Kysymys:
Kopiointivaiheen työnkulku
Colin Hart
2010-05-05 05:24:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän paljon postituotantostudion johtamisesta kotona ja jopa suuremmissa postisviiteissä, joissa on digi-pintoja ja vastaavia. Olen tehnyt sitä pitkään, ja olen kehittänyt menetelmän ja työnkulun, joka sopii minulle studiollani. Mutta en ole koskaan ennen työskennellyt suuressa kopiointivaiheessa. Työskentelen kerralla ja aloitan myöhemmin tässä kuussa. Lava toimii viidellä PT HD -järjestelmällä Harrison-konsolissa.

Kuva lavasta, jolla työskentelen:

alt text

ne teistä, jotka työskentelevät suurissa vaiheissa:

Voitteko antaa minulle perustyön työnkulun vaiheeseen siirtyvästä projektista valmiiseen tuotteeseen? Kuinka käsittelet varret? Missä määrin suunnitellut äänet on jaettu osiin verrattuna sinulle yhtenä äänenä? Kuinka paljon Avidia käytetään lavalla (ilmeisesti sitä käytetään kunnollisella määrällä tässä)? Onko sinulla muita kommentteja eroista kotistudion (laatikossa) ja lavalla työskentelyn välillä?

Kiitos!

Vau, näyttää hauskalta! Onko sinulla jotain uutta, jonka olet oppinut jakamaan siitä?
Kolme vastused:
Jay Jennings
2010-05-05 05:56:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Colin, sinulla on hieno kokemus! Dub-vaihe on suosikkini osa prosessia, koska siellä kaikki tulee yhteen, yhteistyö tapahtuu ja lopullinen visio saavutetaan. Kääntöpuoli: Persoonallisuudet (lue: egot), pitkät tunnit, roskaruoka, aika poissa perheestäsi ja monet dB: t iskeytyvät kalloosi. Mutta nämä eivät ole kaikki välttämättä huonoja asioita ... :)

Joitakin kokemuksiani koskevia muistiinpanoja työnkulusta:

KONEEN HUONE: Takahuone on ystäväsi! Hän on sinun pistehenkilösi, joka varmistaa, että kaikki oikeat synkronointi / kehysnopeus / väyläkysymykset hoidetaan, koordinoi mahdolliset laajennustarpeet ja snafus-versiot, ohjaa sinut palvelimille ja ilmoittaa sinulle vaiheen toiminnasta. / p>

Missä asut: Työnimikkeestäsi riippuen huomaat suurimman osan ajasta konsolin toisella puolella, joko Dialogi / Musiikki- tai FX-puoli. Tai, jos valvot, olet keskellä.

RAIDAN TOIMITUS: Tämä vaihtelee suuresti, ja jotkut miehistöt lähettävät perinteistä mustaa / stereo kappaleita esilatausta varten ja muut toimittavat virtuaalisia 5.1-esiseoksia live-laajennusautomaation ollessa käynnissä. KRIITTINEN on keskustella tästä miksereidesi, insinöörien &in jälkituotannon valvojan kanssa etukäteen, joten yllätyksiä ei ole. Jos valitset virtuaalisen reitin, sinun on oltava varma, että vaiheessa on kaikki samat laajennukset kuin sinulla!

CUE SHEETS: sekoittimet odottavat näitä. Varmista, että osaat luoda ne istunnostasi ja tarkista ne ennen saapumistasi luettavuuden tai mahdollisten sekoitusongelmien varalta (ts. Sama materiaali ei ole samalla radalla, tapahtumien välillä ei ole tarpeeksi tilaa sekoittimen liikkumiseksi, jne.) Usein et näe tällaista ongelmaa muokkausnäytössä, mutta se käy ilmi paperilla.

Perinteinen kokoonpano on DIA-varsi (LCR tai 5.0), FX-varsi (5.1), BG-varsi (5.0 tai 5.1), FOLEY-varsi (LCR), MX-varsi (5.1). Kanavamääritykset riippuvat projektin monimutkaisuudesta, ts. 5,0 DIA-varsi vs. LCR DIA -varsi. Joissakin kiireisemmissä ohjelmissa on myös ylimääräinen varsi elokuvan tietylle kohteelle, esimerkiksi MONSTER 5.1 -varsi tai WATER 5.1 -varsi.

AVID / PICTURE CREW: En ole vielä työskennellyt elokuvan parissa, jossa kuvaryhmällä oli todella Avid lavalla. Ne ovat usein lähellä (joskus eri puolilla kaupunkia), mutta hyvin harvoin ne asetetaan lavalle. Kuva heijastetaan yleensä projektorihuoneen kautta eikä Avidin ulkopuolelta.

Voi mies, voimmeko suosia vastauksen? Tämä on kiehtovaa tavaraa. Kiitos jakamisesta.
Erittäin mielenkiintoinen, kiitos paljon tästä upeasta oivalluksesta!
Minulla on ilo pudottaa osa teistä! Hienoa, että löydät sen mielenkiintoisesta ja avuliaasta.
1 kysymys (saattaa olla ontuva), mutta jos sinulla olisi jonkinlainen olentoääni, jolla sinulla olisi subharmoninen syntetisaattori, kuten LOTR: n Tree-Beard, miten sisällytät .1 äänivarren?
Ryan, antaisin äänielementit yhtenä tai useampana esipaneelina olevana 5.1-varsina, jotka nousevat konsoliin joko 5.1-master-faderina tai 6 yksittäisen faderin sarjana (mikserin valinta sen asettamiseksi). Jos halutaan enemmän erottelua, siirrä kyseinen elementti toiseen esihahmoon, ja nyt sinulla on se omilla fadereillaan.
user49
2010-05-08 15:24:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sekoittimet ovat tärkein vastausten lähde sen suhteen, miten he haluavat &-esityksen missä järjestyksessä .... minulle yleensä:

 1. Dialogue / ADR predub 5+ päivää
 2. Ambience preub 2+ päivää
 3. Foley preub 2-3 päivää
 4. FX preub 2-8 päivää

Sitten

 1. Viimeinen sekoitus (kela päivässä) vähintään 5 päivää
 2. kaksinkertainen pääseulonta (näennäispainos, ommel + ruutu)
 3. Korjaa ... ja mahdollisesti toinen kaksoispääteseulonta 2 + päivää
 4. Print master Digital & LtRt 2 päivää
 5. M&E
 6. Toimitukset / TV-sekoitus jne ... .

Sinä, & mikserit, päätät, kuinka monelle varrelle valmiiksi esivahvistetaan useimmat asiat (esim. nykyinen elokuva Ambience oli valmiiksi 4 x 5,0 ja 2 x LCR) &, jonka sinun on toimitettava. ohjeet kuinka monelle varrelle FX-esisubit menevät. Pienempiä elokuvia on yleensä 4 tai 6 5.1 FX -valmistetta, suurempien elokuvien lukumäärä voi ylittää 15 ... konflikti yhdessä. Se on iso ajanhukkaa, jos joudut palaamaan takaisin varsiin ongelman ratkaisemiseksi .... Tätä tietysti autetaan / vältetään tekemällä viimeinen läpikäynti johtajan kanssa ennen esiasennusten alkamista, jotta kaikki lähdemateriaalit on allekirjoitettu.

Yleensä sekoitustekniikat käsittelevät kopioijaa ennakkovarsien hallinnan suhteen, joten kun esiasennot ovat valmiit, toistokopioija käsittelee Ambience, Foley & FX Predub -varsien toistoa lopullisessa miksauksessa yhdessä isossa istunto ..... mutta taas se riippuu siitä, kuinka vaihe / mikserit haluavat työskennellä ...

Suoritan aina myös live-PT-istunnon (ts. valmiiksi esittelemättömän) materiaalia viimeisessä miksauksessa joka sisältää kaikkein subjektiivisimpia elementtejä, ja kaiken, mikä saattaa olla ristiriidassa pisteiden kanssa ... Lisään korjauksia myös tähän istuntoon.

Tarkista projektin toimitusvaatimukset jälkivalvojalta - tuottajasta / studiosta riippuen olen usein vastuussa siitä, että toimitan kopion kaikesta, mikä meni lopulliseen miksaukseen (ts. kaikki valmiit varret & live-PT-istuntoon) ja joissakin tapauksissa meidän on myös toimitettava kaikki elementit, jotka menivät esiasennuksiin ... Tämä prosessi voi viedä päiviä. & voi hyvinkin olla yli 100 Gt materiaalia ....

Emme käytä vihjeitä taulukoissa lainkaan & viime vuosikymmenen aikana, koska sekoittimilla on kloonatut näytöt, jotka näyttävät kaikki PT-raidat .... mutta tarkista taas sekoittimestasi, jotkut kuitenkin pyytävät niitä ....

Tässä viimeisessä miksauksessa, paitsi miksereitä, läsnä on yleensä 3 äänieditoria: minä hallinnoin FX / Ambience / Foley PT: tä, dialogin valvoja käsittelen Dialogue / ADR / loopgroup / väkijoukkoja PT ja musiikkieditori, joka hallinnoi pisteet / lähdemusiikin PT ...

 • Varmista, että kaikki tiedot varmuuskopioidaan joka ilta
 • Varmista, että kaikissa istunnoissa on kuva c ut versionumero tiedostonimessään
 • Älä anna itsesi väsyä liian sekoituksen aikana - se on intensiivistä kohdennettua työtä
 • Ole epäitsekäs & ole valmis uhraamaan parhaan työnsä vuoksi. elokuvasta
 • Kukaan ei voi koskaan ennustaa kontekstia 100%, joten ole valmis yllätyksiin
 • Pidä hauskaa! Se on yhtä hyvä kuin se saa - olet läsnä ensimmäistä kertaa, kun ohjaaja saa nähdä &in kuulevan heidän elokuvansa tulleen yhteen! He ovat saattaneet viettää viimeiset kymmenen vuotta elämästään elokuvan tekemisessä - on todella maagista kokea!

Katso myös kommenttini korjaukset viimeisessä miksauksessa täällä: Korjaa aikana sekoitus. Kuinka edetä?

Vau, hienoja juttuja Tim. Tämä on juuri sellainen vastaus, jota etsin! Voitteko lisätä minulle määritelmiä? Etkö ole varma Double Headista, Dummy Printmasterista, Stich + Screenista. Kiitos!
Colin Hart
2010-05-05 11:28:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sain hieman lisätietoja konsolista:

Se on Harrison MPC-3D. Tässä on virallinen kuvaus: "Siinä on 448 digitaalista tuloa, 336 AES-tuloa, 224 AES-lähtöä, 112 D / A-muunninta ja 112 A / D-muunninta. Viisikymmentäkuusi pec / direct-kanavaa ja 112 x 16-lähtöinen PreDub" varsi / monitori Matrixin ja reitittimen 1344 x 1344 summaaminen pyöristää tämän järjestelmän. "

Aiotko sekoittaa vai tehdä jotain muuta?
Se on vähän enemmän panoksia kuin minun 702 ;-) onnea tässä, kuulostaa siltä, ​​että sinulla on hauskaa!
SFS: n ja vuoropuhelun muokkaaminen. Ei sekoittamista minulle vielä


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...