Kysymys:
Kuunteletko podcasteja äänisuunnittelusta?
user80
2010-04-16 12:31:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuuntelen säännöllisesti useita äänentoistoon liittyviä podcasteja ja mietin, kuinka suosittuja ne ovat ja jos olen jättänyt yhtään pois.

Tällä hetkellä kuuntelen tätä: AudioNowcast, EM Podcasts, Fistful of Cables, Gameaudio, The Home Recording Show, Home Studio Corner, Inside Home Recording, New Media Gear, Project Studio Network, Recording Lounge, Ronanin äänitysohjelma, Session Slaun kanssa, Shure Cast, Sine Language, Sonic Talk , Ääni äänellä ja Kuulostaa hyvältä.

Kuuntelen kaikkia niitä mielelläni eri syistä.

Mitä podcasteja suosittelisit?

podcast icon

Vau - ainoa, josta olen kuullut, on Sound On Sound. Kiitos luettelosta!
Hehe, tämä on kuin päinvastainen kysymys: sinä annat kaikki (hyödylliset) tiedot täällä. Kiitos!
Kiitos, olen etsinyt tällaista asiaa iästä lähtien ...
Viisi vastused:
Andrew Spitz
2010-04-16 16:07:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on hyvä luettelo, kiitos ... Tiedän vain muutaman sieltä. Minun on päivitettävä tilaukseni.

Ääniideilla oli pieni sarja äänitehosista. Se kuulostaa vähän isolta mainokselta heille, eikä se ole hyvä podcast, mutta kuitenkin kuuntelun arvoinen.

Ei vastaamaan kysymykseesi, RadioLab ei liity äänisuunnitteluun, mutta sillä on todella hyvä äänisuunnittelu. Se, miten he käyttävät ääntä monimutkaisten käsitteiden selittämiseksi, on tehty hyvin. Se on yksi suosikkini.

RadioLab on sellainen tähtiohjelma. Mikä upea yhdistelmä äänisuunnittelua talk-radion kanssa. Tämä on suosikkini äänitaide: voimakkaasti vankka kertomus.
@MtL Hyvin laitettu ...
AzimuthAudio
2012-10-02 06:49:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on todella vanha kysymys, mutta ajattelin lisätä luetteloon. Rene Coronado (Dallas), Dustin Camilleri (Chicago) ja minä (Toronto) olemme juuri julkaisseet uuden podcastin, joka koskee äänisuunnittelua ja ääniviestejä. Sen nimi on Tonebenders. Jos haluat kuunnella ensimmäisen jakson, siirry osoitteeseen www.tonebenders.net ja lataa se tai tartu RSS-syötteeseen asettaaksesi iTunes tilaamaan.

Tonebendersin ensi-jakso, jonka otsikkona on Origin Stories, esittelee kuuntelijoille ohjelman isännät. Kukin isäntä kertoo syvällisten keskustelujen kautta, kuinka hän päätyi äänentoistoon, sekä matkan varrella koketuista virheistä ja voitoista. Dustin Camilleri kertoo myös äskettäisestä matkastaan ​​St. Cloudiin, Minnesota, vuoden 2012 Kyma International Sound Symposiumiin (K.I.S.S.). Dustin esittelee kuuntelijat Kyma-ohjelmisto- / laitteistojärjestelmässä ja tarjoaa osallistumisensa konferenssiin.

Kuuntele ja kerro minulle mielipiteesi tai jos sinulla on ideoita tuleviin jaksoihin.

ianjpalmer
2010-04-23 13:59:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakastan laittaa Touch Radion podcastia. Upea sekoitus luontotallenteita (Chris Watsonin kaltaisista) tunnin mittaisiin ympäröiviin äänimaisemiin.

Hyvää kamaa.

EMV
2010-04-23 22:22:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin juuri Binaural Airwaves -podcastin, joka sisältää puhtaasti yhden kaverin binauraalisia äänitteitä kuormitettuna eri paikoissa. Näyttää mielenkiintoiselta.

Matt Cavanaugh
2010-04-24 05:56:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen, jota et välttämättä etsi, on Applen Meet the Filmmaker. Vaikka ääni on harvoin esillä, useimmat jaksot tarjoavat hyvän käsityksen elokuvaprosessista. Pidän parhaiten siitä, että kuulen suoraan ohjaajilta, mitä he yrittivät saavuttaa tietyistä tarinan osista, ja tarkistin sitten itseni nähdäksesi, kuinka lähellä äänitiimi oli sen kuvaamiseen elokuvan äänimaiseman kautta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...