Kysymys:
Mitä puomioperaattori tekee?
user80
2010-05-18 15:35:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin aloittaa sarjan keskusteluja rooleista äänitiimissä alan uusille tulijoille.

Toivon, että käyttäjät, joilla on ammatillista kokemusta roolista, voivat selittää, mihin työ liittyy sekä välittää henkilökohtaisia ​​kokemuksiaan.

Kiitos

Iain

Wikipedia, Jobs4u

Boom operator Wikipedia

Seitsemän vastused:
Utopia
2010-05-18 21:56:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Anteeksi, minulla ei ole juuri nyt aikaa kirjoittaa yksityiskohtaista vastausta (tulen vastaamaan myöhemmin), mutta haluan korostaa tätä:

Yhdenmukaisuus tonaalisuudessa.

Meillä ei ole tänään aavistustakaan, mitä laukausta muokataan mihinkään muuhun otokseen nähden, ja tiedän henkilökohtaisesta kokemuksestani, että tuotannon äänen yhtenäisyys säästää tuntikausia vuoropuhelun toimittajilla / miksereillä. tarkoittaa 2 ihmistä keskustelemassa keskenään, jonka tiedät muokkaavan yhdessä edestakaisin, mutta voidaan ampua tuntikausien välein, jotta suhteellinen etäisyys puomista / lavasta olisi samanlainen. Et halua jonkun, jolla on läheisyyttä, ja jonkun kaukana mikrofonista.

Tee kotitehtäväsi. Katso, mitä ampumiseen voidaan tarvita, ja tuo se - kuten Edward antoi vastauksen. Et voi koskaan tietää, mitä tulee tai mitä sinulta voidaan pyytää.

En henkilökohtaisesti koskaan peruuta tai vaarantaa laatua yhdellä tuumalla. Jos katsot, että mikrofonisi nouto on 90% teatterikaiuttimista, tämä on oikea arvio tuotannon äänen tärkeydestä. Älä anna itsesi "kiusata" ympäriinsä. Taistele äänenlaadustasi. Jos et, niin se on kuin valokuvausjohtaja sanoisi "No, valot eivät todellakaan pääse liian lähelle kohdetta tänään, joten meidän on kuvattava tänään kuvaamamme kohtaukset uudelleen". Avatarin ja The Hurt Lockerin huolellinen analysointi sai minut uskomaan, että äänioskarit menivät The Hurt Lockerille, koska tuotannon ääni oli niin ilmiömäinen (ne ADRed vain 4 riviä tai jotain päähenkilöihin).

Kokemukseni mukaan ADR: n tekemisestä, ellei työskentele loistavan näyttelijän kanssa, alkuperäinen tuotantoääni on AINA parempi näyttelijän puolelta. Se on myös parempi synkronointi, sovittaa projektio, sovittaa tunteet, joita näyttelijällä on kasvoillaan, KOSKA SE ON ALKUPERÄINEN. Anteeksi, mutta mielestäni se, että sinun on tehtävä ADR 98% elokuvasta, on kritiikki tuotannon äänitiimille (ellei säätä tai ympäröivää ääntä ole, et voi hallita kuten lentokoneita, valtamerta, sateita jne.) , ADR: n tekeminen sisäpohjaiselle kohtaukselle äänilavalla on ehdottoman toteutettavissa pitämään tuotannon ääni.

Hanki näyttelijöiltä villi viiva, kun he seisovat - koordinoi ohjaajan kanssa etukäteen. Hanki joitain villejä viivoja, jotka eivät edes ole osa käsikirjoitusta, jota luulet tarvitsevasi, ja vaivaa murisee ja niin edelleen, joten sinulla on niitä kyseisen näyttelijän kirjastossa. Tiedän, että The Hurt Locker käytti monia rivejä ja sanapaloja muista otoksista, joita ei käytetty elokuvassa. Tämä on esimerkiksi näyttelijä, joka hämmentää, koska hän on turhautunut tai pyrkii tekemään jotain fyysistä jne.

Kasvata silmiä takana: Paras puomioperaattori, jonka olen koskaan tavannut (sanottu parhaaksi) liiketoiminnassa) käveli taaksepäin pitäen silmänsä mikrofonissa ja näyttelijässä samalla kun astut kaapeleiden, generaattorien ja laitteiden yli kävelemällä taaksepäin - jos hän kompastui, hän olisi pilannut kohtauksen.

Pysy valppaana. Varsinkin kun kuvaat elokuvaa. Elokuva on erittäin kallista, kun joudut ottamaan asioita uudelleen. Se on paljon kalliimpaa kuin kiintolevytila ​​tai DVD-levyt, kun kuvaat HD-muodossa.

Harjoittele kätesi - etenkin kallistuspenkit. Osta kevyt mikrofoni. Schoeps CMIT 5U painaa mahdollisesti alle neljännen tavallisen SM57: n painosta. Se todella painaa suunnilleen yhtä raskasta kuin kallis kuulakärkikynä. Se voi auttaa käsivartesi väsymystä valtavasti. Jos et usko minua treenaamisen ja käsivarren kunnostamisen tärkeyteen, kokeile maalata katto telalla tai yksinkertaisesti vain pitää kädet ja kädet pään yläpuolella - se on väsyttävää!

Tule kekseliäiseksi. Mikrofonit ovat pieniä ja ne voidaan piilottaa muualle kuin puomin napaan. Laita se kasvin sisään. Laita se jonkun baseball-korkin sisään. Selvitä älykkäästi, miten mikrofonataan joku bikinissä. Katso aina kohtaus etukäteen, jos sinun on aika ja selvitettävä mikrofonin paras sijainti.

Nyt enemmän kuin koskaan monikamerakuvauksen kanssa on tärkeintä koordinoida kameramiehien ja ohjaajan kanssa tarkalleen missä voit olla ja silti olla poissa kehyksestä tapahtuvan ristikehyksen takia. Joskus kameroita voi mennä neljä kerralla, ja sinun on tiedettävä tarkalleen, missä ne ovat, jotta pystyt pysymään poissa kehyksestä.

MUOKKAA: Unohdin mainita tärkeän kohdan, ja sinun on on hengitys minttuja aina. Jos mikrofonit jonkun, olet hyvin lähellä heitä. Pidä aina taskussa hengitysminttuja tai purukumia, kun menet hihnaa hihnalle jollekulle, jonka kanssa olet todella lähellä.

Voiko käyttäjä ostaa johtosarjan tai vastaavan laitteen mikrofonipuomille? Se näyttää tarpeelliselta ja loogiselta keksinnöltä.
@Marck C Olen kuullut tällaisista muunnoksista, mutta en ole koskaan nähnyt niiden käyttävän. Niillä, jotka olen nähnyt, on varta kiinnitetty vartalosarjaan, ja säädät puomin korkeutta yhdellä kädellä, kun taas valjaisiin kiinnitetty toissijainen napa käyttää valjaita puomin painon asettamiseen, minä olettaen selkäsi ja hartiat. Sikäli kuin voin kertoa, tämä rajoittaa kykyäsi teleskooppia puomin napa sisään ja ulos käsivarsillasi, minkä mielestäni et näe heidän käyttävän paljon. Plus kävely tekisi mikrofonin, joka kompensoidaan helposti, kun pidät sitä vain pään yli.
Etkö ole varma valjaista. Tätä tulisi tutkia. Löysin myös tämän hienon verkkosivun siitä, mitä EI pitäisi tehdä puomioperaattorina: http://www.thompsound.com/old-site/Articles/ten_sins/
@Ryan, Luuletko, että kolmen tai neljän näyttelijän ampuminen vaatii enemmän kuin yhden puomin? Liian paljon liikkuva mikrofoni on tärkein huolenaiheeni, mutta ennakointi yli kahden pään yli tapahtuvista liikkeistä on myös yhtä kokoa!
@Justin Gosh. Minä en tiedä. Vaistoni on saada kaksi puomia, mutta olen nähnyt, että monet ihmiset vain lavastavat kaikki näyttelijät, mutta IMHO vihaan lav-mikrofonien ääntä. Oletan, että jos sinulla on hyvin suunnattu haulikko puomissasi, haluaisin saada toisen operaattorin - mutta mahdollisesti omni- tai leveä sydänlihakapseli tekisi työn hyvin?
Edward Mowinckel
2010-05-18 16:27:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensinnäkin he nauhoittavat vuoropuhelua, mieluiten nauhoittavat käyttökelpoista vuoropuhelua. Tätä varten sinun on pidettävä mikrofoni suhteellisen lähellä näyttelijää, joten jos minusta tulisi puomiopisto, näytän ehdottomasti ylös mahdollisiin estoistuntoihin. Saatat valita, mitä mikrofonia käytät, tai se voi olla tuotannon äänimikserin tehtävä, ja saatat sijoittaa lav-mikrofoneja. Mikä voi olla hankalaa työskennellessäsi houkuttelevan uutisladyn tai näyttelijän kanssa.

Tallentaisin ehdottomasti huoneen sävyä ennen kuin sarja täyttyy. Jos tuotantoäänisekoittaja unohtaa tehdä sen ja kerrot heille, että sait sen ennen kuin he ilmestyivät, he rakastavat sinua siitä.

Sinua saatetaan odottaa tuovan omat varusteesi, älä aina luottaa siihen, että ihmiset palkkaavat sinut varusteisiin. Jos sinulla ei ole vaihdetta, voit aina vuokrata sen. Älä koskaan mene sarjaan ilman vaihdetta, ellei sinua ole käsketty tekemään niin, jos sinulla ei ole vaihdetta ja soitat ihmisille, ilmoita heille. Olen melko varma, että hyvä tapa levittää mainettasi kiireessä on esiintyä joukossa ilman mikrofoneja, kun he haluavat ampua muutamassa tunnissa. Lisäksi, jos vaatekaapin henkilö esiintyy sotkua jonkun kanssa, no, vaatekaappi, tarkista kaikki lav mikrofonit. He eivät välitä mikrofonistasi, he vain välittävät näyttelijöiden ulkonäöstä, joten kaikki lavetit, jotka olet todennäköisesti joutunut siirtymään.

Voit säätää tasojasi (jos sinulla on oma tallentimesi kiinnitetty rintaan , tai muuten sinun päällesi), tai tuotantoäänisekoittimella.

Pysy poissa laukauksesta, ole tietoinen sarjan ympärillä olevista kaapeleista (ne ovat hyvä tapa laukaista ja lyödä mikrofonia jonkun päähän) ja Katso puomivarjojasi. Ne on helppo unohtaa, mutta jos työskentelet asetelmien parissa, peitä valaistus.

En ole puomiopisto, olen vain opiskellut joillekin yliopiston elokuvan opiskelijoille, joten jos sanoi jotain mieletöntä, voit kaikki korjata minut.

glenn eanes
2010-05-19 01:06:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyvä puomin käyttö on yhtä tärkeää kuin (joskaan ei tärkeämpää kuin) hyvän tuotantosekoittimen käyttö. Hyvä puomistoiminta edellyttää kykyä ja kokemusta. Kun olen suorittanut työn itse (tai yritin) ja työskennellyt suurten puomien kanssa tuotantosekoittimena, kunnioitan valtavasti suurta puomioperaatiota. Aina kun elokuvantekijä pyytää neuvoja tuotannon äänen suhteen, käsken heitä aina etsimään ja palkkaamaan hyvä puomioperaattori.

Työ vaatii voimaa, ketteryyttä, kärsivällisyyttä ja innokkaita havainnointitaitoja. Hyvä oppii tuntemaan heiluttavan mikrofonin vahvuudet ja heikkoudet (etäisyydet, kulmat, poimintamallit). Puomitoiminnot hyötyvät myös valaistuksen (varo varjoista), linssien ja kehystämisen ymmärtämisestä. Viestintätaidot ovat avainasemassa, koska puomioperaation on ehkä toimittava ääniosaston kasvona ja äänenä, kun on tekemisissä muiden näyttelijöiden ja miehistön kanssa (mikseri saattaa olla orava toisessa huoneessa).

Wesley Mace
2010-05-19 00:02:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lisäten vain vähän kuulemastani ja kokemastani on, että kyllä, puomioperaattorit ovat yleensä vain paikalla tallentaakseen lahjakkuuksien vuoropuhelun mahdollisimman puhtaana ja selkeänä, koska kaikki tietävät, että ADR tuntuu joskus niin luonnottomalta. Loput äänistä ovat Foleyn taiteilijoiden, SFX-taiteilijoiden ja niin edelleen luomia. Puomiston käyttäjillä on monia huomioitavia asioita - lämpötila (kuuma ilma nousee, kylmä ilma laskee - tämä vaikuttaa vuoropuheluun), sijainnin jälkikaiunta, mikrofonien sijoittaminen, jotta saat parhaat dialogitallennukset, Tarkistaminen, ettei puomin varjo ole laukauksessa varmistaen, että pääset sisään mahdollisimman lähelle riittävästi tilaa päästääksesi äänen hengittämään ja ettet ammu laukausta kuten mitä olen nähnyt monissa nollywood-elokuvissa, varmistaen, että tunnelma sijainnissa ja sen ympäristössä on kuollut hiljainen saadakseen selkeät nauhoitukset.

Ihmiset, jotka alkavat, kun kuva otetaan, vaikuttavat huonealaan. Jos yksi ottaa huoneen sävyn, kun yksi tai kaksi ihmistä on alkanut, ja otat sitten kuvan nauhoituksesta, kun läsnä on paljon enemmän ihmisiä, huoneäänessä on suuri muutos, mitä olen yleensä tehnyt, on ottaa huoneen sävy juuri ennen he ovat valmiita ottamaan laukauksen, kun otosten aikana on läsnä suunnilleen sama määrä ihmisiä. Kaiku voidaan sijoittaa postitse, mutta sen poistaminen, kun et halua, on niin paljon vaikeampi, kun se tulee nauhoituksen alkamisesta. Joten vaikka jotkut ihmiset eivät ole samaa mieltä, mutta puomioperaattoreilla on kuitenkin erittäin vaikea tehtävä.

Anand
2010-05-24 00:53:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pääsy tähän keskusteluun myöhään. Hyvät puomioperaattorit ovat kuin tanssijoita. Näyttelijän edellä pysyminen on myös avainasemassa. Se voi olla hyvin hankalaa, jos puomioperaattori pakotetaan näyttelijän pyrstöön, joten on tärkeää ymmärtää, miten näyttelijät pitävät itseään ja liikkuvat. Ymmärrä jalkatyötä, tarkkaile hartioita ja yritä ennustaa pään käännöksiä.

Suurimmalla osalla tuotannoista ei ole toisen operaattorin ylellisyyttä, joten on opittava heiluttamaan eikä unohda. Monet tekniikat, kuten helpottaminen sen jälkeen, kun näyttelijä on saatu akselille kauemmas, takaavat tasaisemman kuulostavan tuotantoraidan. Joten kyllä, hyvän puomioperaattorin ei pitäisi olla kuin tanssija, hänellä tulisi olla hyvän näyttelijän vaisto; mennä lähemmäksi, vetää taaksepäin, vastausten ajankohtaan, liikkua sulavasti ja osua merkkeihin sekä oppia heidän linjansa ja vihjeensä.

Hyvät puomistoiminnot ystävystyvät myös kameran käyttäjän ja laukaisijan kanssa. Vain, jotta he voivat auttaa yhtä, kun asiat muuttuvat hieman vaikeiksi. Boom-opit ovat niitä, jotka johtavat näyttelijöitä. Ota siis näyttelijät ja pukuhenkilöt luottamukseen.

Paras tapa kouluttaa puomioperaattoriksi (ja arvostan kaikkia noita kuukausia kaapeleiden puhdistamista) on olla kaapelikaveri. Paras tapa oppia työ on varjella ja tarkkailla kokenutta käyttäjää varmistaen, että he eivät irtoa kaapeleistaan. Se oppii kävelemään uudestaan.

Kaikki nämä ovat perusasioita. Työskentely pylväiden ympärillä, kävely taaksepäin käytävillä, joissa on ulkonevat kalusteet, työskentely laajakulmaobjektiivien kanssa tuo kaikki kokemusta. Valaistuksen toiminnan ymmärtäminen on hyödyllistä, samoin on linssien ja tilavuuksien ymmärtäminen. Laukaisut näyttävät useammin hankalammilta kuin ne osoittautuvat. Kuljettajalla on aina optimaalinen paikka seisomaan sisään. Ole hyvä ja opi pitämään tankoa kunnolla, ymmärrä painopisteesi ja älä säännöllisesti mene hienoihin poseihin, joissa sinun täytyy syöksyä tai venyttää hankalasti.

Pue asianmukaisesti. Tummat värit aina kun mahdollista ja vaatteet mahdollistavat nopeat liikkeet. Parhaat sijoitukseni olivat cagoules ja pari mukavia golfkäsineitä. Ilmeisesti vinyylilattialla olevat kirisevät lenkkarit ovat ei-ei.

Varovainen työskennellessäsi pienten lasten ja eläinten kanssa. He voivat vaihtoehtoisesti saada hämmentyneiksi tai kauhuiksi karvaisista karhennetuista tuulilasista.

Marco Lopez
2011-02-25 12:37:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vastaavasti puomiston kuljettaja tekee tarkennuksen vetäjän. Hän sijoittaa mikrofonin näyttelijän eteen ottaakseen dialogin oikein (tarkentamalla) välttäen myös melua. Hänen on tiedettävä täydellisesti vuoropuhelu vaihtaakseen näyttelijästä toiseen. Se tulee vaikeaksi, kun näyttelijät improvisoivat ja siellä kokemus pääsee näytelmään. Hän voi kertoa sekunneista ennen, kun näyttelijä puhuu tai kääntyy. Se vaatii myös suurta keskittymistä. Hänen on myös tunnettava linssit. Millainen kehys luo jokaisen linssin. Esimerkiksi 50: n ja 85: n välinen ero. Hänen on vältettävä mitään valonlähdettä, jotta puominapa tai mikrofoni ei luo varjoa kehykseen. Hän liikkuu näyttelijöiden liikkuessa huolehtien siitä, ettei ääniä synny. Hän on ninja sarjassa, joka "tanssii" näyttelijöiden kanssa!

Seuraava linkki on erinomainen esimerkki ensimmäisen luokan puomista.

linkkiteksti

Edwardo Santiago
2011-02-25 13:54:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

@Mark, @ Justin, valjaat vain estäisivät sen. Joukossa sinun on oltava erittäin ketterä, tasapainottaen "Tanssia", kuten Anand mainitsi. Usein olet luomassa jatkuvasti muuttuvaa koreografiaa kamerasi opilla ja hänen tarkennusvälineellään sekä dolly-kahvalla, dolly-kahvalla ja / tai muilla kahvoilla, jotka saattavat seuloa tuulta stedicam-operaattorille, mahdollisesti pitämällä isoa korttia vieressä liikkuva kamera ja jopa sähkömiehistö, jonka täytyy joutua tanssimaan kanssasi pitämällä erityistä valolaitetta, joka on pidennetty pylvääseen (useimmiten joudut sijoittamaan valon lähelle paikkaa, johon haluat haulikkomikrofonin), ja sinulla on myös asetettu sisustus, jne., jne. ...

Kuten näette, se voi tunkeutua kameran ympärille oton aikana, joten kahden ensimmäisen tavoitteenne tulee aina olla tuntemaan ympäristö ja ystävystyä asetetun miehistön kanssa. Haluan lähestyä sitä, että kamera on avain, ääni on tuki. Molemmat asennot ovat yhtä tärkeitä tuotannolle kuin muutkin, mutta koska kameran tavoitteena on siepata visuaaliset ärsykkeet (jotka myyvät elokuvan), tavoitteemme tulisi olla antaa heille etuoikeus ja ottaa takapenkki samalla kun otamme kuvan "visuaalisuus" siitä visuaalista voimakkaasti tukevalla lähestymistavalla käyttäen hyvin harkittua puomin käsittelyä, kasvien mikrofoneja ja luovaa lav mikrofonitekniikkaa. Se saattaa kuulostaa hullulta, mutta miehistösi saa paljon enemmän liikkumavaraa, kun teet tilaa toiselle tukimiehellesi sen sijaan, että taistelet täydellisen puomipaikan puolesta; muista, että puomin napasi ulottuu. Tietenkin sinun on varmistettava, että et hyödynnä sinua, ja siellä ystävien hankkiminen määrätyn etiketin ja avuliaisuuden kautta tulee sinun vipuksi.

Esimerkiksi sinun tulisi olla asetettu mahdollisimman paljon katsomaan harjoituksia (paitsi jos he käskevät sinua lähtemään yksityiseen harjoitukseen ohjaajan ja näyttelijöiden välillä; älä koskaan anna heidän käskeä sinua poistumaan, jos se ei ole yksityinen harjoitus budjetit, joita he yrittävät kertoa äänelle, joita ei tarvita miehistön harjoituksiin, koska heidän mielestään meidän on vain kiinnitettävä mikrofoni huoneeseen ja olemme hyviä: EI HYVÄ), ja mikä tärkeintä, katsella DP: tä ja Gafferia luomassa kohtausta valot sekä mitä Key Grip saa miehistönsä asettamaan lippuja, pomppia, silkkiä jne. varten (älä unohda asetettua koristettasi). Jos sinulla on yleinen käsitys siitä, miten näyttelijät aikovat pelata kohtausta (he eivät aina toimi kohtauksessa tarkalleen harjoitteluna) ja tiedät missä kaikki valosi, liput, pomppivat ja näytöt tulevat soittamaan, sekä missä asetettu desimaali on sijoitettu, sinulla on mahdollisuus luoda oma työnkulku etukäteen määrittämällä mahdolliset varjoalueet, paikat, joihin saatat juuttua miehistön taakse, alueet, joihin saatat välttyä välttämättömillä kameran liikkeillä jne. Jos pidät tätä lähestymistapana, pääset pisteeseen, jossa voit pysyä paikalla mikrofonisi kanssa, mutta olla täysin poissa tiimisi tieltä ja pois valosta. DP: si huomaa, että ajattelet (ja kunnioitat) hänen luovia päätöksiään, otteesi ja sähkömiehesi arvostavat huolta heidän kovasta työstään, asetettu decsi on iloinen, ettet riko asioita asetetulla tavalla ja lopussa he ovat halukkaita tekemään sinulle tilaa työskennellä, kun asiat muuttuvat rumiksi. Sain ystäviä John Tollin kanssa, joka kukoisti Breaking Badin ohjaajan vain siksi, että olin asetettu joka kerta, kun hän ohjasi gaffereita ja kevyttä miehistöä. Hän ei ollut aina helppo minua kohtaan, mutta hän varmisti, että minulla on aikaa ja tilaa, joita tarvitsen saadakseni parhaan mahdollisen aseman, kun asiat menivät rumiksi. Minulla oli paras aika oppia katsellessani hänen työskentelyään; loistava DP.

Mitä tulee kysymykseen useista puomioperaattoreista kohtauksen aikana, kyllä ​​se tapahtuu, jos tuotanto sallii mikserilläsi olevan kolmasosa (Sound Utility / Cable Guy) äänitiimissäsi. Kohtauksessa olevien ihmisten määrä ei ole tärkein syy toisen puomin asettamiseen, samoin kuin näyttelijöiden ja heidän linjoidensa kokonaisliike ja sijoitus kohtauksen aikana. Tarkoitan, että sinulla voi olla kohtaus, jossa neljä tai viisi ihmistä istuu pöydän ympärillä runsaalla vuoropuhelulla, ja saat kaiken yhdellä puomilla, ilman johtoja tai kasvimikroja. Täällä kannattaa olla asetettu kaikille harjoituksille ja käsikirjoituksen lukeminen (samoin kuin harjaaminen puolellesi). Kun tiedät vuoropuhelun ja kuinka näyttelijät näyttävät kohtauksen, saat riittävän käsityksen siitä, millainen mikrofonisi sijoitus ja vihjeet tulevat olemaan, vaikka näyttelijät muuttavat sitä ja ad lib. Sinusta tulee yhtä paljon osa näkymää kuin he ovat, mutta otat kuitenkin takaistuimen kuin tukipohja, joka jähmettää kokonaisuuden kaikki ärsykkeet, olemuksen ja kokemuksen; erittäin hauska ja erittäin siisti juttu mies! Sinulla voi olla uusi kohtaus, jossa kaksi ihmistä sanoo vain muutaman sanan, mutta he ovat vähintään 20 metrin päässä toisistaan ​​ja puhuvat vain kuiskaustasojen yläpuolella. Ääniohjelmallasi on toinen puomi kenen tahansa suhteen, jonka äänimikseri päättää hänen tarvitsevansa, ja toimitat molemmat erittäin vaikuttavan ja tunnepitoisen kohtauksen aineen; se on vain hämmästyttävää. Saattaa olla toinen tilanne, jossa melkein juokset puominapalla, joka on pidennetty 3/4 ulospäin, ja sinun on johdettava kolme näyttelijää kahden oven kautta sitten käytävälle käytävälle, jossa he irtoavat ja lopettavat kohtauksen koko 360 asteen pannu; kuka tietää mitä voit tehdä sitten? Olen pommittanut näitä laukauksia usein ja ne ovat hauskoja. Aikasi, joka olet panostanut kameramiehesi auttamiseen avaruudessa, liikkumisessa ja vaivannäkö oppiessasi kiertueiden rajoja valaistuksella, jonka DP luo sähkömiehistön kanssa, maksaa valtavasti. Teillä kaikilla on hampurilainen lounaalla ja puhut kuinka hullu viimeinen laukaus oli.

Tarkoituksena on antaa itsesi olla opetettava ja joustava asetettuina päivittäin. Auta pikemminkin kuin estä. Minulla on paljon hyviä otteen ystäviä, koska autoin kourallista heitä kuljettamaan dollya alas jyrkästä 15 jalan pudotuksesta, kun he olivat lyhyitä. Samat kahvat auttavat minua, kun tarvitsen apua tänään, ja autoin heitä tuon nuken kanssa 5 vuotta sitten. Teet elokuvia, mutta lopulta sinä hankit elinikäisiä ystäviä, joita jonain päivänä katsot, saavat upeat palkinnot. Rakastan elokuvien tekemistä ja rakastan sitä, mitä teen, mutta rakastan ihmisiä, joilla teen paljon enemmän.

E. SantiagoTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...