Kysymys:
Mitä "Boutique" SFX-kokoelmia haluaisit saataville?
Colin Hart
2010-05-07 07:01:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hieman viime viikkojen aihe on ollut pienemmät " prosumer" sfx-kokoelmat. Chuck teki yhden, Timillä on kaksi, työskentelen muutaman parissa, ja tiedän, että toiset ovat kaksi. Aiemmin tänään Nathan kutsui niitä "Boutique" SFX-kokoelmiksi. Pidän tästä termistä paremmin kuin " prosumer", koska useimmat ihmiset (mukaan lukien minä Nathanin artikkeliin asti) käyttävät sanan väärää määritelmää.

Tämän sanottuaan mitä kokoelmia olisi haluat ostaa? Mitä ääniä tarvitset aina, mutta ei koskaan tai ainakaan ole tarpeeksi? Minkä tyyppisistä äänistä maksat 35–50 dollaria (olettaen, että sait kunnollisen kokoelman - yli 1500 ääntä).

1500 ääntä 50 dollaria? Erinomainen setin ostavalle henkilölle, mutta paljon työtä köyhälle ihmiselle, joka suunnittelee, tallentaa, muokkaa ja hallitsee nämä 1500 ääntä vain 50 dollaria. Ehdotan jotain enemmän kuin 200 ääntä 50 dollaria. Suunnittelijoille on maksettava korvausta ajastaan, luovuudestaan ​​ja varusteistaan!
Vau, 1500 on paljon ääniä hintaan 35 dollaria - 50 dollaria! Minun on ehkä lopetettava .... :)
No, perustin tämän numeron Timin 2600 äänestä 50 dollaria. Se ei tosin ole 2600 tiedostoa, vain muutama tiedosto, joissa on 2600 osumaa. Tarkoitin esimerkissäni Chuckin ja Timin kokoa ...
Hyvä asia, wow, Timillä on todella niin paljon ääniä. Omistan molemmat kirjastot, enkä koskaan tajunnut kuinka monta ääntä oli ....
Vanhat tapat, joita käytettiin opettamaan meille: 100 ääntä 50 dollaria ...
Luulen, että ehkä jokin asiayhteys on mukana sellaisten asioiden päättämisessä .... loppujen lopuksi yksi räjähdys on hieman vaikeampi / kalliimpi tallentaa kuin 100 auton oven isku .... määritä arvo vastaavasti ...
Kuusi vastused:
Jay Jennings
2010-05-07 09:24:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen todella innoissani tämäntyyppisestä yhteistyöstä äänisuunnittelijoiden välillä ympäri maailmaa, ja kiitän teitä siitä, että saitte sen irti. (Toivon voivani tarjota myös muutamia sarjoja, jos sinulla kaikilla on ne!) Vaikka se ei ole uusi idea (äänihenkilöt ovat jakaneet materiaalia jo vuosia), se näyttää tuoreelta, koska käytät tekniikkaa aiemmin käyttämätön tapa (96k ja 192k fx) sekä välittäjän (CD-kirjastoyritykset) leikkaaminen ja markkinointi suoraan ihmisille, jotka käyttävät materiaalia. Lisäksi pikalataus on vaivatonta ja erittäin kätevää.

Tästä huolimatta olen kiinnostunut seuraavista "boutique" -äänistä:

 • muovinen manipulointi
 • pieni metallin manipulointi (jännitys, hanat, sävy)
 • suuri metallin manipulointi (räpyttelyt, ronksit, hankaus, sävy)
 • lasin kitka ja hankaus
 • puukitka ja hankaus
 • pieni elektroniikka
 • maailman luontoympäristöt
 • maailman yhteiskunnan tunnelmat
 • vaikeasti saavutettavat alueympäristöt (aavikot, viidakot, paikalliset tehtaat jne.)

Mistä olen kiinnostunut myös mutta ei niin paljon tällä alalla boutique-ääniä:

 • ajoneuvosarjat
 • räjähdykset &-aseen ampumiset
 • suunnitteluelementit (höyhenet, pistimet jne.)

Voit kerro luettelostani, että arvostan hyvin nauhoitettua foliota suurilla näytetaajuuksilla, joita voidaan loputtomasti manipuloida. Se on sellainen juttu, jonka haluan aina tehdä itse, mutta joko ei ole aikaa tai vaihdetta.

Chuck Russom
2010-05-07 10:18:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedätkö, olen tehnyt myös tällaisia ​​kyselyjä. Ja hauska on se, että saat melkein erilaisen vastauksen jokaiselta ihmiseltä (jatkuvien aseiden ja räjähdyspyyntöjen lisäksi). Ihmiset pyytävät myös tavaraa, jota on vaikea hankkia halvalla. Haluaisin tehdä asekirjaston. Minulla on hienoja ideoita yhdelle, ja monet ihmiset ovat pyytäneet sitä, mutta en voi mitenkään tehdä sitä 50 dollarin hintapisteessä, enkä mitenkään laita 200 dollaria + kirjasto. Ajoneuvot ovat jotain muuta, jota pyydetään usein ja joka on siistiä, mutta vaatii paljon jalkatyötä ja käteistä.

Kirjastoni kanssa teen tallentamista ja julkaisemista tarvitsemistani tai mielestäni hyvistä. Jos he eivät myy, niin minulla on ainakin pari sataa uutta ääntä, joita voin käyttää. Tämä ei tarkoita sitä, että kaikki, mitä teen, tehdään halvalla. Minulla on joitain asioita, jotka muuttavat tapaa, jolla ihmiset katsovat Boutique-kirjastoja. Minun täytyy vain selvittää, kuinka pitää ne tavoitehintapisteessäni. Ja se on vaikeinta tekemällä hienoja juttuja, joita voit myydä

Mielestäni hyvä lähtökohta on löytää ja tallentaa ainutlaatuisia tunnelmia. Ihmiset tarvitsevat aina uusia tunnelmia. Ne on suhteellisen helppo tallentaa, mutta todella vaikea jäljittää. Mutta se maksaa vain aikaa ja polttoainetta.

Halusin myös lisätä; blogisi voi olla hyvä osoitus siitä, mitkä kirjastot voivat olla suosittuja. Kiinnitä huomiota siihen, mitkä äänet saavat suurimmat / parhaat vastaukset lukijoilta. Ainoa syy, miksi julkaisin Metal FX: n, oli se, että tekemäni kuivajää- ja symbaalien keulapylväät saivat aina niin valtavia vastauksia. Ajattelin, että joku olisi kiinnostunut kirjastosta. Se on melko abstrakti eikä se, mitä olin suunnitellut julkaisevan, mutta minulla oli lähde, joten ajattelin, miksi ei. Lisäksi Ääniideot eivät koskaan vapauta sellaista paskaa!
Hienoja pisteitä Chuck. Otan sen huomioon. Minulla on muutama idea hihassa, vain minun on käytettävä aikaa, jotta se tapahtuisi! Voin odottaa kuulevani mitä sieppaat Mars-matkallasi!
kalliiden kirjastojen tuottaminen, surullisen räjähdyskirjaston rahoittaneen ryhmän investointiskenaario on ERITTÄIN mielenkiintoinen skenaario. Pohjimmiltaan he keräsivät riittävästi sijoittajia rahoittamaan 70 000 dollaria ja sijoittajat saivat monimikrofoniset hi-rez-kopiot kaikista tallenteista ... Stereo-CD-laatuinen versio julkaistiin myös Hollywood Edgen kautta ...
Hei Tim, niin he saivat maan räjähdyskirjaston! Olen ajatellut vastaavia skenaarioita aseiden äänittämisen rahoittamiseksi, se voi olla asia, jota tutkin tarkemmin.
VCProd
2010-05-07 19:54:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ehdottomasti kiinnostunut seuraavista:

 • Aseiden manipulointi - Minulla on paljon aseita, ei tarpeeksi irtotavaraa (nailonia, nahkaa, taskusta), liikkuvat kädessä , turvallisuuden kääntäminen päälle ja pois päältä jne.
 • Tunnelma - hyvä ulkoilmapiiri erilaisissa luonnon olosuhteissa, lentokoneen ilmapiiri, ruoka- ja vähittäiskaupan tunnelma. En osaa sanoa tarpeeksi siitä, että sinulla on valittavanaan laaja valikoima tunnelmia.
 • Infrapunaympäristöt tunnelmaympäristöihin - mielestäni olisi hieno pariliitos, kun sinulla on tunnelma, ja sitten kaikukirjasto vastaamaan kuhunkin. tilaa, jotta voit sovittaa kuivan foleyn, SFX: n, vuoropuhelun tilan kanssa.
 • Vaatteet foley - farkut, khakiit, kengät päälle ja pois, paitojen säätäminen, taskuihin kaivaminen, yleinen liike ilman askeleita.
Tietoja tunnelmaympäristöjen, foleyn, valintaikkunoiden yms. Infrapunayhteyksistä.Audioeases Altiverb7 pystyy tuomaan pienen katkelman tunnelmasta (tai haluamastasi äänestä) ja luomaan siitä infrapunan. Tulee olemaan todella hieno ominaisuus, luulen.
Voi reeeeaaally ... se on aika mahtavaa. Kuulostaa vähän mustalta taikuudelta, mutta tarkistan sen.
NoiseJockey
2010-05-08 05:12:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

[Shucks, kiitos artikkelilinkeistä, Colin!]

Boutique-tehosekokoelmat ovat todellakin oikea tapa, mihin asiat menevät.

Chuckilla on oikeus: Ihmiset kysyvät sitä, mitä on vaikea tehdä itse. Sitä pyytäisin!

 • Syvä, perusteellinen ja monipuolinen suurten eläinten tallennus (yksi tai kaksi kokoelmaa kohti)
 • Toki, aseet, mitä hittoa. En koskaan pääse nauhoittamaan niitä.
 • Ulkomaiset tunnelmat ovat todellakin harvinaisia ​​ja mukavia.
 • Osumat ja vaikutukset ovat aina hyödyllisiä, etenkin. jos se on vain yhden tyyppinen kokoelma * * Kyllä, innostun jopa yli 1000 näytteestä likaa sisältävistä iskuista.

Mitä en halua en odottaa, että kokoelmat, joita on vaikea koordinoida, luoda ja muokata, maksaisivat samat kuin helpommat kokoelmat (eikä mikään nauhoitusistunto ole koskaan helppoa). Aseista, eläimistä ja sellaisista asioista pitäisi maksaa korkea hinta. Se on vain reilua, ja se heijastaa näiden vaikutusten suhteellista markkina-arvoa.

Boutique = mahtava, ja tällä hetkellä se tarkoittaa halpaa, mutta näiden kolmen termin ei tarvitse olla koko ajan synonyymejä todellisen sisällön perusteella. Ennustan, että kaikkien äänikokoelmat vaihtelevat hinnan mukaan, markkinat (se on meitä, ihmisiä) auttavat ajamaan, mitä hintapisteitä me hyväksymme, ja tietyntyyppisten äänien standardit todennäköisesti alkavat kiinteytyä.

Mutta SFX-indie-artisteille, jotka julkaisevat kokoelmansa: Pidä heidät tulossa, pidä ne kohtuullisin hinnoin ja pidä laatu korkeana ... älä vain myy itseäsi lyhyeksi, jos ja kun teet suuria investointeja efektien kokoelmiin. / p>

Ensiluokkaiset kirjastot ovat ehdottomasti kosketuksissa tulevaisuuteen. Ja kyllä, näiden kirjastojen hinta on korkeampi, mutta hinnoiteltu silti paljon alhaisempi kuin vastaavien suurempien yritysten kirjastot.
deleted
2010-05-07 20:40:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun on sanottava, että rakastan näitä "boutique" -kirjastoja, joita te teette, koska olen huono opiskelija, en ole vielä saanut ostaa niitä kaikkia, mutta aion varmasti olla! Hinnoittelu on erittäin kohtuullista ja laatu on huippuluokkaa todella ainutlaatuisilla äänillä.

VC Prod - Pidän idean infrapunayhdistelmistä, jotka sopivat tunnelmakokoelmiin, mielestäni ne voivat olla todella hienoja.

Olen myös Birdhousesoundin kanssa "boutique" -kirjastoissa -

 * muovikäsittely * pieni metallikäsittely (jännitys, hanat, sävy) * suuri metallin manipulointi (creaks, ronks, rubs, tonal ) * lasikitka ja hankaa * puukitka ja hieroo * pientä elektroniikkaa 

Olisiko joku kiinnostunut Lamborghinin äänien kirjastosta? Olen varsin onnekas päästäessäni työpajani aukioloaikojen jälkeen äänittämään niin paljon kuin haluan, ajattelen kaikkia tavanomaisia ​​sisä- ja ulkotilojen ääniä sekä joukon työkaluja ja tavaraa, jotka voin löytää työpajan ympäriltä.

Mikä olisi sinulle tärkeää "boutique" -ajoneuvosarjassa? Haluan varmistaa, että saan kaiken kattavan.

"Olisiko joku kiinnostunut Lamborghinin äänien kirjastosta? Minulla on onnekas pääsy työpajaan aukioloaikojen ulkopuolella äänittääksesi niin paljon kuin haluan, ajattelemalla kaikkia tavanomaisia ​​sisä- ja ulkotilojen ääniä sekä joukon työkaluja ja muuta mitä voin löytää työpajasta. " ---- umm, KYLLÄ.
Oikeastaan ​​todella hieno kappale olisi tunnelmallinen tallennus ihmisistä, jotka manipuloivat työkaluja, työkalulaatikoita, varusteita, auton ovia / konepelejä jne. Varo vain kevyitä summeria / kohinaa ja vaihtovirtamyllyä, joita olisi vaikea myöhemmin poimia - paljon helpompi löytää lähteet ja sammuttaa ne ennen tallennusta.
Lamborghini? Nah .. mitä todella etsin, on Ford Focus -äänet. Tietysti olisin kiinnostunut! Hanki hienoja ääniä ovien sulkeutumisesta ja avaamisesta.
Ahh siisti, se on hyvä idea, ei oikeastaan ​​ollut ajatellut nauhoittavan kaikkia työskentelevien ihmisten ääniä, voisin vain ajatella ennen, että varmistaisin, että vältin sen. Mutta kyllä ​​teen sen varmasti, ja pidän sen mielessä valoista jne. Ilmoitan tänne, jos muutama viikko äänillä: D
Haha. Hei mies, varmistan, että saan paljon oviääniä sinulle. Voisi yrittää saada IR: n myös työpajasta, jos pääsen siihen.
Hei Josh. Ajoneuvokirjastot ovat hyviä, varsinkin kun on kyse harvoista ajoneuvoista. Charles Deenan (Need for Speed) on loistava artikkeli siitä, mitä tarttua Designing Soundiin (näyttää siltä, ​​että kaikesta siellä on loistava artikkeli ...). Http://designingsound.org/2010/02/charles-deenen- erikoisautojen tallennusopas /
Rene
2010-05-07 20:53:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun on ostettava asioita, jotka ovat liian vaikeita tai kalliita tallentamaan itseni mielijohteelle. Se sanoi, että omistan Timin molemmat kirjastot. :)

sellaisenaan:

 • räjähdykset
 • tulipalo
 • isot kissat
 • muu ainutlaatuinen kuulostava eläimet
 • vintage-ajoneuvot
 • kaukoympäristöt

En myöskään haittaa lainata muiden luovuudesta, joten olisin hyvin kiinnostunut suunnitelluissa ja tyylitetyissä versioissa:

 • osuu ja vaikuttaa
 • whooshes
 • tietokoneen käyttöliittymä
 • viestintääänet
 • servot
 • kauhuiskut
 • jne.

Myös tyyliteltyjen asioiden jakaminen kerroksiin olisi melko siistiä.

thx!

Kiitos tuesta Rene - vaikka kuka tahansa voi nauhoittaa esim. Kasvisväkivaltaa, se maksaa heille paljon enemmän kuin ostohinta, esimerkiksi siihen sisältyi 200 dollaria vihanneksia, monta tuntia vietti nauhoittamista hiljaisessa studiossa sekä siivoamista jälkikäteen plus 50 + tuntia muokkausta, ulostuloa ja metatietojen syöttämistä jne. ... Vain Internetin kautta tapahtuvan jakelun taloudellisuus tekee siitä elinkelpoisen ....
+1 tälle Timille! Olen tehnyt vihannesten tallentamista aiemmin, ja kyllä, käytin 200 dollaria, nauhoituspäivänä, ja minulla oli studio, joka haju salaattina päivien ajan! Maksaisin paljon mieluummin 50 dollaria siitä, että joku tekee raskaan noston minulle.
FWIW olemme myös tehneet oman mukautetun vihanneksiväkivalmistekirjastomme sisäisesti viime kuukausien aikana (paprikat olivat lopulta tyylikkäimpiä omistamme) Meillä oli myös sianpää ja raakaa kanaa:) Kirjastossasi oli osia että päällekkäin meidän (selleri ym.) kanssa, ja oli osia, jotka eivät (munatavarat olivat mahtavia), mutta hintapisteessä se oli sen arvoinen IMO. Lisäsin melkoisen määrän soundminer-metatietoja tosiasian BTW jälkeen. lähetä minulle sähköpostia ja voin näyttää, kuinka olen mukauttanut juttuja kirjastoon.
Sivumainoksena minulla on muutama mukautettu kirjasto tavaraa (läntisen texasin tunnelmia, suuria tyyliteltyjä hittejä, hevosia ja kameleita jne.), Joita pidän sisäisesti omassa kirjastossamme, vaikka se johtuu pääasiassa siitä, että en ole pyrkinyt käsitellä jakelua, maksamista, isännöintiä jne. Ottaen huomioon, että arvostan todella ponnisteluja, joita olet panostanut kirjastojen luomiseen ja saataville asettamiseen.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...