Kysymys:
Työskentely / oppisopimuskoulutus postitaloissa
Adrianna
2010-05-09 09:56:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen orastava äänisuunnittelija ja täynnä luovuutta ja halua työskennellä. Olen työskennellyt lukemattomissa kouluprojekteissa ja ystäväni elokuvissa ja olen 100% varma, että olen löytänyt elinikäisen intohimoni ja käsityöni. Työskentelymahdollisuuksien löytäminen äänisuunnittelijoille, joilla on vähäinen työkokemus, on kuitenkin vähäistä.

Lyhyt tarina, mitä suosittelet aloittavalle äänisuunnittelijalle, joka kuolee jalkansa kastelemiseksi? Tarjoavatko monet jälkituotantotalot mentorin / oppisopimuskoulutuksen? Olen valmis työskentelemään ilmaiseksi, koska mitä enemmän teen, sitä paremmin saan. Kuitenkin, kuten kaikilla muillakin, minulla on päivän lopussa maksettava vuokra.

Kaksi vastused:
Jay Jennings
2010-05-09 10:24:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on 64 000 dollarin kysymys, eikö olekin! Oman kokemukseni perusteella olen huomannut, että postitalot antavat sinulle harjoittelupaikan, jos sinulla on halu tarttua siihen. Monet ihmiset haluavat olla siellä ja sanovat tekevänsä kaiken mitä tarvitsee, mutta kun asia tulee siihen, vain harvat näkevät arvon ja sitkeyden.

Harjoittelupaikat eivät ole siistit ja siistit. Usein heitä ei makseta. Useimmiten harjoittelijat tekevät kahvia, siivoavat paikkaa, vastaavat puhelimiin ja pitävät lounaita. Ja jos he tekevät noita asioita hyvin, sitten he saavat etuoikeuden istua istunnoissa ja oppia ammattia. Henkilökohtaisesti mielestäni tämä on erinomainen menetelmä; et vain karkota ihmisiä, jotka eivät todellakaan halua sitä, vaan luot myös hahmojen rakentamisen kokemuksen niille, jotka haluavat.

Oppisopimuskoulutukset suuremmissa tiloissa (kuten elokuvastudioissa) ovat erilainen aihe, koska olet mukana puolueissa, kuten ammattiliitoissa ja killoissa, mutta voitto on mahdollisesti valtava. Istumapaikka A-listan elokuvaäänisuunnittelijan viereen - korvaamaton!

Kuinka varmistat nämä paikat? Pyydä esittelyjä ympärilläsi olevilta ihmisiltä . Suunnittele jatko-opas ja toimita se henkilökohtaisesti kaikkiin sinua kiinnostaviin tiloihin. Osta lounaat hoitajille ja studion omistajille. Osta lounaita siellä toimiville luoville tyyppeille. Tuo mukaan kotitekoisia evästeitä - mitä tahansa pääsetkin siihen, mitä todella haluat.

Toinen asia on huomata, että kyse ei ole pelkästään tekniikan taidoista; persoonallisuus on kuningas. Jos et pääse toimeen ihmisten kanssa tai sinulla ei ole egoa, voit myös heittää pyyhkeen juuri nyt, koska kukaan ei halua olla tällaisen lähellä, varsinkin kun he aloitan ensin biz. (Jos minulla olisi nikkeli jokaista neljän vuoden ikäistä musiikkiteknologian tutkintoa varten, joka valitti kahvinkeittoa ...)

Tärkeintä on muistaa tämä: Ole realistinen . Menestys EI tapahdu yhdessä yössä. Löydä luovimmat ihmiset tilasta ja pidä heitä vastaan. Ystävät heitä. Jatka intohimosi työaikojen ja viikonloppujen projektien avulla, mutta ansaitse palkkasi vastaamalla puhelimiin. Ole sitoutunut - älä anna periksi!

Hyvä vastaus. BTW, tarvitsetko ketään tekemään kahvia?
Hyvä vastaus! Kaikki, jotka haluavat työskennellä graafisen suunnittelun maailmassa, kokevat saman ...
Hei, en voi kiittää sinua tarpeeksi vastauksestasi. Sinun pitäisi kirjoittaa kirja näistä jutuista! Jokainen saamasi rohkaisusana auttaa minua yhä enemmän. Kiitos vielä kerran niin paljon ja toivottavasti nähdään! Parhaina, Adrianna
Hei Adrianna - ei hätää. Onnea pyrkimyksiisi -
ianjpalmer
2010-05-09 14:05:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritys, jossa työskentelen, palvelee kesän aikana joka vuosi 2 tai 3 henkilöä. Pomoni (äänipäällikkö) rekrytoi yleensä läheisestä yliopistosta. Jos mielestäsi pidät kesästä Irlannin länsirannikolla, en ymmärrä, miksi hän vastusti muita ihmisiä.

Jos haluat lähettää minulle ansioluettelosi, välitän sen mielelläni hänelle.

+1 Jayn kommentteihin.

IIan

Vau, se olisi mahtavaa! Irlanti on ollut nähtävyyslistoissani pienestä tytöstä asti. Haluaisin, että ansioluetteloni otetaan huomioon. Minulla on yksi mahdollisuus katsella verkkosivustollani: htp: //adriannamurillo.com ja voin lähettää sinulle myös sähköpostia. Kiitos vielä kerran harkinnasta ja hauskaa päivää! Kippis, Adrianna


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...