Kysymys:
Pro-työkalut Windows vs. Mac: Onko mitään eroa?
Justin Huss
2010-06-28 23:22:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kiinnostan kokemustasi täällä. Onko Windows-työkaluissa tunnettuja ongelmia ? Harkitsen Mac-tietokoneeni myyntiä, mutta minun on oltava varma, että Pro Tools toimii yhtä hyvin tietokoneellani.

Minulla on hyvin vähän aikaa kokeilla itseäni, joten tämä lähettää. Kokeilen lähipäivinä, mutta minulla ei ole aikaa törmätä kaikkiin mahdollisiin ongelmiin.

Kiitos etukäteen avustasi!

PS: Emme puhu teknisistä tiedoista, pikemminkin laajennuksista ja järjestelmän yleisestä vakaudesta.

Neljätoista vastused:
#1
+6
Shaun Farley
2011-06-16 16:38:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen alusta-agnostikko, ja mielestäni koko keskustelu on melko turhaa. Voit helposti hankkia tietokoneen, joka toimii yhtä hyvin kuin Mac, mutta maksaisit suunnilleen saman hinnan. Suurin osa tietokoneesta ostavista ihmisistä ei kuori sellaista rahaa kuin teet Macilla. Tietenkin Pro Tools toimii huonosti huonolaatuisemmalla koneella. Myönnän, että käyttöjärjestelmän ylläpito tietokoneella on hieman vaikeampaa, koska sillä ei ole yhtä paljon käyttäjäystävällisiä työkaluja kuin Macilla; mutta kuten Alexander mainitsi myös, mitä enemmän omistat koneen yhteen tehtävään, sitä paremmin se toimii.

Valitpa minkä tahansa valinnan, ole valmis jakamaan rahaa hyvään järjestelmään.

#2
+5
small budget guru
2010-06-29 01:23:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lisään +10 Macille tähän.

Olen ollut "PC" kaveri ja jopa "anti-mac" suurimman osan elämästäni. Pitkän tarinan tekeminen lyhyeksi. Taistelin ja taistelin monien tietokoneiden kanssa aloittaessani urani post audio -palvelussa. Menetin kuukausia ja kuukausia työstä viallisten ohjelmistojen, ohjaimien ja laitteistojen takia. Jotkut saattavat huomata, että se oli inhimillinen virhe, mutta pyydän erilaista.

Mac on vain niin helppokäyttöinen ja tukeva. Kun asiakkaasi luottaa siihen, että toimitat tuotteen ja linjalla on kymmeniä tuhansia dollareita, mitä haluaisit? Se todella riippuu siitä, voitko toimittaa valitsemillasi työkaluilla.

Haluan myös lisätä, että Macissa ei ole paljon kolmansien osapuolten pro-tason ääniohjelmistoja. Siinä on myös mukava metatietojen haku integroituna etsimiseen, missä tutkijana sinut itkee.

Pro Tools on aina toiminut paljon paremmin Macilla kuin PC: llä, ja olen nähnyt, kokenut ja kuullut liikaa kauhutarinoita yrittämisestä tuottaa ja luoda tietokoneella. Ei ole mitään järkeä käyttää yhtä siitä, mitä olen nähnyt.

Asiakkaasi tietävät myös, että välität ja olet sijoittanut mukavan rahanpalan etukäteen, mutta todennäköisesti säästät enemmän pitkällä aikavälillä. Ajattele kuinka monta tietokonetta on vaihdettava sanotaan G5: n elinkaaren aikana, luultavasti 3-6 erilaista PC-järjestelmää.

Mac on vain puhtaampi ja paljon ammattimaisempi IMHO. Olemme käyttäneet niitä studiossa jo yli kaksi vuotta ja se on upea!

Olen samaa mieltä kanssasi. Kuten sanoin aiemmin, Mac OS on ehdottomasti valintaympäristö. Se tuntuu yksinkertaisemmalta ja vankemmalta kuin mikään muu järjestelmä, ja tietysti Pro Tools on tietysti kehitetty pääasiassa tälle alustalle. En kuitenkaan ole liian huolissani kuvasta, mitä tahansa, mitä käytät tavaroiden tekemiseen, on sen arvoinen. PC: t ovat vähemmän turvallinen veto! Mutta kun ne ovat minun tekemäni ja ylläpitämiä, he pitävät lupauksensa;)
#3
+4
Dom Lawrence
2010-06-29 00:46:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletan, että olet yrittänyt etsiä DUC: stä http://duc.digidesign.com/. Jos laajennusten yhteensopivuudessa tai yleisissä virheissä on ongelmia, ihmiset lähettävät yleensä melko nopeasti ja kertoa muille. Sekä HD / LE: lle että PC: lle / Macille on erilaisia ​​foorumeita.

Olen asentanut LE: n ja HD: n sekä Maciin että PC: hen, Mac on helpompi asentaa, vähemmän hölmö ja siinä oli vähemmän vetoketjuja. Käytössä kaikki riippuu siitä, miten asennat järjestelmän - huonosti määritetty tietokone ei aio suorittaa ohjelmistoa täydellisesti.

Henkilökohtaisesti Mac-asennukset ovat suositeltavia. Laitteisto on suunniteltu toisilleen, joten heillä ei ole ristiriitoja ohjainten jne. Kanssa, sen vakaa toiminta kestää 24 tuntia päivässä ja käyttöjärjestelmä päivitetään säännöllisesti. Siellä on muutamia vain PC-laajennuksia, mutta myös jotkut vain Mac-tietokoneista, joten tarkista nopeasti, mitä sinulla on / mitä tarvitset valitsemallasi tavalla.

Älä unohda yleistä käyttäjäkokemusta - pidätkö Finderista Exploreriin ja muihin "yleisiin" ohjelmiin, joita käytät päivästä toiseen. Koska olet käyttänyt Macia, kuinka kauan avainkomentojen mukauttaminen PC-asetteluun jne. Kestää - voi olla narttu, jos projektisi puolivälissä.

Epäilemättä kustannusero on mac / pc, mutta (mielestäni), mac: t ovat itse asiassa parempia arvoja pitkällä aikavälillä.

En ollut huolissani suurista häiriöistä Pro Tools -työkalussa Windowsissa, kun kaikki ne tukevat nyt Windows 7 x64: ää. Kysyin todella miltä se tuntuu päivittäisessä käytössä. Luulen, että kaikki kertoo miltä minusta tuntuu siitä kokeilun jälkeen! Kiitos vastauksestasi.
#4
+4
Dave Clissold
2010-07-05 01:41:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei

Olen ollut onnekas parin viime vuoden aikana opiskelemalla äänitekniikkaa ja jälkituotantoa Digi ProScoolissa ja istun tällä hetkellä 2,10 M ja P. pääasiassa Mac-tietokoneiden ympärillä meillä on 2 PC-pohjaista studiota, joissa on D-Control-pinnat. Nyt normaalisti sanoisin, ettei alustojen välillä pitäisi olla eroa, kuten teen melko säännöllisesti Adobe-tuotteille ja minulla on sekä Power Mac G5 että mukautettu sisäänrakennettu tietokone. Mutta nämä 2 studiota näyttävät kamppailevan vähän ja ovat herättäneet lukuisia ongelmia istuntoja yrittäessään. Sanon kuitenkin, että järjestelmä on kytketty ISIS: ään ja sitä käyttävät jotkut opiskelijat, jotka eivät tiedä mitään tai pitäisikö minun sanoa laiminlyödä ottamista mukaan tiedot, joita heille opetetaan toisen aseman käytöstä istuntojen tallentamiseen ja ensimmäisen käyttöjärjestelmän ja ProToolsin suorittamiseen. Mac näyttää näyttävän käsittelevän tämän ok, vaikka se ei ole ProTools-dokumentaatiossa.

Henkilökohtaisesti minun on tunnustettava ennen kuin palaan opiskelemaan. Olin innokas PC-käyttäjä ja olisin vannonut heidät, mutta Macin vakaus ProToolsille q suostutteli minut ostamaan toisen käden G5 ja minä En ole katsonut taaksepäin sanomalla, että vaikka käyttäisit tietokonetta oikein ja pidät sen siistinä / tasaisesti indeksoituna, en ymmärrä miksi ProToolsilla olisi ongelmia sen käyttämisessä.

Kun on kyse pikakuvakkeista ja yleisestä käytöstä ProToolsista minun on ehdotettava uudelleen Macia, luennoitsijani Rob Magoolagan on vaikuttanut tähän ja aivan oikein, Macin pikavalinnat näyttävät olevan loogisempia, kun haluat valita jotain loppuun tai työntää oikealle, sinulla on CMD-avain ja mennä vasemmalle tai aikaisemmin aikarivillä sen OPT, PC näyttää hyppäävän CTRL- ja WIN-näppäinten välillä, joten tentteihin olen oppinut vain Macin pikanäppäimet pelkästään muistamisen helpottamiseksi, vaikka sanoisin, että asetettu raja-arvo seuraavalle ja edelliselle Macissa hämmentää minua ja on varmasti tullut tietokoneelta.

Se on muutaman sentin arvoinen ja h op, että se auttaa päätöstäsi

Dave

#5
+4
Fernanda Manzo Ceretta
2010-07-10 09:34:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen työskennellyt paljon molempien käyttöympäristöjen kanssa, ja se on aina sama: Kun käytät videon esikatselua PC: ssä, sinun on katsottava sitä luonnoksessa ja se pysähtyy yli n yli. MAC: ssä asiat sujuvat sujuvasti ja hienosti. Sama RAM, HD, prosessori molemmille. MAC: n käyttö tietokoneen sijasta on yhtä tärkeää kuin synkronoinnin merkitys äänisuunnittelussa. Ehdottoman tärkeä.

#6
+2
Hubert Campbell
2010-06-29 07:17:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pro PC täällä! Olen aina ollut PC-käyttäjä ja ostanut Mac-kannettavan vain siksi, että kouluni vaati sitä. Tähän mennessä olen käyttänyt kannettavaa tietokonetta harvoin jälkituotantotyössäni. Lisäksi olen käyttänyt tietokonettani kotona enemmän kuin Mac-pohjaisia ​​DAW-laboratorioita työhöni. Ainoa poikkeus on se, että haluan todella työskennellä minisarjassa tai äänisuunnittelupaketissa, joita käytetään Macilla.

Rehellisesti, kokemukseni kummastakin tietokoneesta on ollut sama. Minulla on ollut sama määrä kaatumisia Macissa verrattuna kaatumiin Windows 7 -asennuksessa. Jotta voisin siirtää työni Mac-kannettavaan tietokoneeseen ja siitä, minun oli ostettava MacDrive tietokoneelleni, jotta ulkoinen Hardrive-tietokoneeni voi kommunikoida hyvin sekä PC: n että Macin kanssa. Pidän Maciani ympärillä, koska olen kuullut hyviä asioita Logic Prosta ja MIDI: stä, mihin olen törmännyt jo jonkin aikaa.

Joten mielestäni Pro Tools -työkalun käyttäminen PC: llä on samanlainen kuin saman DAW: n käyttö Macissa. Minulla on tapana käyttää tietokonettani tavallista useammin, joten minusta tuntuu luonnollisemmalta käyttää Pro Toolsia tietokoneella.

#7
+1
RedSonic01
2010-06-29 16:54:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Protools LE: tä Vista-tietokoneessa työhön - se on melko vankka, mutta yksi asia vikaa minua todella protoolien PC-versiossa verrattuna Maciin. Protools avautuu PC: n yhdessä ikkunassa. Tämä tarkoittaa, että kun käytät kaksintaistelujärjestelmää, joudut venyttämään yksinhuoltajaikkunan molempien näyttöjen yli, jotta näet muokkaus- ja sekoitusikkunan erillisissä näytöissä. Tämä voi olla sotkuinen, jos vaihdat sovellusten välillä.

Se tekee s * ck varsinkin kun sinulla on kaksi erilaista resoluutiota sisältävää näyttöä ...
Tämä ei ole ongelma laitteellani (PT9 Windows 7: ssä). Kyllä, siellä on yksinhuoltajaikkuna, mutta voin siirtää minkä tahansa lapsiikkunan ulos toiseen näyttöön itsenäisesti.
#8
+1
Yakob
2011-10-13 13:43:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä sivusto voi auttaa:

http://www.dawbench.com/win7-v-osx-1.htm

Paljon hienot vertailukaaviot.

#9
  0
user385
2010-06-30 09:22:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni se riippuu siitä, mitä sinulla on käytettävissä ja mitä sinulla on mukavampi omistaa ja työskennellä. Mac toimii paremmin kuin tietokone suoraan laatikosta. Tietokoneet ovat huonossa virusten saannissa, jos et tiedä miten suojata se oikein (pidän siitä Macista). Mutta rehellisesti sanottuna tietokone toimii yhtä hyvin kuin Mac. Järjestelmän suorituskyky: Jos haluat tietokoneen, voit rakentaa sellaisen, joka toimii yhtä nopeasti kuin Mac ja jopa nopeammin halvemmalla. Ylläpito: Tietokoneet tarvitsevat enemmän ylläpitoa, ja Macit eivät vaadi paljon järjestelmän päivitysten lisäksi.

Kaiken kaikkiaan pidän Macista. Mielestäni se sanoo jotain, koska se näyttää olevan alan standardi, kuten Pro Tools.

Macit saavat edelleen viruksia, niitä on tällä hetkellä vähemmän. Virusohjelmoijat ovat kirjoittaneet viruksia Windows-koneille 20 vuoden ajan, ja vain viimeiset 5–10 vuotta ovat olleet jopa aikansa arvoisia kirjoittamaan niitä Mac-tietokoneille. Jos sinulla ei ole virustorjuntaohjelmaa riippumatta siitä, mikä käyttöjärjestelmä olet päällä, pyydät ongelmia.
#10
  0
Tyler
2011-11-02 02:52:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta tuntuu, että tietokoneet toimivat hyvin, ehkä paremmin, mutta sinun on oltava halukas selvittämään joskus joitain laitteisto-ristiriitoja. Minulla oli paljon ongelmia HD 8: n kanssa ristiriidassa NVidia 9600GT -kortin kanssa, lopulta selvitin sen ja vaihdoin sen ATI-kortilla ja nyt sen erittäin vakaa. En käytä tätä tietokonetta mihinkään muuhun kuin Pro Toolsiin. Minulla on kannettava tietokone jokapäiväistä käyttöä varten.

Syy, miksi käytin tietokoneen kanssa, johtui kustannuksista. Saat PCIx-kortit HD: lle hintaan 700 dollaria kukin ja ne ovat edelleen yhteensopivia PC: n kanssa. Kun taas PCIe-kortit, jotka sinulla on oltava Macille, ovat nyt noin 2100 dollaria. HD3 PCIx: n ja PCIe: n oletetaan olevan vertailukelpoisia, vaikka ymmärrän, että HD1 PCIe ja HD2 PCIe ylittävät vastaavan PCIx-kokoonpanon.

Joten rakensin PC-pohjaisen HD3-järjestelmänni noin 3000 dollarilla, mihin se olisi maksanut minulle noin 8000 dollaria Macilla. Tietysti mikään tällä ei todennäköisesti ole väliä nyt, kun on HDX!

-Tyler

#11
  0
machine
2011-11-03 02:20:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän mukautettua AMD Core 6: ta, jossa on 16 gigatavua ramia, ja Pro Tools 10 toimii virheettömästi. Menin sisään ja poistin käytöstä Aeron ja muun paska, joka hidasti resursseja, ja saan täydellisyyden parhaimmillaan.

Käytän myös Komplete 8 Ultimatea Pro-työkaluilla 10, se on jälleen täydellinen. AMD tekee helvetin prosessorista käytettäväksi Pro Tools -sovelluksen kanssa. Voit lukea vanhemmista prosessoreista ja saada huono vaikutelma, mutta uudet erät, kuten AMD-monisydämet, ovat parempia. Lue kaikki Pro Tools -foorumit; AMD toimii hämmästyttävän hyvin.

Älä yhdistä Internetiä ja käytä virustentorjuntaohjelmaa Pro-työkalujen kanssa. Pidä ohjelmistosi ajan tasalla. Ajattelu, että tietokone ei kykene käsittelemään sitä, on vain tietämätöntä. Jos panostat tietokoneeseen, se palkitsee sinut. Tiedän, että Apple näyttää paljon viileämmältä käyttää, kuten aurinkolasien käyttö yöllä, mutta se on vain Applen markkinointia. Apple vs PC on vain erilainen käyttöjärjestelmä. Se on sama taistelu siitä, mikä Daw on parempi, se on turha argumentti, jos tiedät pelisi.

#12
  0
Robert Auld
2012-12-09 03:36:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt Pro Tools LE -ohjelmaa Windows XP -tietokoneessa noin vuodesta 2005. Minulla on myös Applen kannettava tietokone, jossa on Pro Tools LE, ja minulla on laaja kokemus PT LE: n käytöstä Mac G4: ssä äänipuhelustudiossa. Tärkein syy, miksi käytän Pro-työkaluja tietokoneessa, johtuu siitä, että käytän myös ääniohjelmistoja (Sony Sound Forge, CD-arkkitehti), jotka toimivat vain Windowsissa.

Tärkeintä muistaa käytettäessä tietokonetta vakavaan äänityöhön on, että sinun on paljon parempi käyttää erillistä DAW: ta (jota ei käytetä pelaamiseen tai surffaamiseen), joka on perustettu alusta loppuun olla hyvä äänitietokone. Tämä pätee myös Mac-tietokoneisiin, mutta se koskee erityisesti Windows-koneita. Et halua ostaa tyypilliselle kuluttajalle määritettyä Delliä tai HP: tä kaikilla sellaisilla koneilla tyypillisesti olevilla turvotustuotteilla ja "lisäominaisuuksilla". Joko osta myyjältä, joka toimittaa tietokoneita, jotka on määritetty äänelle alusta alkaen (esimerkiksi Sweetwater Soundin luovat asemat), tai varmista, että sinulla on Windowsin asennuslevy, pyyhi kiintolevy (t) ja asenna uudelleen vain tarvitsemasi.

On olemassa useita lähteitä (kuten Sweetwaterin verkkosivusto), joissa on artikkeleita, jotka on omistettu Windowsin asetukselle äänityötä varten, mikä tarkoittaa periaatteessa joukon "ominaisuuksia" poistamista käytöstä ja käyttöjärjestelmän määrittämistä suosimaan ääntä. Kun olet tehnyt tämän, olettaen, että laitteistolla ei ole yhteensopimattomuus yllätyksiä, voit ajaa Pro Tools -sovelluksen luotettavasti Windows-tietokoneella.

On selvää, että Mac-alusta on hiukan ääntä suvaitsevampi ja vähemmän todennäköinen laitteiston yhteensopivuusongelmia. Jos pystyt hakkeroimaan laitteiston korkeamman hinnan, Mac-alusta on mukava tapa edetä - vaikka se ei ole erehtymätön. Pro Tools -asennuksilla Mac-tietokoneilla voi olla ongelmia.

#13
-1
esau stew
2011-10-28 00:08:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen lukenut kaikki viestit ja eniten heilunut oli 96-bittinen liukuluku (Mac) vs. 64-bittinen liukuluku (pc).

Kaksi senttiäni: Minulla on olen käyttänyt Nuendo 4: tä useita vuosia ja saanut melko hyviä tuloksia. Ostin juuri Pro Tools 10: n ja aion asentaa sen tietokoneelleni, jossa on Windows 7.

Ennen kuin jatkan, haluaisin kommentoida Windows 7 -alustaa. Kun Windows 98 tuli ulos, se oli pörröinen pieni ranta, vihasin sitä. Sitten XP vapautettiin ja vakaus saavutettiin. Ajan myötä Windows 2000 ja Vista tulivat ja menivät, kun jäin XP: n kanssa. Olen ostanut Windows 7: n ja löysin saman kontrastin vakauden välillä 7: n ja XP: n välillä, samoin kuin XP: n ja 98: n välillä.

Rakennan myös tietokoneita ja jos tiedät, mitkä komponentit linkitetään toisiinsa, se on mahdollista rakentaa vankka järjestelmä SSD-asemilla ja paljon nopeampi kuin mac 1/8-osalla kustannuksista, komponenttien komponentit.Jotkut komponentit valmistetaan Yhdysvalloissa, jotkut eivät. (Huomaa: Macin käyttämät Intel-sirut valmistetaan ulkomailta)

Kaikki tuotanto- tai jälkituotantoteollisuudessa sanovat, että Mac on alan standardi. Et näe tietokonetta näyttelytiloissa, ajanjakso. Menetät asiakkaita myös, jos sinulla ei ole Macia. Kannettavat asemat, joissa on Mac-PC-ohjaimet, ovat tuskaa.

Olen istunut siivillä ja vertaillut alkuperäisiä järjestelmiä, DSP-järjestelmiä ja HD-järjestelmiä. Nyt Avid on julkaissut HD-X-järjestelmän. Kaverini on jo HD-järjestelmässään 40 000,00 ja näen kivun hänen kasvoillaan. Luulen voivani hypätä HD-X: ään, joka ei ole niin huono, 12 000 - 20 000 4-kertaisella prosessointiteholla, uusilla rajapinnoilla 750,00 ja MAC 12 500: lla. Kaikki esivahvistimeni ovat putiikkeja, eivätkä koskaan mene tyylistäsi.

Pitkä tarina, kun minulla on 12.500.00 hankkia valitsemani Mac, niin teen. Ja nyt on todennäköisesti hyvä aika nyt, kun Avid muuttaa merkittävästi alustaa (pääntila on nyt 1000 dBs). Siihen asti pärjään ja vältän kertomasta asiakkailleni, että minulla on vakaa tietokone.

Se on ikään kuin ruma vaimo, jota pelkäät viedä julkisesti, koska ihmiset pilkkaavat sinua ja tunteesi joutuvat loukkaantumaan, mutta hän työskentelee ahkerasti ja voin luottaa hänen. Mutta kulta, tiedät, että aion jättää sinut jonain päivänä siitä muuttuvasta hunajasta, joka tekee minulle rahaa.

Windows 7: n jälkeen kannettavat asemat Macin ja PC: n välillä toimivat todella hyvin. Minulla on yksi, joka on alustettu siten, että molemmat käyttöjärjestelmät voivat lukea / kirjoittaa. Aina kun liitän sen Win XP / Vista-koneeseen, vaikka sitä ei tunnisteta.
#14
-5
Promotional Products
2011-06-16 15:50:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Upea viesti! Pidin lukemisesta .. kuitenkin näkökulmani mukaan Mac on paljon nopeampi kuin Windows, koska se käyttää vähemmän järjestelmäresursseja ja tuottaa enemmän tulostetta. Jopa ikkunoilla on plus-piste, ts. Ne voidaan asentaa ja ajaa ulos mistä tahansa järjestelmästä, kuten celeron, AMD, Pentium ja I-sarja (i3, i5, i7). Cheer, Susan Smith.

@Promotional Products: Hei Susan, kiitos vastauksestasi. En ole varma, miksi kaikki äänestävät sinua, mutta arvostan osallistumistasi.
Macit ladataan yleensä vähemmän paskaa, koska ne ovat käytännöllisempiä, mutta luulen, että uusi OS X: n uusi asennus käyttää enemmän resursseja kuin uusi Windows 7: n asennus. Olet oikeassa siinä, että Macit on lukittu heidän laitteistonsa, ja se kertoo jotain Windows-tietokoneista. Silti siinä on jotain luonnostaan ​​huonoa siitä, kuinka AMD-prosessorit käsittelevät multimediaeditointia, verrattuna Intelin vastaaviin.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...