Kysymys:
Äänilaitteet Uusi 702 tai käytetty 744T?
Mikkel Nielsen
2010-05-01 19:49:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulle on tarjottu käytetty 744T, joka on viettänyt suuren osan ajastaan ​​laboratoriossa, mutta myös jonkin verran työtä kentällä. Hinta on noin 500 dollaria enemmän kuin uusi 702. Kaikki kenttätyötni ovat olleet tähän asti vain kaksi kanavaa, mutta ylimääräiset kaksi näyttävät houkuttelevalta (tiedän, että heillä ei ole mikrofonin esiasetuksia kanavilla 3 & 4).

En tiedä jos nämä yksiköt kuluvat liian vuosia selässä, ajattelin, että halusin kysyä täällä mitä tehdä. Mitä tekisit?

Luulen, että Sound Devices -tallentimet ovat oikea tapa edetä, jos haluaisit huippuluokan äänitteitä.

Sound Devices 7 series
(lähde: sounddevices.com)

Kahdeksan vastused:
Sharpy
2010-05-02 15:52:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei ihmiset

En voinut siirtää nenääni tähän.

Olen keskustellut paljon SD: n Joe Ramosin kanssa, nämä koneet on suunniteltu menemään minne tahansa maailmassa ja selviydy.

744t on tie eteenpäin ... 788t on luonnollisesti huippupää fuusion 12 kanssa, mutta se on todella draamalle ja monipuomille: D

timecide-vaihtoehto on erittäin arvokas 744t: ssä, ja jos saat mikserin, voit käyttää sitä hyvin

1 monosekoitus ja 3 ISO-raitaa ... tietysti tämä jätä yhden syötteen tarpeettomaksi.

Käytän kuitenkin hienoa asetusta .. kaikki 4 kappaletta ISO-standardeina ja sitten voit lähettää sekoituksen 744t: stä kameraan, jotta heillä olisi mono-sekoitus nauhalla, mikä sopii mainiosti viestiin: D

Olisi ollut hienoa, jos 744t olisi 4/6-kappaleen tallennin, joten voit tallentaa sekaraidan aluksella ja ISO-tunnukset, mutta hei, minä kannustin sitä kannustamaan saamaan 788, koska se oli 8-10-raita ja nyt sen päivitetty 8in 12-kappaleeseen: D

Anteeksi, että poikkeain ... 744T !!! : DDD

Colin Hart
2010-05-01 20:01:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen hieman osittainen 744T: n suhteen, mutta sinun on investoitava mikseriin tai etukäteen, jos et ole jo tehnyt niin, jotta kahdesta toisesta kanavasta olisi hyötyä. Huomaan, että haluan aina kolmannen kanavan tallennettaessa kentällä (yleisimpiä asetuksiani ovat stereomikrofoni ja haulikko samanaikaisesti, joten tarvitsen kolme kanavaa). Toisinaan haluan neljännen.

Akun kesto ei ole yhtä hyvä kuin 702, mutta se on silti melko kunnollinen, varsinkin jos käytät NP1-akkua. Voin yleensä saada kolme, ehkä neljä tuntia suurella Sony Infolithium -akulla 702: lla, ehkä leikkaan 454 tunnista 744T: lle. NP1: n avulla saan 5–7 tuntia 702: sta, ehkä 4–5 744: lle.

Kokemukseni mukaan Sound Devices -varusteisiin mahtuu paljon väärinkäytöksiä, joten en haluaisi En edes räpytä ostaessasi käytettyä. Saatan lähettää sen SD: lle kerran / hienosäätöä varten, kun saat sen ensimmäisen kerran, mutta se on todennäköisesti täysin hieno.

Hyväksyn, Sound Devices on oikea tapa edetä.

Ei mitään lisättävää, oikeastaan! Olen samaa mieltä Colinin kanssa: Ei riskejä edes käytettyjen SD-yksiköiden kanssa, ja se riippuu vain kanavastasi / seurantatarpeistasi. Mikkel, sinulla on yksi korkealaatuinen ongelma tämän päätöksen tekemisessä ... ;-)
:) Kyllä tiedän. Vanha FR2 on kuolemassa hitaasti, enkä halua mennä taas 3/4 oikealla tiellä. FR2: lla on ollut hauskoja koettimia koko ajan, ja akun käyttöikä on tehnyt minut hermostuneeksi haaksirikkoon tehdessäni töitä. Jatkuvasti katsomalla akun ilmaisinta, joka muuten imee ja antaa sinulle mitään todellista. Buzzez ja pallomaiset napsautukset nauhoituksissa käytettäessä tiettyjä mikrofoneja yhdessä. Voitko kertoa, että vihaan tätä asiaa jo nyt? Haluatko vain tallentimen, joka on luotettava ja kuulostaa hyvältä. Kiitos Colin ja NoiseJockey auttaessani minua.
Mikkel Nielsen
2010-05-02 19:07:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kiitos kaikille, jotka ovat auttaneet. Arvostettu :)

Ystävällisin terveisin,

Mikkel

Enos
2010-05-05 20:54:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olin äskettäin samassa tilanteessa kuin sinä itse ja alun perin Sound Devices 702 -tallenninta varten. Päätin kuitenkin vihdoin mennä käytettyä reittiä pitkin ja joka antoi minulle mahdollisuuden mennä 744T: hen, enkä katua sitä yhtään! Vaikka käytetty se on kuin uusi, enkä olisi voinut sanoa, että sitä käytettiin ollenkaan! Kaksi ylimääräistä kappaletta ei ole oikeastaan ​​ollut paljon hyötyä ... vielä ... koska suurin osa työstäni tähän mennessä on ollut äänen fx-tallennus. Kuitenkin, kun tuotannossa on keikka tulossa kesällä, olen varma, että kaksi ylimääräistä kanavaa ja aikakoodin ominaisuudet ovat tehneet päätökseni hankkia 744T: n arvoinen!

Chris K
2010-05-01 23:40:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Myös jos haluat koskaan tehdä tuotantoääntä televisiossa tai elokuvissa, 744T: n aikakoodin käyttäminen on erittäin hieno ominaisuus.

702T: llä on aikakoodi. Maksat 650 dollaria siitä yli 702, mutta se on vaihtoehto
user49
2012-04-15 07:31:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin entisen vuokra-744: n toisen 722 sijaan (mieluummin kiintolevy kuin CF-kortit), ja kun sain sen, se oli hieman väsynyt, mutta pyysin 3 kuukauden takuuta ja se osoittautuu täysin luotettavaksi , joten jos ostat käytettyjä tavaroita, pyydä jonkinlaista lyhytaikaista takuuta, niin vain jotain saa ilmeiseksi sen omistamisen ensimmäisten viikkojen aikana ....

Yksi syy omistaa äänilaitteita ovatko he tallentimia, joita voidaan huoltaa. Esimerkiksi puhalsin vahingossa Firewire-portin 744: ssä ja jouduin palauttamaan sen Sound Devices -laitteelle korjattavaksi. Siellä ollessani sain heidät myös korvaamaan 40 Gt: n aseman 160 Gt: lla, ja he tekivät kaiken tämän 3 viikossa, mukaan lukien lähetys NZ: stä> USA> NZ ... Mutta minuun todella vaikutti se, että he tarkistivat 744: n kaikki näkökohdat ja tein joukon huoltotöitä, esimerkiksi vaihdoin napin, tein muutaman modin, joka uudemmilla koneilla on jne ... Ja kun se palautettiin, oli asiakirja, jossa lueteltiin kaikki korjaukset ja minulle tuntui kuin uusi 744 !!!

Ja yksi asia, jonka 744: llä on 788: n yli, on 192 kHz: n tallennus! Rakastan 788-mallia ja aloitan säästämisen yhdeksi päiväksi, jolloin ne tukevat 192 kHz: n

ps: tärkeimmät käyttökohteeni ylimääräisille levyille ovat olleet - ajoneuvon tallennus (moottorimikrofoni, pakoputki, stereosisustus ) - tunnelman tallennus nelosella (tai 5,0 722 C. linkitettynä)

Kuulostaa samanlaiselta kokemukselta, jonka tuotantosekoitinystäväni NYC: llä oli SD: n kanssa, kun hän 302 (tai ehkä se oli 442) sekoitin törmäsi ongelmaan P48: n kanssa - sekä hän että SD eivät pystyneet selvittämään, miksi yksikkö jatkoi paistamista 3 kertaa, kunnes he huomasivat, että sekä sekoittimen että tallentimen päälle kytketty P48 aiheutti ongelman. Siitä huolimatta hän sanoi prosessin aikana, että SD korjasi yksikön ja vaihtoi logiikkalevyt jne., Ei kysymyksiä - 3 kertaa! Kuulostaa upealta asiakaspalvelulta / tekniikalta. Hyvin innoissaan siitä, että SD-käyttäjät ovat hyvissä käsissä, yksi tärkeimmistä syistä (lukuun ottamatta teknisiä tietoja) nappasin juuri 702
Chris
2012-04-15 07:48:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

744 ei ole yhtä suuri sekoitin kaikille kanavilleen, ja vain 2 kanavaa ovat erillisiä. Olin 744: llä, kunnes löysin tuon muistiinpanon, vaikka tuotannoni on lisännyt tarvetta yli 2 kanavalle omistamastani 702: sta.

Itse asiassa voit jopa lisätä sitä ja mennä jonkinlaiseen Nomad-sekoittimeen monikanavaisella erillisellä tulolla, joka on olemassa samassa hintaluokassa
Benjie Freund
2012-04-16 20:03:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on 702 jo muutaman vuoden ajan ja rakastan sitä! Se toimii hyvin, on kestävä ja ennen kaikkea äänenlaatu on upea! Kaikki saamasi Sound Devices -tallentimet ovat mahtavia.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...