Kysymys:
Pieni budjettiratkaisu kannettavaan tallennukseen
P. Lockhead
2010-05-05 02:53:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ennen kuin aloitan, minun on myönnettävä: Olen kaukana kaukana ammattilaisesta - itse asiassa en edes tee ääniä / musiikkia elantoni vuoksi. Se on mitä rakastan tehdä vapaa-ajallani, ja siksi budjettini on enintään 700 dollaria.

Minulla on pakkomielle äänistä, joita löytyy jokapäiväisestä ympäristöstämme - ei oikeastaan "ympäröivät" äänet, mutta kuulostaa hyvin erityisistä lähteistä, kuten äänestämme, pneumaattisesta vasarasta, kaikenlaisista instrumenteista, eläimistä, niin usein kuulemattoman kellon taipokista, toimistoni paperimurskaimesta - kuten tiedätte: luettelo on loputon. NoiseJockey's mahtava " Fun with Bikes" -video kattaa juuri sen, mistä puhun.

Koska tiedän, että siellä on niin paljon mielenkiintoiset tekstuurit ja niiden sisään piilotetut sävyt Haluan päästä todella "lähelle" mielenkiintoisia äänilähteitä ja tallentaa ne.

Joten pidin silmäni ja korvani auki sille, mikä voisi olla pieni budjetti toiveeni - mutta koska markkinat ovat niin täynnä kannettavia tallentimia, mikrofoneja ...

Tarvitsen ehkä neuvoja teiltä ammattilaisilta.

Minulla on jo Echo AudioFire4 -liitäntä, mutta ei mikrofonia (vielä, mutta se on toinen juttu), mutta en halua kantaa kannettavaa tietokonetta tms. Etsin kannettavaa ratkaisua.

Kiitos neuvostasi!

Echo AudioFire4
(lähde: echoaudio .com)

Seitsemän vastused:
Jay Jennings
2010-05-05 03:06:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tervetuloa, P. Lockhead! Haluan ohjata sinut muutamaan viestiin, jotka saattavat vastata kysymykseesi:

Paras lähtötason kannettava tallennin DIY-kontaktimikrofoni Ensimmäinen kenttä mikrofoni. "sissit" ja "ammattilaiset" -tallenteiden hyödyllisyys

Neuvoni olisi ostaa yksi lähtötason tallentimista, joita monet ihmiset suosivat tässä sivusto, Zoom H2. Saat melko kunnollisen 4-kanavaisen tallentimen, joka kykenee 96 kHz: iin suhteellisen pienellä rahamäärällä.

Kiitos paljon neuvojistasi! Seuraavan kerran skannaan muut ketjut ennen kuin esitän kysymyksen - näyttää siltä, ​​että muutamilla ihmisillä on samat / liittyvät kysymykset. Mutta kiitos linkkien lähettämisestä näihin ketjuihin - tarkistan ne.
georgi
2010-05-05 03:15:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sisätiloissa äänittämiseen Audiofire tekee käyttökelpoisen esivahvistimen, jossa on erilliset vahvistukset jokaisessa mikrofonitulossa. Voit käyttää sitä ilman tietokonetta edellyttäen, että käytät tarvittavat asetukset ensin Echon konsoliohjelmistolla (kovan panoroinnin tulot 1&2, kytke fantomivirta päälle) ja virtalähde DC-sovittimen kautta.

Jos valitset kannettavan line-in-tallentimen, kuten esim. Sony PCM-M10, voit käyttää AF4: ää tai muuta esivahvistinta (mukaan lukien kannettava) ja analogista i / o: ta. Mutta Microtrack tai vastaava s / pdif-tallennin tekee siistin bittikauhan automaattitarkennusta varten (muista asettaa näytteenottotaajuudet ennen kuin irrotat tietokoneesta). Lopuksi on XLR-sisääntuloa käyttäviä, fantomitehoa tukevia yksiköitä, kuten Zoom H4n, jotka voivat käyttää mikrofoneja itse.

Suosikkini kestäville tekstuureille esineillä, joihin voit turvallisesti koskettaa, on oltava DIY-yhteyshenkilö mikrofoniratkaisu - halpa-o-matic-pietsomuunnin, johdot, liitin ja juotoksen kosketus voivat saada sinut tuntikausia hauskaa, usein uskomattomilla tuloksilla kirjaimellisesti ilman kustannuksia.

Siellä on muutamia edullisia, paristokäyttöisiä mikrofoneja, jotka eivät vaadi ulkoista virtaa, kuten Røden NT3, NT4 tai NTG-2. Monet vakavat ammattilaiset hymyilevät heistä, mutta yrittävät voittaa Røden arvosta. Ympäristöä varten voit tutkia piileviä mikrofoneja, mutta ensin nähdä, mitä Taperssectionin kansalaiset ja luonnonsuojelijat sanovat. Edellä luetelluista @birdhousesound -linkeistä olen lukenut runsaasti tietoa tällä sivustolla.

onnea!

Matt Cavanaugh
2010-05-05 03:13:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei, Lockhead, tervetuloa ryhmään. Kysymyksesi on hyvin yleinen, kuten birdhousesound huomautti. 700 dollaria voit saada zoomauksen ja joitain herkkuja sen mukana, vaikka itse tallennin riittää usein äänien keräämiseen. Menin Zoomin H4n mukana ja olen ollut siitä erittäin tyytyväinen. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä lukemalla joitain muita asiaa koskevia viestejä, kysy rohkeasti.

Olen nähnyt H4N: stä todella vaihtelevia arvosteluja - jotkut ihmiset rakastavat sitä täysin, toiset näyttävät vihaavan sitä - tutustu kommentteihin: http: //www.bradlinder.net/2009/03/zoom-h4n-audio-take- 2-second-time-not.htmlMinulla oli tämä laite omissa käsissä, mutta en voinut testata sitä - mutta se tuntui hyvältä :-)
Mielenkiintoista. Minulla on ollut ongelmia ulkoisten mikrofonikaapeleiden kanssa kosketuksissa, mutta niiden kanssa pelaaminen vie melua. Toivon, että minulla olisi H4n-kaukosäädin, koska yksikön "tasoilla ajaminen" voi johtaa matalaan "t'kung, t'kung" -ääneen. Tarkoituksiini se kuitenkin sopii minulle. Olen pystynyt tallentamaan sen kanssa äänen, sekä sisäisillä että ulkoisilla mikrofoneilla.
Siksi päädyin tänne, koska useimmat arvostelut ja kommentit aiheuttivat vain enemmän sekaannusta. :-(
NoiseJockey
2010-05-05 09:35:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aloita ehdottomasti pienestä, varaa budjetti kotelolle / pussille ja tarvittaville kaapeleille ja tee tutkimuksesi. Mutta kaikki sanottu, osta paras mitä sinulla on varaa. Helppokäyttöisyys on myös kriittinen: Mitä vaikeampaa on asentaa, sitä vähemmän aiot käyttää sitä, mikä pysäyttää sinut ennen aloittamista.

Pienimmälle, matalammalle - loppu nauhureista, katson niitä silmällä kohti aina sisäänrakennettujen mikrofonien käyttöä. Minulle erillisen mikrofonin kantaminen vie pois niiden käytön spontaanisuuden ... plus, niiden esivahvistimet eivät yleensä ole suuria, ja se pidentää asennusaikaa. Toiset ovat erilaisia ​​ja ostavat tällaisia ​​laitteita perustuen mikrofoniin, yhtä pätevään lähestymistapaan, joten se riippuu tyylistäsi ja tuloksista, jotka haluat saada.

Jos saat haluamasi laitteen - D50, M10 , H4n, H2 jne. - niin voit aina hankkia ulkoisen esivahvistimen ja mikrofonin, ja sinulla on silti tiukka, pieni laitteisto päivityksenä jonain päivänä - hyvin yleinen lähestymistapa, joka sopii erinomaisesti vankemmille äänityksille. Vaikka / kun siirryt sen ulkopuolelle, huomaat silti, että jopa vanhemmalla, halvemmalla vaihdella on edelleen käyttötarkoituksiaan. Ja tässä hinta ja arvo eroavat toisistaan!

Nathan
2010-05-06 02:32:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mittarilukema voi vaihdella, mutta tässä on indie-elokuvien tallennuspaketissani:

Marantz PMD661 -tallennin (hyvät esivahvistukset hintaan, keskinkertaiset sisäänrakennetut stereomikrofonit)

Rode NT4 (stereosijaintiin ja ympäröivään äänitykseen)

Audix SCX1-HC (hyperkardioidimikrofoni mono- ja puomimikrosovelluksiin)

Jos haluat käyttää ulkoisia mikrofoneja (ja todennäköisesti käytätkin), Huomaa, että kaikkia esivahvistimia ei ole luotu tasa-arvoisiksi. Suurin ero on melulattiassa. Tässä on hieno vertailu markkinoiden suosituista tallentimista:

http://www.wingfieldaudio.com/portable-recorder-noise.html

Luulen myös, että Rode tuottaa todella hyviä juttuja, mutta suosittelisin vain aitoja kondensaattorimikrofoneja (NT3, NT4, NT1, NTG-3 jne.), enkä alemman tason elektretikondensaattorimikrofoneja (NTG-1 , NTG-2 jne.). Elektretikondensaattorit ovat erilainen tekniikka, joka tuottaa enemmän melua ja huonompaa suorituskykyä kuin todelliset lauhduttimet. Jos se saa virtansa AA-paristosta, se ei ole todellinen lauhdutinmikrofoni.

Asennukseni on optimoitu erittäin hyvin erityistarpeitani varten, joten ota kaikki nämä kommentit suolalla. Halusin jotain, joka voisi kattaa ympäröivän stereotaustat, stereokonsertit / musiikkitallenteet, foleyn, elokuvan puomimikrofonin ja ADR: n, ja kuulostaa terävältä, puhtaalta ja meluttomalta. Näitä tarkoituksia varten määritykseni on loistava. Joku muu, jolla on erilaiset tavoitteet ja budjetit, voi olla väärä asia. Tee tarpeeksi tutkimusta, kunnes tiedät, että saat parasta tavaraa sinulle.

P. Lockhead
2010-05-05 18:36:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kiitos paljon neuvojistasi.

Pidän korvani auki matalalle äänitallentimelle, jossa on hyvät sisäänrakennetut mikrofonit ja tulovaihtoehto ulkoisille mikrofoneille.

Olen lukenut ylistäviä arvosteluja Sony PCM-M10: stä - ehkä saan NTG-2: n (tämä näyttää olevan matalan luokan haulikko-mikrofoni ja tapa päästä "lähelle" äänilähteitä tallentamatta liikaa tunnelma.

NTG-2 oli ensimmäinen lauhdutinmikroni, mutta jälkikäteen hyperkardioidi olisi ollut parempi sijoitus. Ampuma-aseita ei ole suunniteltu käytettäväksi sisätiloissa akustisesti kirkkailla tai heijastavilla alueilla. NTG-2 on hämmästyttävä kauppa rahoille, ja se saattaa olla oikea sinulle, mutta vain jakaa oman kokemukseni. Randy Thom sanoi kerran: "Ota mikään mikrofoni tarpeeksi lähelle äänilähdettä ja siitä tulee suuntaava;" kaikki koskee signaali: kohinasuhde! :-)
Minun täytyi käydä läpi muutama artikkeli ymmärtääksesi, mitä olet kirjoittanut, mutta se on hienoa, koska koska olen aloittelija, tiedän muutama asia nyt. Ha! :-) Mutta on olemassa toinen kysymys, joka ponnahtaa esiin: sieppaako hyperkortti jakson "paremmin" kuin sisäiset mikrofonit (kun saan ne riittävän lähelle äänilähdettä) siitä, mistä voi tulla kannettava tallennin? Voitteko suositella hypertä, joka sopii minun ei-vain-vain-vapaa-ajan budjettiin?
Varma! Lyhyesti sanottuna: sisäänrakennetut mikrofonit ovat stereoja, hypers ovat mono ... kaikki ulkoiset mikrofonit. on parempi taajuus. vaste ja dynaaminen alue sekä pienempi "oma kohina" ... Røde NT3, Oktava MK-012 (meluisempi, mutta halvin modulaarinen kapselijärjestelmä) olisi hyvä budjettikardioidi / hyperkarioidi. Jos kuitenkin saat ulkoisen mikrofonin, osta tuulensuoja (kuten Rycote ball gag ja pörröinen kansi), muuten ulkoiluvaihtoehdot ovat rajoitetut. Toivottavasti se auttaa!
P. Lockhead
2010-05-17 00:54:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Okei, olen käynyt paikallisissa kaupoissa, käynyt läpi paljon matkaviestimiä ja luulen löytäneeni kaksi yksikköä, joista pidän: Olympus LS-11 ja Sony PCM-M10 (LS-11 kuulosti "paksummalta" / "parempi" minulle, mutta sony on halvempi ja siinä on jo tuulensuoja - voisin säästää 100 euroa). Valitettavasti molemmat eivät tue XLR: ää, joten ulkoiset mikrofonit (mitä saisin - tulevaisuudessa ...), jotka tarvitsevat fantomitehoa, eivät ole vaihtoehto.

Sooooo ... mikä olisi parempi valinta: hanki yksi näistä tallentimista ja aloita vain etsimäni tavaroiden tallentaminen (EI tunnelmaa, mutta erityisiä äänilähteitä) TAI säästää rahaa ja hanki ulkoinen mikrofoni (Noisejockey mainitsi Røde NT3 tai Oktava MK-012) ja yksikön joka tukee XLR: ää ja toivoo parempia tuloksia? Rahan säästäminen suuremmalla budjetilla kestää kuukausia.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...