Kysymys:
Mallit ja työnkulku
glenn eanes
2010-05-19 02:39:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajattelen erityisesti ammattityökaluja, mutta soittakaa vapaasti, jos käytät toista DAW-ohjelmaa.

Olen utelias näkemään, kuinka monta ja minkä tyyppistä mallia olette asettaneet päivälle päivittäiseen työhön. Kaikki näillä linjoilla olevat tiedot tai kommentit ovat tervetulleita. Pidän radan järjestämistä ratkaisevana tehokkuuden ja resurssien kannalta.

Käytän:

  • Surround-sekoitemalli: DX, FX, BG, MX kaikki yhdessä mallissa siirry miksausvaiheeseen.
  • Stereosekoitemalli
  • Taustamalli: Mono-, stereo- ja neliraidaryhmät taustojen rakentamiseksi (ohjeradan viitteenä).
  • FX: FX-kappaleiden ryhmät muokkausta varten.
  • ADR-tietuemalli
  • Foley-tietueistunnon malli
  • Äänisuunnittelu: Tämä on minun hiekkalaatikkomallini VI: t ja laajennukset kokeilemaan outoja ja upeita asioita ennen niiden siirtämistä toiseen istuntoon.

Nämä mallit on määritetty taajuuskorjaimilla tarvittaviin paikkoihin, kaiku lähettää jne ...

Lisähuomautuksena olen käyttänyt muistipaikkoja myös pikavalintana. Tässä on muutamia malleja, joilla yleensä asetetaan mallit:

.1. = kaikki kappaleet mikro

.2. .3. .4. .5. = ryhmä X pieni, toiset mikro (joten voin keskittyä kappaleiden ryhmän muokkaamiseen)

.6. = kaikki raidat pieniä

.7. .8. .9. = erilaiset muokkaus- / sekoitusryhmät käytössä

.10. = koko istunnon zoomaus

.11. = ikkuna-oletusasetukset

.33. = laajuudet ja metrit -ikkunan kokoonpano.

@glenn, Olen vaikuttunut! Huolelliset, tuottavat mallit ja työnkulku. Oletan, että olet keskittynyt lähinnä elokuvateokseen ulkoasun perusteella?
Neljä vastused:
James Hayday
2010-05-19 03:44:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei Glenn,

Jotain, jonka olen havainnut erittäin hyödylliseksi FX-mallissani, on ikkunan määritykset kaikille eniten käytetyille audiosuite-laajennuksilleni. Lisäksi, ja tämä johtuu pääasiassa siitä, että minulla on vain kaksi tietokonenäyttöä (yksi toistaa quicktime-ohjelmaa), minulla on kokoonpanot, jotka avaavat ohjelmakohtaisia ​​kansioita tai luetteloita, muuttavat pikaviestini kokoa väliaikaisesti, kun he käyttävät toista näyttöä selainikkunana. Tuon nämä ikkuna-asetukset yleensä jokaiseen uuteen projektiin nyt, koska se tekee audiosivuston tulostamisesta niin nopeaa

Se on loistava idea. Tarkastelen ehdottomasti sellaisia ​​asioita kuin peruutus, signaaligeneraattori ja iZotope RX.
Yritän tätä varmasti seuraavassa projektissani. aina paini Quicktime-elokuvan ja työtilan ikkunoilla ja joillakin laajennuksilla näytön alueelle (minulla on vain kaksi näyttöä). Kiitos
Davide Favargiotti
2010-05-19 14:33:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on (pääasiassa) kaksi ProTools-mallia.

yksi on vuoropuhelun muokkaamiseen: työstöradat (missä muokkaan ja tuon tiedostoja), tuotantoraidat, adr-raidat, pd fx ja erityiset fx-raidat ja kappaleita romulle ja bitteille, joita en halua nähdä ja kuunnella, mutta tarvitsen ehkä miksauksen aikana. Olen myös määrittänyt joitain muistipaikkoja kappaleiden zoomaamiseen, katso vain muutama niistä jne.

toinen on tarkoitettu äänen sfx-suunnitteluun. paljon laajennuksia, reititys kymaan / kymasta, raidat valmiina äänen fx: n nauhoittamiseen käsittelyn jälkeen, jne.

Minulla on muita pieniä istuntoja, joissa on muistipaikka, jonka voin tuoda, tai jo nimettyjä raitoja, jotka i voi tuoda ja kopioida.

Minulla on joitain I / O-asetuksia, joita käytän paljon uudelleen

Stavrosound
2011-08-06 15:21:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielenkiintoinen aihe Glenn. Templating on miten maailmani kiertää ja pysyy järjestäytyneenä. Suurin osa malleistani on tarkoitettu sisäiseen käyttöön, kun teen talossa tehtävää työtä, mutta olen myös pitänyt käsillä malleja, jotka toimittavat tietyt studiot, joiden kanssa työskentelen, niin että kun teen heille näyttelyn, käytän heidän suosimaa mallia. Joten luulen tältä osin, että käytän malleja, mutta se on erittäin sujuva tapauskohtainen skenaario. Värikoodaus ja raidan nimeäminen ovat yleensä tärkein mallipohjien käyttö minulle ja pysyminen järjestyksessä. Ajan myötä se auttaa minua työskentelemään nopeasti, kun tiedän aina, että printmaster-raitani on vaaleansininen, varret ovat keltaisia, alapäällykset ovat limenvihreitä, FX LFE / Boom on hotrod-punaisia ​​jne. Ja pidän värittämisestä kappaleita visuaalisen yhdistelmän I perusteella raidan nimi (esim. ilma / tuuli = vaaleansininen, hyönteiset = vihreä, liikenne = ruskea, väkijoukko / walla = oranssi jne.). Kaikissa malleissani haluan asettaa alueen värit vastaamaan raidan värejä, jotta sen asettelua on erittäin helppo seurata, etenkin monimutkaisissa muokkaustilaisuuksissa. Kaikki lopulliselle sekoitukselle tarkoitettujen kappaleiden nimitykset on kirjoitettu korkkeihin (esim. DESIGN 1), kun taas käytän kaikkia pieniä kirjaimia työ- / väliaikaradoille, joita ei ole tarkoitettu menevän lopulliseen miksaukseen (esim. Työ 1, roska 1 jne.). Tällä tavalla, jos kaivaan takaisin esitykseen, joka on palannut takaisin esimerkiksi 4 vuoden kuluttua, istunto ei ole minulle vieras.

Ja jos kyseessä on monimutkainen muokkaus, joka koostuu yli 3-5 äänielementistä, haluan tehdä muokkaukseni sarjaan työtehtäviä, pakata muokkaukset sopivasti 'jakoiksi' tarpeen mukaan ja vetää ne sitten ylös FX: ään kappaleita. työrajat elävät aina päämuokkausistunnossani. Kuitenkin, kun istunto on valmistautunut vaiheeseen, näyttöversiossa kaikki työkappaleet on puhallettu. Se pitää istunnon siistinä, puhtaana ja seksikkäästi katsottuna - ja se on vähemmän sekoittimen muokkaustiheyden silmä. Sekoitin ei halua odottaa 30 kappaleen leveää liekinheitintä. Joten lasken sen 6 kappaleeseen, jotta heillä olisi aikomukseni, mutta silti hallita miksausta, eikä heidän tarvitse pelätä säädytöntä määrää muokkauksia (joista suurinta osaa ei kuitenkaan tarvitse erikseen muokata, joten kaikkien 30 kappaleen antaminen olisi kiistanalainen asia). Toinen esimerkki on auton moottorin / ajosekvenssin erottaminen erillisistä luistoista, jotka on erotettu renkaan hiekasta erillään jousituksen osumista / makeutusaineista. Anna näyttämövaihtoehdot, mutta älä upota niitä roskapostilla. Loppujen lopuksi ei ole väliä kuinka monta äänen muokkausta tarvittiin tai kuinka se oli pakattava ... niin kauan kuin oikea ääni saavutetaan. Minulle otettiin vasta äskettäin käyttöön tämä äänen toimituksellinen menetelmä, mutta lämmitän siihen nopeasti.

Minulla on erilliset toimitukselliset mallit BGz: lle, FX: lle, MX: lle ja DX / ADR: lle - yleensä laadittu mielestäni tiheään esitykseen tarvittavien kappaleiden enimmäismäärällä (esim. 96 Hard FX -raitaa toimintaohjelmaa varten) - alkaen siellä voin leikata alaspäin show-by-show-pohjalta, varsinkin walk-n-talkissa, joissa yleensä riittää 32-48 Hard FX -raitaa. Mielestäni se, että mitä ei tarvita, on aina helpompi poistaa mallistandardista tapauskohtaisesti sen sijaan, että yritettäisiin lisätä ja vääristää istunnon organisaatiota ja asettelua. Lisäksi minulla on sekoitusmalleja valmiiksi väylöidyillä alimasterilla ja varren / printmasterin tulostusraidoilla. Ja sen jälkeen ovat erityiset toimitukselliset mallit, jotka tietyt studiot tarjoavat, mitä he haluavat asettelulle.

Mallit ovat hauskoja tällä tavalla. Ne ovat mielestäni niin jäykästi elintärkeitä, mutta silti niin muokattavia, että jokaisella on erilaiset tarpeet.

ianjpalmer
2010-05-19 13:31:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän kahta mallia. Minulla on 2 PT-istuntoa, joissa on PAL-, NTSC- ja HD-ääniasetukset. Helppo pudottaa ääni sekoitusistuntoon, eikä sinun tarvitse huolehtia tasoista, reitityksestä tai äänen luomisesta koko ajan.

Toinen malli, joka minulla on, on tarkoitettu animoinnin suurille sekoitusistunnoille. Kappaleiden ja laajennusten määrän ollessa valtava, puhumattakaan kaikesta signaalin reitityksestä, jonka asettaminen vie liian kauan. Se on kehittynyt vuosien varrella, kun olen muuttanut sekoittumistani ja parantunut, mutta perusasiat ovat samat.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...