Kysymys:
Ehdotuksia kirjoille äänisynteesistä ja elektronisen musiikin tuotannosta
Carlo
2010-07-06 22:04:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei, olen kiinnostunut lähinnä elektronisen musiikin tuottamisesta (breakcore, dubstep ja niin edelleen). Minulla on kunnollinen tuntemus musiikkiteoriasta ja voin luoda ei-niin pahan rumpumalleja, mutta äänen luomisessa tai manipuloinnissa (rumpusetti tai syntetisaattori) menetän vain parametrien muuttamisen satunnaisesti, soveltamalla tehosteita ja niin edelleen.

Etsin hyvää kirjaa äänisynteesistä. Olen äskettäin ostanut Z3ta-syntetisaattorin, ja käyttöoppaan lukemisesta on hyötyä vain, jos tiedät todella, milloin tiettyä ääntä käytetään.

Sama koskee musiikkituotantoa. Kaikki mikä selittää pakkaamisen, tasaamisen ja kaiken tämän.

Kiitos paljon, Carlo

Neljä vastused:
#1
+6
fabio_iaci
2010-07-07 00:49:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin puredatan parhaan ilmaisen ohjelmiston opiskelemaan, oppimaan ja ymmärtämään äänisynteesiä ja paljon muuta.

Ehdotan siis itse ohjelmistoa ( laajennettu versio) ja näitä kirjoja:

Miller Pucketten elektronisen musiikin teoria ja tekniikat

Johannes Kreidler Loadbang

täällä ilmaisten pdf-versioiden linkit.

http://crca.ucsd.edu/~msp/techniques.htm

http://www.pd-tutorial.com/

Kiitos. Aloin käyttää PD: tä jonkin aikaa sitten ja aloitin Loadbangin kanssa. Joten nyt olen vieläkin motivoituneempi jatkamaan sitä, mutta silti mielestäni haluaisin muita, ehkä teknisiä kirjoja.
En tiedä tarkalleen mitä etsit ... yritä tarkistaa Äänisynteesi ja näytteenotto, jonka on kirjoittanut Martin Russ. Perry R. Cookin äänen synteesi interaktiivisille sovelluksille. Digitaalisen signaalin käsittelyalusta: Ken Steiglitzin digitaalisen äänen ja tietokonemusiikin sovelluksilla. Nika Aldrichin ääniinsinööri Ken C. Pohlmannin digitaalisen äänen periaatteet Suosittelen tarkistamaan Curtis Roads -julkaisut (lueteltu täällä http://en.wikipedia.org/wiki/Curtis_Roads#Publications) ... löydät hämmästyttäviä asioita erityisesti jos pidät rakeisesta synteesistä.
#2
+3
bjoernwibben
2011-09-14 16:03:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei,

varmista, että olet tutustunut Andy Farnellin äänen suunnitteluun.

Kirjassa käsitellään käytännöllisesti ja järjestelmällisesti aihe, opetus esimerkin avulla ja taustatietojen tarjoaminen, joka tarjoaa vankan teoreettisen kontekstin sen käytännön asenteelle. Monet esimerkit noudattavat mallia, alkaen keskustelusta äänen luonteesta ja fysiikasta, mallien kehittämisen ja esimerkkien toteuttamisen kautta viimeiseen vaiheeseen Pure Data -ohjelman tuottamiseksi halutulle äänelle. p>

Kirjassa on myös ote PDF-muodossa. BTW on todella hyvä Pd-esittely.

Ystävällisin terveisin,

Bjoern

#3
+1
Alex
2012-12-07 23:26:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelisin kahta kirjaa: John Watkinsonin Digitaalisen äänen taide ja F. Richard Mooren Tietokonemusiikin elementit . Ensimmäinen hänen yleisyydestään on erittäin mielenkiintoinen kirja, joka on hyödyllinen tutustuttaessa moniin digitaalista ääntä koskeviin asioihin. Toinen on mieluummin hänen semplisyytensä ja selkeytensä vuoksi; vaikkakaan ei kovin täydellinen Curtis Roadsin tietokonemusiikin opetusohjelmasta (raamattu digitaalisen äänen synteesiin). Minun mielestäni! :)

http://www.goodreads.com/book/show/2759254-the-art-of-digital-audio

http://www.musicainformatica.org/reviews/book_elements_of_computer_music.php

#4
  0
John Smith
2018-03-24 23:20:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittele tarkistamaan Shadow Producersin "Hyvä muusikko" ( https://www.amazon.com/dp/B072M8QRLN). Se on ylivoimaisesti suurin sanasto kaikista musiikkituotantosanoista, akustisista termeistä, EDM-tyylilajeista, äänitekniikan terminologiasta, ääntösanastosta ja elektronisen musiikkiteorian määritelmistä jne. Kippis)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...