Kysymys:
"13 Ghosts" ääniefekti
Wesley Mace
2010-05-15 22:59:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan vain saada tietää kuka osaa luoda "aavemainen vuoropuhelu" 13 haamussa. Mitä vaikutuksia käytetään ja miten ne sekoittivat sen yhteen?

Ehkä jos kuulin sen, voin kertoa mikä se oli. Mistä löydän näytteen? You-Tube ei puhu kummituksia. Elokuva julkaistiin vuonna 2001, joten sitä ei voi olla liian vaikea selvittää.
Viisi vastused:
Andrew Spitz
2010-05-16 12:27:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole nähnyt 13 haamua, mutta jos löydät leikkeen, ilmoita siitä meille ja yritämme selvittää, miten he tekivät sen.

Sillä välin Jim Stout päällä Äänen suunnittelu on klassinen temppu pelottavien äänien luomiseen.

Sonsey
2010-05-17 04:20:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

13 Ghosts on syyllinen iloni! :) Käytetty vaikutus on klassinen "käänteinen kaiku". Se ei todellakaan toimi reaaliajassa, mutta se on tarpeeksi helppo luoda. Ota äänileike ja käännä se. Lisää nyt siihen mukava reverb - kohtuullisen pitkä hajoaminen, ei liian paljon varhaista heijastusta, ennakkoa makua varten, pidä matalan lopputuloksen kesy. Muista sisällyttää näytteen jälkeen riittävästi aikaa, jotta saat koko kaiun hännän. Käännä nyt koko sotku uudelleen. Voila, kaiku tulee ENNEN ääntä ja antaa sinulle tämän vaikutuksen. Olen käyttänyt tätä vaikutusta useisiin indie-kauhuelokuviin!

ianjpalmer
2010-05-17 13:35:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Klassinen tehoste. En ole koskaan nähnyt Poltergeistia, mutta kokeilemalla keksin täsmälleen saman vaikutuksen monta vuotta sitten. Rakastan sen käyttöä, mutta projektit tarvitsevat harvoin tällaista vaikutusta.

Tällä hetkellä valitsemani työkalu on MondoMod, jolla luodaan äänelle flutterivaikutus. Lisää phaseriin ja välittömään tietokoneääneen.

UltraPitchillä voidaan luoda hienoja tehosteita paitsi yksinkertaisen harmonisten lisääminen ääniin.

Et ole koskaan nähnyt Poltergeistia ?! Hienoa äänisuunnittelua tuossa elokuvassa Richard Andersonin ja Steve Flickin ystävällisyydestä.
Se on uskomattoman pitkä luettelo elokuvista, jotka minun pitäisi nähdä (ja kuulla), mutta en ole koskaan päässyt siihen. Minun täytyy vain vuokrata se nyt, meillä on vihdoin iTunes-elokuvia täällä Irlannissa.
Joe Griffin
2010-05-18 01:39:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

+1 taaksepäin-jälkikaiku-temppussa, ja lyhyillä viiveillä, kuten Jim Stoutin videossa näkyy, se on erittäin kammottava. Olen tehnyt joukon käänteisen verbin asiaa, ja aion pelata viiveellä joukkoa seuraavassa projektissa, joka sitä tarvitsee.

Cornelius
2012-11-19 07:22:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Howarth itse puhuu tästä vaikutuksesta haastattelussa tällä verkkosivustolla: http://constructinghorror.com/index.php?id=142 (se on haastattelun seitsemäs osa).Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...