueilla ja sairausvakuutuksella. Haluan ehdottomasti liittokeikalle. Olen ahkera ja työskentelen erittäin hyvin tiimissä.
charles maynes
2016-05-25 01:04:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat työskennellä Union-elokuvien tai TV: n parissa (jotka ovat melkein kaikki suuret elokuvat ja TV-ohjelmat), sinun on oltava unionissa - on olemassa joitain kiertotapoja, kuten sinulla on hyvin erityinen taito, jota ei ole saatavana ammattiyhdistyspoolien joukko, mutta se yksinkertaisesti antaa sinulle 30 päivän työsuhteen, joka tyydyttää unionin jäsenyyden.

Toinen selkeä tapa suoraan unioniin on järjestää elokuva tai TV-ohjelma. Tämä sallii koko miehistön pääsyn suoraan.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...