Kysymys:
Kuulonsuojaimet muokkaus- / sekoitusistuntojen aikana
Davide Favargiotti
2010-05-26 14:39:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ciao

Kuinka suojelet arvokkainta omaisuuttamme: korviamme?

Mikä on erityisesti käyttäytymisesi muokkaus- / sekoitusistuntojen aikana? Yritän jarruttaa joka noin joka minuutti, jopa vain muutaman minuutin, mutta se ei ole aina helppoa, kun sinulla on asiakkaita tai kun keskityt työhösi.

Ja minä älä tupakoi, joten nikotiinia ei tarvita! ;)

Viisi vastused:
Colin Hart
2010-05-26 17:54:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sekoitusten aikana pidän taukoja niin usein kuin mahdollista. Jos teen panorointi- ja yleisiä tasoja eikä mitään äärimmäisen kriittistä, kuten taajuuskorjain ja hienosäätö, laitan litteät korvatulpat (mukautetut muotit). He eivät muuta kuuloani liikaa, joten antavat minulle mahdollisuuden tehdä töitä heidän kanssaan.

Huolehdin myös siitä, että minulla on heidät näytöksissä tai näytän kenellekään muulle työni.

VCProd
2010-05-26 18:59:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän taukoja heti kun huomaan heikkenevän kyvyn kuulla taajuuksien eroa, yleensä noin puolen tunnin välein 2-3 tunnin välein. Muista, että 85 desibeliä 8 tunnin ajan vastaa suunnilleen 110 desibeliä noin 2 minuutin ajan. Voit silti saada kuulovaurioita 80db: n tai suuremmalla nopeudella, vaikka se kestää kauan. Muista, että mitä pidempi valotus, sitä pidempi palautumisaika tarvitset, joten on parempi pitää taukoja useammin kuin joutua lopettamaan työ useita tunteja pitkän sekoitusjakson jälkeen.

Kuten Colin sanoi, jos Kun olet tekemisissä asiakkaiden kanssa, napsauta joitain EQd-korvatulppia. Se on hieno sijoitus ja voit saada ne useilla db-tasoilla. Yleensä -15 db: lla on paremmat taajuuskorjainvasteet kuin -10 db tai vähemmän. Useimmat ihmiset haluavat, että ääni pyöritetään, koska "se kuulostaa paremmalta".

Luultavasti pitäisi olla toinen kysymys, joka kattaa tavalliset sekoitustasot ja huonekalibroinnin elokuville, tv: lle, videopeleille jne.

@VCProd tarkista tämä tahmea osoitteessa gearslutz, tonnia tietoa siellä myös -etc.html
user49
2010-05-27 01:00:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sen tarpeeksi helppo hallita valvontatasoasi & pitää taukoja omassa editointihuoneessasi, mutta sen ennakkoluulot & lopullinen sekoittaminen elokuville, jotka voivat olla vahingollisia, ja välttämätöntä mennä &in yli kovien sekvenssien avulla, tarkentamalla niitä ... Tällaisissa olosuhteissa Minulla on tapana käyttää korvatulppia ja poistaa ne vain ajoittain lopullisen saldon tarkistamiseksi, mutta en ole sekoitin ... Kuvittelen, että ihmiset, jotka sekoittavat paljon kovaa kauhua tai toimintaelokuvaa, ostavat kuulokojeita myöhemmässä elämässä , lukuun ottamatta äkillisten liian voimakkaiden hetkien aiheuttamia vaurioita, on myös vahingollinen kumulatiivinen vaikutus ... Tähän liittyen on hyvä ketju vaihdelaatikossa juuri tästä aiheesta, jolla on hienoja strategioita, etenkin kovien FX: n, kuten aseiden, esilämmittämiseen &-räjähdykset .. lukemisen arvoinen:

http://www.gearslutz.com/board/post-production-forum/196425-forbidden-subject-hearing-damage.html

Sam Greene
2010-05-28 03:16:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on valtava äänenvoimakkuuden säädin, jota kutsutaan tason ohjaajaksi. Annetaan minun muuttaa taso hyvin nopeasti ja tarkasti. Vanhalla sekoittimellani oli ongelmia matalilla tasoilla, taso olisi hieman poissa L: n ja R: n välillä.

Varmista, että tiedät miltä 80db kuulostaa - mielestäni se on taso, joka aiheuttaa vahinkoa. Se on yllättävän pieni, jos olet tottunut räjäyttämään näyttöjä.

iPhonessa on halpa pintamittari, joka antaisi sinulle ainakin karkean kuvan kuuntelupaikastasi.

Studiossani taso ei ole sellainen ongelma ... Käytän digidesign-liitäntöjä tason hallintaan, ja minulla on merkkejä 85db spl: lle ja 65db: lle, kunnes siirryn parempaan kaiutinjärjestelmään (dyanaudio Air, I Katson sinua! :)) Se on enemmän kopiointivaiheessa, jossa miksaustaso kohdistuu Dolby-tasoon. Ja ohjaajat ja toimittajat pyytävät usein kovempaa ja kovempaa ääntä.
Davide Favargiotti
2010-05-27 04:46:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Korvatulpat ovat jotain, mistä olen ajatellut jo kauan, mutta ... täällä Italiassa (haluaisin korjata), en koskaan nähnyt ketään käyttävän niitä sekoitusvaiheessa (ja olen ollut melko monta sekoitusvaihetta Roomassa). Toisaalta tunnen paljon elävän musiikkiteollisuuden työntekijöitä, jotka käyttävät niitä päivittäin.

Ja vielä yksi asia: kun laitat korvatulpat, se ei ole kuin sekoittaminen 4: ssä (dolbylla) asteikko (CP650))? Mutta et voi sekoittaa tällä tasolla; elokuvateatterilla ei ole tasaista vastausta (emmekä korviamme): sekoittaminen alemmalla tasolla vaikuttaa sekoituksen taajuuskorjain-vasteeseen?Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...