Kysymys:
Kuinka voin tallentaa lumipohjaa ilman todellista lunta?
VCProd
2010-05-03 20:13:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tallennuksen aikana olosuhteet olivat asetettuina niin ankariin, että asetetun foleyn tallentaminen ei ollut kysymys, vielä vähemmän puhdas valintaikkuna. Katso, nyt on toukokuu, kaikki lumi on poissa, ja minulla ei vieläkään ole jalanjälkiä lumessa. Minulla on joitain kirjastovaikutuksia, mutta haluaisin mieluummin luoda oman.

Olen kuullut, että maissitärkkelys tuottaa kunnollisia lumiääniä sekä kurssihiekkaa.

Mitä olet käyttänyt luodaksesi lumipohjaisia ​​foley-efektejä ilman, että sinulla olisi oikeaa tavaraa käsillä?

Viisi vastused:
#1
+8
Jay Jennings
2010-05-03 20:47:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olet oikeassa, maissitärkkelys on kokeiltu ja todellinen korvike, jota monet foliolaiset taiteilijat ovat käyttäneet vuosia.

PÄIVITYS: Saanen myös ehdottaa ottamalla yhteyttä paikalliseen jääyhtiöösi? Olen tuntenut ainakin yhden elokuvan, joka tapahtui melkein kokonaan lumessa, ja foley-taiteilija järjesti PALJON oikeaa lunta toimitettavaksi näyttämölleen aitoutta varten. Se voi maksaa sinulle hieman enemmän kuin maissitärkkelys, mutta lyön vetoa, että olisit paljon onnellisempi tuloksista, ja sinun on rakennettava kirjastosi hienolla lumimateriaalilla.

Sitä SoundIdeas-kirjasto sanoi tekevänsä .. lava täynnä. Ihmettelen, voisivatko he saada minulle pussin jääpaloja / lastuja, jotka saattavat kuulostaa hyvältä. Kiitos ideasta!
#2
+6
NoiseJockey
2010-05-03 20:57:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

+1: Minulla on pieni ziplock maissitärkkelystä nahkapussissa, ja vain sen manipulointi kuulostaa melko hyvältä. Kädet maissitärkkelyksessä toimivat myös, mutta ovat sotkuisia. Näkymästä riippuen, styroksilla makeuttaminen voi kuitenkin lisätä jäistä pinnan rypistymistä, jos lunta ei ole äskettäin pudonnut tai jos tunne vaatii aggressiivisempaa ääntä. . Luulen, että laukku oli alun perin erämaa-opastinpeilistä, jos muistan oikein. OK, se on, uh ... "pleather", ei nahkaa, ja kyllä, näyttää siltä, ​​että salakuljetan salakuljetusta. Mutta, haistaa , ei ei, se todella toimii todella, haistaa , eläväinen VERY elävä OhYeahOhYeah ... haistaa .. .]

vaihtoehtoinen teksti http://www.noisejockey.net/stuff/cornstarchPouch.jpg

Olen nähnyt muutaman kerran mainitun "nahkapussin". Oletan, että se on ohut nahka. En vain voi kuvitella, että se kuulostaa lumelta, mutta annan sen kokeilla.
Lisäsin juuri yllä olevan kuvan kuvaamaan tätä menetelmää!
Voi, ja puhu Sepulchra.comin Michaelin kanssa - hänellä on loistava viesti lumisilla jalanjäljillä.
Ah, sillä on järkevämpää kuvan kanssa. Minulla on jo jotain sellaista kotona jo, ja joitain .. uh .. maissitärkkelystä, jotka laitetaan sisälle. Kiitos lähettämisestä!
Sony 7506 -kuulokkeiden mukana tuleva nahkapussi toimii todennäköisesti tähän tarkoitukseen.
#3
+6
user49
2010-05-04 00:43:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu lumen &-muodon syvyydestä - mikään ei korvaa todellista asiaa, varsinkin syvälle lumelle ... &in askeleisiin 30 päivän yön aikana käytimme usein 3 kerrosta: alku vaikutti kivisuolasta joka oli ollut märkä & jätettiin kuivumaan niin, että se muodosti kuoren, sitten syvempi murtuma johtui kivisuolan & maissitärkkelyksen sekoituksesta, ja foley-editorilla oli iso kirjasto todellisia lumi-askeleita, jotka hän leikkasi synkronoituna foley-esitysten kanssa ... Koska kesällä NZ: ssä, kun työskentelimme projektin parissa, saimme Euroopassa pari äänitallentajaa lähtemään nauhoittamaan meille, mikä oli välttämätöntä etenkin kehon kaatumisten & vetämisessä jne. ...

Muistan sen .. erittäin mukava, jäinen ääni noille askeleille. Toinen tapa lisätä kokeiluihin.
Rakasta kivisuolatekniikkaa, Tim, kiitos ajatuksen jakamisesta!
Todella, hienoa yksityiskohtaa kivisuolan kanssa. Kiitos jakamisesta -
#4
+2
georgi
2010-05-03 22:44:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

wildtrack foley? :)

Minulla on vähän sitä, ja se oli viimeinen keinoni .. kiitos paljon lähettämästäsi radasta!
#5
+1
Matt Cavanaugh
2011-05-26 10:45:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarvitsen myös keväällä lunta, ja päädyin täyttämään pari ilmapalloa maissitärkkelyksellä. Olen onnistunut saamaan erilaisia ​​lumiominaisuuksia vaihtelemalla suorituskykyä. Sillä ei silti ole todellista lumiääntä minulle, mutta se on puhdas (toistaiseksi), kannettava ja halpa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...