Kysymys:
Indie Feature Production ja Post Production Audio Budjetti
Colin Hart
2010-05-01 07:21:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinua pyydettäisiin lähettämään ääntä elokuvalle, yhden miehen bändin tyyliin, ja tiesit, että budjetti on 150 000 dollaria, mitä luulet kohtuullisen hinnan? Tämä on vain sinun palveluihisi. Ei dolby-juttuja tai mitään hienoa, ei musiikkilisenssejä jne., Vain muokkauksesi ja miksauksesi.

Mitä haluaisit saada vastaavalla muistiinpanolla tuotantoäänestä? Normaali korko on 250 dollaria päivässä vain minulle sekoitettavaksi, plus 150 dollaria puomioptiolle, mutta minulla on ollut paljon ihmisiä, joilla on 150–200 dollarin budjettikohta. Alan suuret tuotannolliset kaverit veloittavat sekoittamiseen (vaihde mukaan lukien) jopa 1500 dollaria päivässä, plus 200 dollaria - 500 dollaria päivässä puomioptiolle ja 200 dollaria A2: lle.

Ajattelemalla tätä vain projekti, jonka olen tulossa, ja nämä jutut olivat mielessäni, kun olen lukenut äskettäin artikkelin, joka on ollut kelluva ympäriinsä työskennellessäsi ilmaiseksi. Linkitätkö ketään?

Ajatuksia?

Tuotantoprosenttini on yleensä 350 / päivä ja suurimman osan ajasta + pakettimaksu. Olen perustanut tämän siihen, mitä olen arvoinen live-konserttiinsinöörinä päivässä. Sama perusta on se, kuinka lainaan ihmisiä tuntitöihin. Se on vuosien elävän suunnittelun lopputulos ja mitkä yritykset täältä näyttävät mukavalta maksaa minun työstäni. Hyvin harvoin saan ketään, jolla on ongelmia tällä korolla, jos he ovat todellinen yritys ja todellinen tuotanto. Vain "sijoitus" -tyyppiset projektit yrittävät puhua minut.
Neljä vastused:
#1
+11
user49
2010-05-02 04:29:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Entä jos ajattelet sitä tästä näkökulmasta?

  1. Sinua todella pyydetään olemaan sijoittaja projektissa, joten maksa se normaalilla hinnalla & antaa ensin tuottaja, joka budjetti ... Anna heidän ymmärtää, mitä todella maksaa sen tekeminen 'oikein' kutsumalla tätä kokonaissummaa $ A

  2. Kun he ovat toipuneet, tarjoa heille X%: n lykkäysvaihtoehto , jotta et heitä X%: a pois: tuo velka / sijoitus pysyy, kunnes se on maksettu, mutta sinun on oltava onnellinen, ettet koskaan näe X%: ta koskaan, joten mene siihen ratkaistuna ...

Kuinka selvittää, mikä on X%?

Lisää yhteen kovat kustannuksesi - jos &in muokkaaminen vie Y viikkoa & Z viikkoa sen sekoittamiseksi joudut ainakin tasoittumaan Y + Z-viikkoihin, muuten maksaa tosiasiallisesti elokuvan parissa työskenteleminen ... Ja hylkäätkö kaikki palkkatyöt Y +: n aikana Z viikkoa? Vai toteutetaanko pienen budjetin projekti viikkoina, jolloin sinulla ei ehdottomasti ole mitään?

Joten lisää yhteen (Y + Z) viikkoa

  • vuokra- / kiinnitysmaksut + studio)
  • sähkö / puhelin / internet (koti + studio)
  • vakuutus (koti + studio)
  • kuljetus
  • ruoka jne ....

Yhteensä = $ B

Joten ($ A- $ B) / $ A = MAXIMUM mahdollinen% lykkäystä / investointia

Ja sen pitäisi kertoa sinulle, pystytkö todella tekemään projektin heidän tarjoamalleen ...

Kannatan kaikkia rakastamani ja / tai rakkaat ystävät, mutta jos aiot sitoutu siihen 2 tai 3 kuukauteen, sinun ei pitäisi joutua henkilökohtaisesti velkaa siitä

(En tuota ääntä, joten en voi auttaa kaiken ampumisen puolella)

Olen aina vihannut matematiikkaa, mutta tämä kaava on ehdottomasti poikkeus. Upea viesti.
#2
+6
Colin Hart
2010-05-01 18:31:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olin myös kirjoittanut tämän kysymyksen Gearslutziin Post Production -foorumiin. Tässä on loistava vastaus "Big Andylta".

Teen ystävälle parin viikon aikana 90 minuutin elokuvan, joka on vain vuoropuhelua, BG: itä ja musiikkia samankaltaisella budjetilla. teen edelleen liittopohjani kaikelle toimitukselle ja kopioinnille sekä DNS One: lle.

VÄHINTÄÄN MINIMI, jonka sinun pitäisi ottaa 100 000 dollarin projekti on 15 000 dollaria [IMO]. Todellisuudessa työn määrä, vietetty aika, kun ohjaaja päättää, että sirkat kuulostavat liian sinisiltä, ​​ja suhde, johon olet tekemisissä, ei ole vähempää. Olen tehnyt paljon "yhden miehen bändin" projekteja, ja jos et ole kovin tiukka asiakkaidesi kanssa, päädyt työskentelemään alle 10 dollaria tunnilta.

"Sääntö" tai ohje on, että viestien ääni on 2-5% budjetista. Mutta tämä olettaa, että se on elokuva, jolla on budjetti. Jos tuottaja on lainkaan kokenut, hän tietää, mitkä ovat äänen jälkeiset todelliset kustannukset, ja toivottavasti suunnittelee tuotannon vähintään peruskustannuksilla. Jos he eivät tiedä kustannuksia, ilmoita siitä heille. Kaikki sähköstäsi, vakuutuksistasi, paperistasi, DVD-levyistäsi ja mistä tahansa muusta.

Useimmat asiakkaille rakentamani äänipaketit ovat kuusinumeroisia, ja vaikka nämäkin numerot, asiat menevät tiukasti paljon aikaa. Selvitä, mitkä ovat studiosi käyttökustannukset ... selvitä, mistä sinun on elettävä, ja määritä sitten voittomarginaali sekä maksa itsellesi uuden työpaikan etsiminen, kun nykyinen on ohi.

estolause>
#3
+3
Josh McHugh
2010-05-01 08:51:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleinen lähtökohta on 10% kokonaistalousarviosta, mutta se ei kuitenkaan ole koskaan niin yksinkertaista. Riippuu siitä, kuinka varma olen hankkeen saamisessa ja kuinka vaativa se on. Lisäksi se, millainen sekoitusympäristö voin pakata asiakkaalle, näyttää vaikuttavan suuresti siitä, kuinka paljon voin ladata.

BTW saan harvoin 10%.
#4
  0
help
2011-12-07 20:21:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

20k ominaisuuden tekeminen. jokainen työskenteli vähimmäispalkalla asetettuaan saadakseen elokuvan todella tapahtumaan, noin 750 3 viikon ajan. Nyt teen ääntä, aion olla hyvin kiireinen, mutta en ole varma, mikä on reilu kysyttävä hinta. 10%, kuten ehdotettiin, olisi 2000, mikä ei tule kysymykseen. Luulisin, että vielä 750 vain elokuvan toteuttamiseksi, mutta heidän varansa ovat todella tiukat. piste voittoihin sisältyy, mutta kuka tietää mitä tapahtuu.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...