Kysymys:
Mitkä ovat suosikki spektrityökalusi?
user49
2010-04-01 13:57:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitkä ovat suosikki ohjelmistotyökalut spektrianalyysiin / manipulointiin? Ja mihin käytät niitä?

minun ovat Kyma, Metasynth & AudioSculpt ja käytän niitä pääasiassa sävelkorkeuden, ajan venymisen jne. manipulointiin ...
Kahdeksan vastused:
endolith
2010-04-01 19:24:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  • Adobe Audition (kaupallinen) - SpectralFrequency Display tuottaa asprogrammin olemassa oleville aaltomuodoille ja Taajuusanalyysi voi näyttää alue-ajan spektrin
  • SonicVisualiser (avoin lähdekoodi) - spektri tai spektrogrammi olemassa oleville aaltomuodoille
  • Visual Analyzer (ilmainen ohjelma) - voi näyttää reaaliaikaisen myös spektri, vaikka en luota THD-mittaukseen.

Insinöörinä käytän niitä nähdäksesi vääristymiä, häiriöitä tai virheitä sinimuotoisissa aaltomuodoissa ( mikä ei välttämättä ole selvää aaltomuodonäkymässä, mutta näkyy kirkkaana pystysuorana viivana spektrogrammissa), aliasing ADC: ssä, arviointitaajuus jne.

Uusin versio Koe on todella tehokas, jonka avulla voit piirtää lasoja spektrogrammin osien ympärille ja sitten käyttää suodattimia, vahvistuksia jne. Vain siihen osaan aika-taajuusavaruudesta. Voit jopa tuoda ja viedä kuvatiedostoina, jotta voit muokata tallenteitasi Photoshopissa. :)

fabio_iaci
2010-04-01 21:34:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän iZotope RX -ohjelmaa. Se on hieno äänen palauttamiseksi ja hyödyllinen puhdistamaan ei-toivotut äänet yleensä. Luovaan käyttöön tutustu Speariin, se tekee mielenkiintoisia asioita.

EMV
2010-04-01 18:52:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Izotope RX.

Sonogrammi- ja spektrogrammi-näyttöjen yksityiskohdat, palautustyökalut ja algoritmit eivät ole mielestäni samanlaisia. Lisää siihen selkeä käyttöliittymä, perusteelliset asetukset ja helppokäyttöisyys. Käytän sitä koko ajan, kun tarvitaan kirurgista spektrimuokkausta.

http://izotope.com/products/audio/rx/

Davide Favargiotti
2010-04-01 20:01:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyma X.Aloitin juuri kaivaa sen ... ja se on syvä! Todella! :) mutta äänenlaatu on hämmästyttävä ja voit tehdä melkein kaiken mitä voisit kuvitella!

davide ps. Ciao teille kaikille. :) Todella mukava sivusto!

Colin Hart
2010-04-02 02:43:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen +1 Izotope RX: lle. Käytän sitä monissa ulkotallenteissani yleisen tunnelman poistamiseksi jne. ... Käytän sitä usein myös hydrofonini kanssa poistamaan koneiden hilinot aikoina, jolloin minun on kampattava esivahvistimia ylöspäin. Olen myös onnistuneesti poistanut yleisön yskän elävän musiikin esityksestä (se kesti jonkin aikaa, mutta kuulosti mahtavalta!).

Upeasti helppokäyttöinen ja melko halpa. Rakastan sitä.

Haluan todella pelata Kyma X: n kanssa paljon enemmän. Olen työskennellyt insinöörin kanssa, jolla oli copybara, jonka kanssa soitin vähän, mutta haluan oman. Pitää säästää penniäni ...

Sound_Designer
2010-04-03 23:04:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

+1 iZoptope RX: lle.

Teemme valtavan määrän kunnostustöitä suurimmille studioille, emmekä pystyisi saamaan "hienosäädettyä" ja yksityiskohtaista puhdistusta ilman sitä. Mikään ei vertaa yksinkertaisuutta, tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä sen spektrianalyysiin.

http://izotope.com/products/audio/rx

georgi
2010-04-01 14:53:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mammut OSX: lle. se on pelastanut perseeni jo useissa tilanteissa. rakastan myös vain istua alas ja siistiä äänettömästi, kunnes ne ovat molemmat kaukana alkuperäisestä kohdasta eivätkä muistuta enää mitään. vain tekstuurit. jonkinlainen meditaatio.

Matt Cavanaugh
2010-04-30 15:21:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

+2 iZotope RX: lle. Se on tallentanut minulle monia tallenteita, etenkin tuotantodialogin. Kuorma-autot tukevat, linnut sirisevät, ei hätää. Onko kyse huijaamisesta äänen "visuaalien" käyttämiseksi sen sijaan, että suunnitellaan pelkästään kuulemiesi perusteella?Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...