Kysymys:
Elektroniset äänet, liitäntäpiirit
Hypnago
2010-07-12 01:16:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen juuri katsonut Ghost In The Shell -tapahtumaa ja kysymys nousi päähäni.

Kuinka äänisuunnittelijat luovat yleensä sähköisiä ääniä tyhjästä. Tarkoitan klassisia ääniä, jotka kuulemme hologrammiliitäntöihin liittyvissä elokuvissa (Ghost in The Shell, Minority report ...)

Käytävätkö he syntetisaattoreita? Mikä on paras tapa saada nämä äänet? VST-syntetisaattori? Yleensä suurin osa testaamistani VSTi-äänistä tuottaa pitkiä, kehittyviä ääniä. Lyhyitä bippejä ei ole niin helppo saada, kun näitä VSTi-asetuksia muokataan. Tiedätkö VSTi: tä, joka tekee hyvää työtä tällaisella äänellä?

Kahdeksan vastused:
#1
+3
Selcuk Can Guven
2010-07-12 04:12:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että mikä tahansa Soft Synth tekisi työn. Mutta pysy poissa esiasetuksista, koska ne ovat yleensä liian manipuloituja ääniä esittelemään kyseisen VST: n ominaisuuksia.

ääniä.
 • Siniaallot, joilla on lyhyt vapautusaika, antavat sinulle pehmeämmän ja huipputeknisen käyttöliittymän äänen.

 • Kaikki ei-sinimuotoiset aaltomuodot, mukaan lukien saha- ja kolmiomaiset aallot, antavat sinulle kovia bugisia ääniä, joita voidaan käyttää virheiden ilmaisemiseen.

 • Tietysti kaikkien käsitys on erilainen ja sinun kannattaa yrittää ja kokeile sitä itse. Aloita perusopetuksesta ja pelaa sen kanssa!

  Onnea.

  #2
  +3
  NoiseJockey
  2010-07-12 06:03:08 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Jokainen täällä on oikeassa, erilaisista mielipiteistään! Luon usein tällaisia ​​ääniä reaalimaailman tietokoneliitännöille, toisin kuin elokuvissa näkyvä ohjelmisto.

  Äänen tuottaminen on tärkein lähtökohta. Mielestäni salainen kastike supistuu kirjekuoreiksi ja suodattamiseksi. Olen suunnitellut ääniä käyttöliittymille ottamalla melkein mikroskooppisia näytteitä kenttätallenteista ja joidenkin amplitudi- ja suodatinkuorien kanssa luulisi, että Autechre Virus olisi hakkeroinut ytimen. ;-)

  Luulen, että pienintäkään röyhkeä, piippaus, viritys ja frrwwweee tarvitsevat siihen jonkin verran "animaatiota" kirjekuorien, suodatuksen ja / tai automaation kautta. Pohdi jopa yli vuosikymmen sitten Star Trek: The Next Generation -sarjan äänisuunnittelua - vahvaa tavaraa juuri tästä syystä. Mitä puhtaampi sävy on, sitä analogisemmin se kuulostaa, mikä on hienoa, jos etsit tällaista ääntä, mutta se voi kuulostaa melko vanhentuneelta nykyaikaisia ​​kuvia vastaan.

  Lähdemateriaalin suhteen jos pilkkoit näytteen tarpeeksi pieneksi, kaikki voi olla lähdemateriaalia. (Yksi tavoittamani käyttöliittymän äänikirjastoista on kokoelmani DAT-nauhojen lukuvirheistä!) Jos olet enemmän synteesi, olen +1 Ianin ja Justinin kanssa nupilla ladatuissa laitteistosyntetisaattoreissa. Tai, kuten Waldorf Pulse + -analogisyntetisaattorini tai Logic ES2 -syntetisaattorini, mikä tahansa monimutkainen syntetisaattori, jolla on satunnainen korjaustiedosto, voi auttaa vapauttamaan sinut luovasti. Olen myös havainnut, että ilmaisella Audacity-apuohjelmalla on useita käteviä äänigeneraattoreita. Lyhyet, ohimenevät äänet ovat myös hyviä - kaikenlainen rumpunäytepakkaus voi olla hyvä lähtökohta, jos olet valmis työntämään sitä tarpeeksi pitkälle.

  #3
  +1
  Matt Cavanaugh
  2010-07-12 02:49:20 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Käytä Pro Toolsin signaaligeneraattoria alkuperäisten äänimerkkien, piippausten, piippausten jne. Löydän sävyn, joka vastaa läheisesti sitä, mitä mielestäni kuva edustaa, sitten pilkkoa se, kerrosta se, vääristää sitä ja ehkä jokin kaiku. Minusta on kertynyt pieni kirjasto teknisiä ääniä.

  #4
    0
  ianjpalmer
  2010-07-12 01:42:50 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Sekoitin perjantaina ohjelmaa ja raidansiirto oli käyttänyt nauhoitusta jonkun puhelimen menemisestä tekstiviestinä. Pelkästään tekijänoikeusongelman tapauksessa ajattelin, että on parasta käyttää jotain muuta. Ollakseni rehellinen, olen kyllästynyt 8000-sarjaan ja minulla oli aikaa luoda se itse.

  Se oli yksinkertaista; löytää tyhjä / epäpuhdas (tekninen termi) Vacuumista (PT8) ja soitti 3 nuottia näppäimistöllä (Korg Nano, joka sopii täydellisesti ProControliin).

  Minusta on paljon tällaisia ​​ääniä selvästi syntetisaattorista ja ovat musiikillisia. En muista nyt, mutta luin artikkelin siitä, kuinka kaikki alkuperäisen Star Trek -sarjan äänet ovat kuin musiikillisia partituureja siinä, että kaikki äänet sirisevät ja kuuntelevat kuin elektroakustiset sävellykset. Luulen, että olemme siirtymässä toiseen säikeeseen musiikin ja äänen välillä.

  Minulla on aina ollut rakkaus analogisiin syntetisaattoreihin, joten haluaisin mennä yhteen niistä. Se ei ole VST (se on RTAS), mutta pidän tyhjiöstä. Olen kuitenkin edelleen mielettömän rakastunut Novation Novaani, mikään kunnollinen nuppi, jonka kanssa voi hämmentää.

  #5
    0
  MtL
  2010-07-12 04:32:29 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  "Lyhyet bipsit" liittyvät vain syntetisaattorin kirjekuorigeneraattorin asetuksiin.

  Etsi Wikipediasta hakusanalla "ADSR-kirjekuori" Synthesizer-sivulta ja lue lisää: hyökkäys, hajoaminen, ylläpitäminen, vapauttaminen.

  Kippis.

  #6
    0
  Justin P
  2010-07-12 05:52:25 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Jotkut scifi-elokuvahistorian merkittävimmistä äänimerkistä luotiin testioskillaattorilla, thereminillä tai ARP 2600 -syntetisaattorilla.

  Mikään ei voita laitteistosyntetisaattorin nuppien ja kytkinten säätämistä / suorittamista. tällaiseen asiaan. Vaikka kiva MIDI-ohjain ja pehmeä syntetisaattori tekevät temppu.

  #7
    0
  Hypnago
  2010-07-12 13:54:54 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Kiitos kaverit! Se on todella mielenkiintoista!

  #8
    0
  Rene
  2010-07-13 19:16:07 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  lisätäksesi edellä mainittuun:

  • superylipäästösuodattimet toimivat hyvin. kokeile leikkaamalla kaikki alle 5 tai 8k
  • lyhyet verbit ja löysät viiveet voivat lisätä teknistä tunnetta
  • älä pelkää mikroeditoida joitain änkytyksiä ja toistoja


  Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...