Kysymys:
Kuinka lähestyä M & E-sekoitusta
ianjpalmer
2010-03-23 14:32:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei kaikki,

olen utelias kuinka muut ihmiset tekevät tämän. En ole koskaan ennen joutunut sekoittamaan M&E: tä, koska se tehtiin minulle mikserin reitityksessä ProToolsissa (minulla oli myös täysin puhdas dialogi, koska esitykset olivat kaikki animaatioita).

Nyt olen tehdä live-action-show, joka korvaa kaikki jalanjäljet ​​jne. M&E-raidan luomiseksi.

Ajattelen joko sekoittaa kaikki ylimääräiset sfx / foley vuoropuhelun kanssa niin, että se tulee sopivalla tasolla todellisen sekoituksen suhteen, vai olisiko parempi sekoittaa se erillisenä asiana, jotta se kuulostaa oikealta ja kuvitella, miten se toimisi vuoropuhelun alla.

Kippis

Ian

Kolme vastused:
Joel Raabe
2010-03-23 22:45:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei Ian,

Onko sinulla kaikki tuotanto-FX jaettu käytettäväksi M&E -laitteessasi? Se olisi ensimmäinen askelni, ellei sitä ole vielä tehty - katso, mitä voit pelastaa.

Normaalisti sekoitan M&E-levyt ilman vuoropuhelua ja tarkistan jatkuvasti alkuperäistä sekoitusta päästäksesi niin lähelle kopioi niin kuin pystyn ... Se, että osa tuotanto-FX: stä sekoitetaan uusiin juttuihin, voi myös auttaa määrittämään suhteelliset tasosi kaikilla uusilla materiaaleilla, edellyttäen, että sopeudut huoneen sävyn muutoksiin.

istunto- / monitoriketju M&E: n nopeaksi A / B: n ja alkuperäisen kanssa on todella hyödyllistä.

ianjpalmer
2010-03-24 14:27:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Puhdistaessani vuoropuhelua poistan mahdollisimman suuren osan äänestä ja käytän sitä. Tracklay-kaverit sovittavat tuotannon äänen parhaalla mahdollisella tavalla, muuten he ojentavat M&E: n tuotantoäänen.

Huh, pidän ajatuksesta mainita mainitsemasi, ikään kuin sekoittamalla kaksi ideaa yhdessä (anteeksi täysin tarkoituksellinen sanaleikki).

Olen taipuvainen sekoittamaan se ilman vuoropuhelua, sitä enemmän ajattelen sitä, se näyttää järkevimmältä ja nopeimmalta. Minulla on jo suurin osa M&E-levystä jo valmiina, koska siellä on seinästä seinään -musiikkia ja paljon äänitehosteita, joiden kanssa työskentelen ja jotka tulevat pääsekoituksesta.

Kippis Joel

Ian

ianjpalmer
2010-05-10 13:48:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Unohdin täysin vastata omaan kysymykseeni. Olin täysin idiootti tästä. Tietysti minun ei tarvinnut aloittaa tyhjästä, koska kaikki sfx ja musiikki olivat jo sekoittuneet. Olen yksinkertaisesti mykistänyt tuotannon äänen / vuoropuhelun ja sekoittanut foliot / jalanjäljet ​​niin, että ne tasapainotettiin jo olemassa olevan äänen kanssa. D'OH!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...