Kysymys:
Vinkkejä laukausten tallentamiseen
Miles B.
2010-05-07 08:07:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen menossa alas Pennsylvaniaan auttamaan ampumisessa tänä viikonloppuna, ja olen todella innoissani, koska nauhoitan tuliaseita paikallisen sisällissodan uudelleenjärjestelyryhmän luvalla. En ole koskaan kokeillut ampua aikaisemmin, joten haluaisin vinkkejä. Kappaleiden enimmäismäärä, jonka voin tallentaa, on 4, koska työskentelen 744T: n parissa, joten nykyinen suunnitelmani on käyttää dynaamista mikrofonia tarttumaan tartuntaan ja m / s-mikrofonia tarttumaan hajoamiseen. Mitä asetuksia olet käyttänyt? Sijoittelut? Kiitos vastauksistasi.

~ Kippis

Miles

PÄIVITYS - Kiitos neuvosta! Ammunta lykättiin viime kuussa, joten minulla oli vielä aikaa valmistautua. Menin alas 744T, 702 ja Nagralla. Ampumanäytteet tulivat todella mukaviksi. Nagran nauhoitukset eivät olleet kovin puhtaita, mutta niillä on mukava "länsimainen" laatu, joten annan ne taskuun myöhempää käyttöä varten.

-1
@Haydn Payne. Kyllä, Nagra on vanha mustanauhuri. Aseiden osalta käytimme jäljennöksiä Springfield 1861 -musketeista. Heillä on tämä hämmästyttävä halkeama, ja he todella painavat rintaasi. Kesti jonkin aikaa saada tasot oikein ... hyvin tavallaan oikein. En ole varma, onnistuinko dynamiikalla hyvin, mutta ProTools-näytteiden sekoittaminen johtaa uskolliseen lisääntymiseen :-D Lähetän muutaman näytteen, kun asiat eivät ole niin kiireisiä.
Seitsemän vastused:
Chuck Russom
2010-05-07 09:02:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole varma, mihin mikrofoneihin sinulla on pääsy, mutta jos minulla olisi vain 4 kanavaa, käyttäisin Sennheiser 416-, Neumann RSM 191 -stereoita, tilanteesta riippuen 4. kanava voi olla dynaaminen tai muu lauhdutin.

Nick Meade
2010-05-07 12:14:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että keskimääräisessä aseiskunnassa otan noin 12-18 kanavaa: 3 x 744 ja muutama sivuston ympärille sijoitettu 702/722 / FR2 jätti nauhoituksen koko päivän. Koska sinulla on vain 4 kanavaa, varmista, että otat niin monta näkökulmaa kuin mahdollista:

Ota yhteyttä itse aseeseen; SM57 ampumismekanismista / pinMuzzle-tallennus 416: lla ja SM57: llä.

Keskitason perspektiivi sekä mono- että stereomikrofoneilla

Etäinen perspektiivi; yritä tallentaa moniin suuntiin, jos voit. Mäet, tasaiset maat, kivet, metsät tekevät äänityksen murtumisesta / hajoamisesta hyvin erilaisen.

Älä unohda kokeilla äänittää joitain luoteja. Ehkä tuo mellon tai kaksi roiskeille ??? (Vedellä / mehulla / vanukkeella / hyytelöllä täytetty meloni kuulostaa hyvältä, kun se osuu luotiin!)

Kaikkien näiden äänitteiden yhdistelmä tekee mahtavasta kirjastosta, josta voit luoda aseesi ääniä.

Nick

PS - Älä unohda kuulonsuojaimia! BH Photo -korvatulpat tai niiden joukko toimivat loistavasti! http://tinyurl.com/2ce2gq8

Kosketinmikrofoni kuin pietsoelementti? Se on voimakasta. Minulla on kotikontakti ... yritän sen.
Matthew Freed Audio
2010-08-17 23:59:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen melkein valmis työskentelemään elokuvan parissa, jossa on tärkeitä osia toisen maailmansodan ja Irakin sodan aikana. Paljon tulipaloa, lentokoneita, tankkeja, helikoptereita ja räjähdyksiä! Olen käyttänyt tallentimina 744t ja 702, sekoittimina pari 442: ta. Mikrofonini ovat olleet Sanken CS-3E mono-haulikko, Sanken CSS-5-stereot, pari SM57: tä ja Sennheiser 416. Sijoitin 57 lähelle asetta tai räjähdystä, 416 noin 50 metriä taakse, Sanken CSS- 5 noin 75 jalkaa taaksepäin ja Sanken CS-3E noin 100 jalkaa taaksepäin. Laita vaihtelevat tyynyt KAIKKIIN mikrofoneihisi. Käytin Shure -25db-tyynyä jokaisella kanavalla, ja vahvistusnupit olivat alaspäin. Räjähdyksen kärki rekisteröi edelleen noin -20db metreillä ja huippu -5db. Joten pystyin saamaan upeita, puhtaita, täydellisiä ääniä / räjähdyksiä.

Yksi äänittämistämme aseista oli MG42, jossa käytettiin alkuperäisiä toisen maailmansodan luoteja. Ilmeisesti ainoa muu elokuva, jolla on MG42: n aito ääni, oli Savi-Ryanin pelastaminen. Tähän aseeseen käytetyt aihiot kuulostavat täysin erilaisilta kuin alkuperäinen luodin. Joten, mielestäni, ampua oikeita luoteja, jos ollenkaan mahdollista, koska aihiot saattavat kuulostaa tai eivät kuulostaa miltä sen pitäisi kuulostaa. Thompsonin konekivääri ja vuosi 1919 ovat samalla tavalla ... aihiot kuulostavat erilaisilta kuin todelliset luodit.

Mene siis ampumaradalle sisällä tai ulkona ja ammu eräitä luoteja! Ja kyllä, tuo korvan ja silmien suojaus.

Pidä hauskaa!

juoksitko pitkiä mikrofonikaapeleita ja lukitsit kaikki tallentimet yhdessä C.Linkin kanssa? vai jättääkö kaikki tallentimet villiin?
Jaoin tallentimet pikemminkin kuin pitkin pitkiä kaapeleita. Meillä oli vielä pitkiä kaapeliyhteyksiä, mutta tallentimia ei lukittu C.Linkin kautta. Ajattelin, että terävät räjähdykset tekevät melko tarkoista synkronointipisteistä! Kun vedin tiedostot tietokoneelleni, rivin vain kunkin tiedoston ensimmäisen kuvan ja kaikki oli täysin vaiheittain ja ajallisesti linjassa.
Rene
2010-05-07 20:18:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

tässä on toinen Charles Maynesin artikkeli

http://www.gamasutra.com/features/20070104/maynes_01.shtml

Chuck ja Charles ovat miehiä, joilla on tämä tieto. Ei voi mennä pieleen kummankaan neuvojen kanssa!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...