Kysymys:
Mitä kaikki tarkoittaa, kun ihmiset sanovat: 'Tule studioon katsomaan, mitä teemme ...'?
Kurt Human
2010-07-13 19:43:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei kaikki,

Tätä luetaan Kauan, mutta haluaisin Reall kiittää neuvoja

Olen soittanut viimeisten 3 kuukauden ajan useille post-ääni-ihmisille ympäri kaupunkia ( Zürich), lähettämällä heille ansioluetteloita ja linkkejä Vimeo-sivuilleni nähdäksesi tavarani, kysyen harjoittelijan tai harjoittelijan mahdollisuudesta. Mutta tiedät harjoituksen: "Anteeksi, tällä hetkellä meillä ei ole yhtään ....", näyttää olevan yleisin vastaus.

Tänä aamuna sain sinisen taaksepäin 3 puhelua. , joka välitti useita mahdollisesti positiivisia viestejä. Voisitteko antaa minulle neuvoja, mitä tämä kaikki tarkoittaa?

Minulla on 2 vuoden tuotantoäänikokemus: yritysvideot, pariton mainos, 5 lyhytelokuvaa ja yksi tai kaksi TV-ohjelmaa. Minulla ei ole periaatteessa mitään PRO-postikokemusta. Tunnen Abletonin, Nuendon ja vähän ProTools LE: tä.

(Ei, en saanut äänitekniikkakoulua, mutta opiskelen fysiikkaa ja matematiikkaa OU: n kautta)

Ok , nyt puhelut:

  1. Kutsu arvostetulta saksalaiselta elokuvasekoittajalta, joka tulee olemaan Zürichissä, ADR: n tallentamiseksi pitkäkestoiseen asiakirjaan. Hän kysyi, voisinko istua 4 päivää, kun hän on täällä ...

    • Hän ei todellakaan työskentele Zürichistä, joten luulen, että hän haluaa tavata minut ja ehkä esitellä minulle jotkut ihmiset.
  2. Paikallinen äänisuunnittelija on kutsunut minut "auttamaan" häntä tänä iltana ja huomenna tekemään tracklayn ja äänen poistamisen animoitua videoleikettä varten? tämä tarkoittaa? Onko tämä testi?

3.Paikallisen studion insinööri on kutsunut minut tulemaan katsomaan, mitä teemme muutaman päivän ajan tällä viikolla ja ensi kerralla.

Kaikille näistä, mutta erityisesti puhelunumerolle. 3, haluan todella tehdä vaikutuksen tarpeeksi, jotta voin saada sen vaikeasti aloitettavan 'alhaalta' talotyön.

Mitä minun pitäisi tehdä?

Tai pikemminkin MITEN EI PITÄ?

Sinun jännityksessäsi ja peloissaan,

Kurt

Neljä vastused:
#1
+10
Steve Urban
2010-07-13 20:26:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se tarkoittaa, että kolmen kuukauden ponnistelusi on tuottanut tulosta 3 liidillä. Seuraa niitä.

Tunne tietosi rajoitukset. Tarkkaile, kuuntele ja imeydy.

Älä lupa mitään, mitä et voi tehdä, tee mitä lupaat.

#2
+5
AzimuthAudio
2010-07-14 19:59:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaksi asiaa, jotka ovat mielestäni erittäin houkuttelevia näkökulmasta harjoittelijoille / harjoittelijoille

1 Kyky tarkkailla hiljaisuudessa. Sisällön sekoittaminen tai muokkaaminen on erittäin vaikeaa, kun kysymykset keskeytyvät jatkuvasti, mikä on erityisen huono, jos asiakkaita on läsnä. Tee henkisiä muistiinpanoja (tai varsinaisia ​​lyijykynän ja paperin muistiinpanoja) kysymyksistäsi ja odota sopivaa aikaa kysymyksiisi. Löydät moniin kysymyksiisi vastauksen luonnollisesti havainnoinnin avulla ja ne, jotka eivät anna sinulle paljon puhuttavaa lounaalla tai päivän hitaassa vaiheessa. On erittäin tärkeää esittää kysymyksiä ja oppia niin paljon kuin pystyt, loppujen lopuksi olet mahdollisesti tarjoamassa aikaa ilmaiseksi odottaen, että hyödynnät tietoa ja kokemusta, mutta studiossa on myös velvoitteita ja määräaikoja. Joten on tärkeää tietää, milloin kysyä ja milloin vain tarkkailla. Minulla on ollut huonoja kokemuksia harjoittelijoiden kanssa, jotka eivät koskaan lakanneet puhumasta koko päivän, eivätkä he koskaan päässeet sen seurauksena harjoitteluvaiheen ohi.

2 Älä missään olosuhteissa teeskennä tietävänsä enemmän kuin sinä. Haluaisin mieluummin opettaa sinulle, miten se tehdään oikein ja tuhlata aikaa tekemällä jotain väärin tehtyä. Voi olla totta, että ei ole tyhmä kysymyksiä, olen paljon enemmän vaikuttunut siitä, että joku haluaa oppia tekemään sen oikein, sitten joku yrittää tehdä liian kovaa vaikutuksen. Jokainen studio tekee asiat hieman eri tavalla, joten selvitä, miten asiat tehdään siellä missä olet, ja yritä täyttää nuo standardit.

Pidä pääsi ylöspäin ja jos haluat bonuspisteitä, kohdele kaikkia kohtaamiasi asiakkaita kuin kultaa. Loppujen lopuksi yhtä tärkeää kuin tekniset taidot on kyky saada asiakas luottamaan sinuun ja työhösi, koska jos he eivät luota sinuun tai sinuun, he eivät palaa seuraavaan projektiinsa - ja se on heidän rahaa joka pitää studion liiketoiminnassa.

Onnea.

Erinomaisia ​​neuvoja @AzimuthAudio. Varsinkin kohdat, joissa jokainen studio toimii hieman eri tavalla ja asiakassuhteet ovat yhtä tärkeitä kuin tekniset leikkaukset.
#3
+1
Matt Cavanaugh
2010-07-14 08:25:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen samaa mieltä Steven kanssa täällä. Hyödynnä mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Olen havainnut, että mahdolliset keikat / kytkennät selvittyvät suhteellisen nopeasti, jos he haluavat sinun jatkavan auttamista heille tai harkitsevatko nimesi suosittelemista muille. Osoita heille korkeimmalla tahdilla, että olet innokas oppimaan ja auttamaan ja että olet luotettava.

#4
  0
Kurt Human
2010-07-15 02:33:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kiitos kaikille hyvästä palautteesta. Olen jännittävässä ajassa, jossa voin oppia paljon. Varsinkin out mitä tiedän.

Pidän siitä, että voin muuttaa yhden näistä mahdollisuuksista harjoittelu- tai harjoittelijaksi.

Kiitos vielä kerran!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...