Kysymys:
Risteys: Pyydä uraneuvoja
Roger Middenway
2010-07-09 07:44:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vihaan lähettää kysymyksen, josta en näe hyötyä myös muille, mutta olen melko jumissa ja kunnioitan paljon kaikkien näkökulmia.

Valmistuin äänisuunnittelun maisteriksi AFTRS: ssä, Sydney vuonna 2009. Se on melko arvostettu koulu, ja se opetti minulle paljon äänisuunnittelusta; mutta myös nöyränä kuin henkilö, jolla on rajallinen työkokemus.

Tulin NYC: hen syyskuussa '09 yrittämään löytää ihmisiä, joista voisin oppia harjoittelupaikoilla ja mitä muuta. Teollisuuden tuolloin vallinneen tilanteen vuoksi en koskaan päätynyt aluksella sellaiseen projektiin (kunnollisen kokoinen ominaisuus), josta tulin tänne. Sen sijaan olen tehnyt paljon shortseja; työskentely levytysinsinöörinä / mikserinä pienessä studiossa, joka tekee vieraita kielikopioita; ja olen puolivälissä erittäin pienen budjetin ominaisuuden äänisuunnittelijana.

Viisumini on melkein lopussa, ja minun on tehtävä päätös:

Studio, jossa työskentelen NYC: ssä ovat tulleet luottamaan minuun paljon ja sanoneet tekevänsä kaikkensa pitääkseen minut täällä. Ongelmana on, että heidän työnsä on matala budjetti / heikko laatu / nopea käänne, enkä opi mitään arvokasta täällä. Tämän lisäksi mahdollisuuteni pudottaa viisumi ovat parhaimmillaan epäselvät. Viisumi ei salli minun työskennellä kenenkään muun kuin työnantajan puolesta, joka vetoomukseni tekee minulle, mikä sulkisi minut pois mahdollisuudesta tehdä freelance-työtä kunnioitettavien ominaisuuksien suhteen.

Toisaalta voisin palata Sydneyyn , Australia. Äänentoistoteollisuus on kuitenkin paljon pienempi; Jotkut hyvistä ystävistäni ovat yhdessä Australian arvostetuimpien ääniviestien kanssa. Työtä ei tunnu olevan valtava määrä, mutta ajan myötä voisin todennäköisesti saavuttaa avustavan roolin.

Yhteenvetona: yritä pysyä NYC: ssä työpaikalla, josta en erityisesti saa paljon, ja työskentele käteisellä kädessä -indie-elokuvien parissa; tai palaa takaisin Sydneyyn, jossa työ ei ole niin runsasta, mutta missä minulla on enemmän jalkaa ovessa?

Mielipiteesi arvostetaan suuresti!

Viisi vastused:
#1
+8
Shaun Farley
2010-07-13 22:40:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun piti istua ja miettiä, miten lähestyä tätä muutaman minuutin ajan. Voin kertoa, mistä olet tulossa (äänituotannon maisteri, rajoitetut työmahdollisuudet / mahdollisuudet jne.), Olet kohdellut samanlaisia ​​turhautumisia. Vaikka olen saanut kohtuullisen tason "tauon", olen silti tekemisissä joidenkin kanssa.

Työni on ollut jonkin verran kömpelö. Otin kannan riippumattomaan televisio-tuotanto- ja jakeluyhtiöön, odottaen voivani työskennellä johdonmukaisesti televisio-ohjelmien parissa. Niiden 3,5 vuoden aikana, jonka olen ollut täällä, olen työskennellyt vain yhden jonkin verran merkittävän televisio-dokumentin parissa ja viettänyt loppuajan sisäisten yritysvideoiden parissa (muille yrityksille), joita en voi laittaa kelata (joko siksi, että he ovat liian ontoja, tai NDA: n takia), tai kiinnittää muiden ihmisten huijauksia ohjelmiin, joiden kanssa teemme jakelusopimuksia. Joten viimeisten 3,5 vuoden aikana periaatteessa yksi uusi asia kelalleni. Olen ollut hieman tyytymätön tähän ajatukseen, peläten, että urani sitoutuu läheisesti nykyisen yritykseni menestykseen / epäonnistumiseen.

Tässä on muutama asia, jonka olen huomannut, että saatat myös jättää huomiotta:

  1. Kaikki työt edistävät kasvua. Et ehkä huomaa sitä, mutta muokkaustaitosi tarkentuvat hienovaraisesti, joten tee sekoitustaitosi. Vertaa jotain, jonka olet tehnyt viime aikoina, johon teit koulutuksen aikana. Pystyt todennäköisesti havaitsemaan eron.

  2. Älä tyyty tyydyttämättömästi työhösi (mistä olen syyllinen). Jos sinusta tuntuu, ettei sinua haasteta tai kasvata, se johtuu siitä, että annat itsesi pysähtyä. Me kaikki tarvitsemme haasteita taitojemme kehittämiseksi. Taiteellisten työpaikkojen ongelma on se, että heidän on usein oltava itsestään asettuneita .

  3. Se saattaa kuulostaa typerältä tai liian jalankulkijalta, mutta vakaan työn mukana tulee jotain ... joskus se on vakaa palkkakortti. Jotain, jota on vaikea saavuttaa pienellä kentällä, joka on täynnä enemmän harjoittajia kuin työpaikkoja. Tämä ei ole suinkaan ratkaiseva tekijä, mutta sillä on omat etunsa.

Viime kädessä neuvoni on pitää työpaikkasi toistaiseksi (jos ne voivat auttaa sinua pysymään). Olet ollut siinä vain alle vuoden. Ura tällä alalla ei etene nopeasti. Jos he ovat luottaneet sinuun, se puhuu työsi puolesta. Pysy siinä, etsi tapoja haastaa itsesi kussakin noissa projekteissa ja verkostoidu kuin hullu [milloin ja missä] ikinä pystyt - yhteystiedot ovat kaikki.

Ja muista, jos saat viisumin, vain koska saat sen, ei tarkoita sitä, että sinun on pysyttävä Yhdysvalloissa. Voit aina palata takaisin Australiaan milloin haluat.

Henkilökohtaisesti aloitamme 30 jakson (yksi televisiotunti kukin) tänä syksynä. Tiedän, että minulla on paremmat valmiudet työskennellä sen kanssa nyt 3,5 vuoden röyhkeän työn jälkeen kuin olisin ollut alussa; ja se tarkoittaa, että siitä tulee parempi pala kelalleni. ;)

#2
+6
Jay Jennings
2010-07-09 11:11:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

OK, aion tarjota ensimmäisenä kokemukseni. Minä, kuten sinäkin, olen valmistunut arvostetusta korkeakoulusta, jolla on tutkinto kädessäni, innokas käyttämään kaikkea uutta tietoa ja aloittamaan urani ääniinsinöörinä / äänisuunnittelijana. Minulla oli kuitenkin töykeä herääminen, kun tajusin, ettei yksikään studio aio palkata minua tuoreena koulun ulkopuolella; Sen sijaan hyväksyin sen, mitä haluan kutsua "hahmonrakennuskokemukseksi" (lue: palkaton työharjoittelu). Siivoin paikan, tein kahvin, juoksin lounaaksi ja vastasin puhelimeen - ja SITTU, kun kaikki nämä asiat oli tehty, vain Sitten sain istua sisään ja auttaa istunnoissa.

Kuinka koskeeko tämä tilannettasi? Oletan, että se on minun tapani sanoa älä anna periksi unelmastasi . Minulla oli kaikki syyt heittää pyyhe, mutta en, koska halusin ikääntyneiltä kunnioituksen ja halusin heidän työnsä. Tajusin, että työharjoittelu ei ollut vain ilmaista työvoimaa, vaan myös vehnän erottamista akanoista, kitkemällä ihmisiä, jotka todella halusivat tehdä sen niistä, jotka vain halusivat sen luovuttavan heille.

Jos unelmoit työskennellä suurten ominaisuuksien suhteen NYC: ssä, pysyisin todennäköisesti paikallaan. On jotain sanottavaa siitä, että pidät sen kiinni vaikeiden aikojen aikana, kehität taitojasi, mainettasi ja asiakaskuntaasi. Mutta kääntöpuolella, jos sinulla on vankat yhteydet Sydneyssä, voit perustella kovan ansaitun kokemuksesi viemisen kotiin ja sen tekemisen sinne.

Se ei ehkä näytä itsellesi oikein nyt, mutta minusta tuntuu, että hyödyt todennäköisesti siitä riippumatta, minkä polun valitset. Onnea -

@birdhousesound Kiitos neuvosta / kannustuksesta! On hyvä, että joku asettaa pitkän aikavälin näkökulman asioihin. Se on kova kutsu, olen edelleen ilmassa ... Mutta kiitos vielä kerran!
#3
+4
user49
2011-01-14 00:59:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos se auttaa, en todellakaan tiedä monia ihmisiä, jotka ryhtyivät elokuvien äänen muokkaamiseen välittömästi - se vie yleensä muutaman vuoden työskentelyn televisiossa, lyhytelokuvissa jne ... kun olin samanlaisessa vaiheessa kuin minä Muista, että tein 3 vuotta televisiosarjaa, jota en erityisen rakastanut (eli 39 x 1 tunti eps - puhe!), mutta sen lisäksi, että sain alun, monet asiat, jotka se opetti minulle pitkällä aikavälillä, olivat korvaamattomia: kuinka muokata nopeasti, kirjastojen hallinta, kirjastojen arvo, oppiminen silloin, kun kenttätallennus on välttämätöntä, sopiva ääniryhmään jne. ... sain myös oppia muita rooleja vuoropuhelun muokkaus, foley-tallennus / editointi, ADR-nauhoitus jne. - nämä kokemukset ovat korvaamattomia myöhemmin, jos sinusta tulee ohjaaja / äänisuunnittelija ....

Myös jotain erittäin arvokasta, jonka opin, mikä ei ehkä ole näkyvissä aika; Useita ensimmäisiä piirteitä, jotka tein, sain läpi luoden luovan suhteen ohjaajiin ja tuottajiin, kun he tekivät lyhytelokuvia. Joten älä aliarvioi indie-elokuvien, lyhytelokuvien jne. Tekemisen tärkeyttä ... Se voi viedä heitä vuosia, mutta jokainen näistä ihmisistä haluaa tehdä elokuvan, ja kun he tekevät, haluat olla henkilö, jonka he ajattelevat välittömästi. , yrityksesi ja avun / yhteistyön ansiosta, kun he tekivät pienempiä projekteja ....

Viisaat sanat Tim; päädyin jäämään Yhdysvaltoihin, mutta olen edelleen riippuvainen ohjaajakavereistani Australiasta Dropboxin ja Skypen ansiosta! Nämä maksamattomat shortsit inspiroivat minua myös työstäni.
#4
+3
Karol Urban
2011-01-13 23:27:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyviä neuvoja kaikille!

Minulla oli tapana työskennellä kaverin kanssa, joka valitti, että yrityksemme oli cr * p ja ettei siellä ollut mitään hänen aikansa arvoista. Hän totesi olevansa liian luova työskentelemään hallituksen videoiden, yritysvideoiden ja poliittisten mainosten parissa. Hän tunsi käyttäneensä liikaa koulutukseensa ja siirtyessään Yhdysvaltoihin Isosta-Britanniasta tehdäkseen työtämme. Joten hän ilmestyi myöhässä töihin, piti minimiin ja tuli todella kyyninen. Se tapahtui kymmenen vuotta sitten.

Minäkin olin turhautunut ja tylsistynyt. Pidän kuitenkin parhaani löytääksesi keinon lisätä enemmän kuin mitä minulta pyydetään haastamaan itseni ja miellyttämään asiakkaitani.
En työskentele enää monissa hallituksen videoissa tai poliittisissa kausissa. Ei siitä, että minä ryöstän minkäänlaista työtä millään tavalla. Työskentelisin heidän kanssaan uudelleen epäröimättä, jos oikea tilaisuus olisi. Mutta nykyinen asemani antaa minulle siunauksen työskennellä lähetys- tai teatterimateriaalien parissa lähes yksinomaan. Työ on paljon lähempänä urani tavoitteita.

Tiedän tosiaan, että hän työskentelee edelleen monien samojen poliittisten asiakkaiden hyväksi ja kamppailee edelleen. Todellisuudessa hän on erittäin lahjakas ja koulutettu ammattilainen. Monin tavoin kadehdin hänen luovuuttaan. Mutta hän antaa kärsimättömyytensä ja turhautumisensa ryöstää häneltä vakaumuksen ja omistautumisen taiteelleen. Näen harvoin mihin hän todella pystyi.

Taiteilija ei tarvitse kangasta ollakseen luova. He eivät odota saavansa erityistä maalia tai harjaa. He löytävät keinon tehdä taidetta missä tahansa.

Minun neuvoni on pitää se kiinni, jos yrityksesi on halukas pitämään sinut täällä ja asettamaan tavoitteesi korkeammaksi kuin mitä sinulta vaaditaan kaikissa toiminnoissa. työsi. Verkosto ja etsi mentoreita. Ime kaikki mitä voit maailmasta, johon haluat olla osa. Näytä, mitä voit tehdä niin paljon kuin mahdollista jokaisessa työssä (riippumatta siitä, kuinka vähäpätöinen). Se voi palvella sinua hyvin ja tekee siitä varmasti onnellisempaa sillä välin.

En ole vielä saavuttanut lopullisia urani unelmiani. Mutta olen aina siirtymässä lähemmäs, yksi projekti kerrallaan. (Greg Gerlich, jos olet siellä kuuntelemassa .... sinun pitäisi laittaa minut joukkueeseesi. LOL)

Kiitos mies, nämä ovat joitain inspiroivia sanoja! He tulivat myös hyvällä hetkellä: teen tällä hetkellä äänikierroksen ja olet oikeassa. Miksi en tekisi siitä niin hyvää kuin pystyn? En aio oppia mitään tai innostua urastani tekemällä puoliksi takapuolta!
#5
  0
Alvar
2011-01-14 02:45:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

No, olen samanlaisessa tilanteessa kuin sinun, ja vaikka minulla ei ole kokemusta puhua haukka-silmillä, mutta voin suositella, että näinä vaikeina aikoina, jolloin viisumin myöntäminen maksaa, yritä käyttää vähimmäismäärä, ja jos siihen liittyy paluu Australiaan, olkoon niin.

Internetin käyttö ei ole niin tärkeää kuin koskaan ennen, että sinulla on henkilökohtainen läsnäolo sivustoilla, purista itsestäsi kaiken irti, missä voit pitää, ja mielestäni jonain päivänä palaat New Yorkiin sovitulla työtavalla.

Suerte Amigo!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...