Kysymys:
Mikrofonit metallille (huutava laulu)
Abernacl
2010-05-01 22:47:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mietin vain, jos nauhoitat metal-yhtyeen laulajan kanssa, joka huutaa, mitkä mikrofonit ovat mielestäsi puhtaimmat ja soveltuvimmat?

Kolme vastused:
Simon James French
2010-05-02 00:31:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ystäväni käytti kerran aikaisemmin AKG D112: ta lauluihin, ja ne osoittautuivat loistaviksi. Tietysti tämä mikrofoni olisi hieno laulujen huutamiseen, koska se on tottunut joka tapauksessa hieman vaikeaksi.

Se voi olla kokeilun arvoinen.

Kyse on siitä, kuinka pelaat kuulostaa jälkikäteen.

Onnea :)

Se on erittäin outo valinta laulu-mikrofonille ... mutta minä tavallaan pidän siitä mikrofonivalinnassa. ;-) Matala, erittäin korkea SPL-käsittely; kiitos tämän mielenkiintoisen lähestymistavan jakamisesta. Todennäköisesti hyvä ol 'Black Metal -eväis-hirviölaululle!
Joo! me kaikki olimme järkyttyneitä nähdessämme hänen käyttävän sitä lauluna..kuitenkin kuultuamme äänen, jonka hän sai sen kanssa ... vain wow!
georgi
2010-05-01 23:00:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen työskennellyt jonkin aikaa sitten musiikkiprojektissa, johon kuului laulajan huutaminen mikrofoniin ja u47-kloonattu putkimikrofoni. (niin teki laulajakin :) jos sinulla on budjetti ja hinta on liian suuri, tutkia tekniikoita mallien sijaan?

VCProd
2010-05-03 19:31:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vastasin alun perin Audix OM7: llä ennen kuin huomasin, että etsit jotain studiota, ei livenä. Älä koskaan tallenna live-esityksiin tarkoitetuilla mikrofoneilla.

Haluan käyttää vankkaa standardia - AT4040 tai 4047, Shure SM7, Neumann U87, jos haluat maksaa hieman enemmän - ja laittaa kaksi pop-suodatinta eteen. Olen kuullut, että RODE NTK on todella vankka rock-laululle, mutta en ole itse kuullut sitä.

Älä rajoita itseäsi yhteen mikrofoniin - voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin löydät oikean mikrofonin näille lauluille. Huomaa myös tila, jossa työskentelet. Useimmat mikrofonit eivät kuulosta hyvältä iso-kopissa, he tarvitsevat suuremman ilmatilan äänen kuulostamiseksi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...