Kysymys:
Paras Broad Effects -kirjasto?
NoiseJockey
2010-05-02 00:30:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En usko, että olen vielä nähnyt tätä kysyttyä - anteeksi, jos on! [cringe]

Lyhyt versio: Sinä aikana et voi tallentaa omaa materiaaliasi, mitkä ovat parhaat lähde lähteille kirjastoille, jotka eivät kourista tyyliäsi, olettaen, että kaupallisten vaikutusten kirjasto voi olla alusta tyhjästä?

Pitkä versio: Tim ja Chuck ovat julkaisseet pieniä kirjastoja suurilla otosnopeuksilla, joita ei ole erityisesti suunniteltu ylisuuriksi, mikä lisää paljon käsittelyä ja sekoittamalla leveysastetta. Tämä on loistava lähestymistapa.

Kuka ottaa huomioon tämän vuoksi eniten KÄYTETTÄVÄT suuret kirjastot? Niitä on niin paljon, mutta ilman nimien nimeämistä jotkut ovat niin vanhoja ja liikakäytettyjä, että ne ovat täysin murskattuja, jotkut ovat niin esisekoitettuja / käsiteltyjä, että ne eivät istu hyvin sekoituksessa tai ovat liian tunnistettavissa, jotkut eivät vain ole tarpeeksi korkea-def merkittävää käsittelyä varten.

Viisi vastused:
Andrew Spitz
2010-05-02 01:12:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on Blastwave FX: n BLASTDRIVE, se palvelee minua melko hyvin, kun minulla ei ole aikaa hankkia omia ääniäni. Yksi hieno näkökohta on, että he päivittävät kirjastonsa sisällön kolmen kuukauden välein, jonka voit sitten ladata ilmaiseksi. He kutsuvat sitä kattaviksi elinikäisiksi äänisuunnitteluratkaisuiksi

Siisti, Andrew - Olen odottanut kuulevani joltakin, joka on kuullut BWFX-jutut toiminnassa. Se on houkutteleva vähemmän hinnan, mutta enemmän sen resoluution ja leveyden suhteen. Kiitos!
Chuck Russom
2010-05-02 01:25:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta Soundstorm-kirjasto on tänä päivänä hyödyllisin. Mutta se ei ole lähellä halpaa (noin 6 000 dollaria). Jos rakensin kirjastoa alusta alkaen, aloittaisin. Se ei kata kaikkea, mutta se on hyvä perusta rakentaa.

Kiitos, Chuck! En ollut tietoinen tästä, vaikka varmasti tiedän SoundDogsista ja Rob Nokesista. Yksi kysymys: Mikä on näytteiden resoluutio? Kirjaston .xls-tiedosto ei määritä. :-(
Olen melko varma, että kaikki on 16/48
+1 Soundstorm-kirjastolle - siellä on joitain todellisia helmiä sekä kattavaa ajoneuvomateriaalia, joka on ehdottomasti kätevä. Et todennäköisesti löydä tällaista asiaa useimpien kaupallisten kirjastojen kanssa.
+1 Soundstormille. Uskomaton kirjasto, jolla on erittäin laaja sisältö. Olen samaa mieltä Jayn kanssa, paljon $$$ helmiä siellä. Jos tälle kirjastolle on löytynyt saaliita, se vie paljon aikaa oppia tehokkaasti hakemisen ja suosikkikäyttäjiesi tuntemisen yksityiskohdat - metatietojen sanamuodon valinnat ja kuvien epäjohdonmukaisuudet voivat tehdä epävarmoista kokemus ensimmäisistä kuukausista työskentelystä kirjaston kanssa.
Colin Hart
2010-05-02 05:01:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on Hollywood Edge Premiere Edition. Todennäköisesti noin 20 gb (48 kt 16 b). Se on melko kunnollinen. Se kattaa melkein kaiken mitä voit ajatella. Siinä ei vain ole paljon kutakin asiaa. Se on ollut minulle hyvä viimeiset 6 vuotta. Aika päivittää.

Etsin Blastwaven juttuja, teen omia juttuja ja ostan joitain kavereidesi tavaroita (Tim ja Chuck jne.). IMHO, Hollywood Edge, Ääniideot, Soundstorm jne. Ovat liian kalliita.

Olen ostamassa sfx: täni samalla tavalla kuin kaikkein prosumerismiartikkeli kattaa. Halvempi, usein parempi ja ainutlaatuisempi.

Pitäisikö minun maksaa artikkelipistokkeesta, Colin? :-) Haluan myös mieluummin ostaa niiltä indie-suunnittelijoilta, jotka julkaisevat korkean resoluution, vähän käsiteltyjä kokoelmia. [Kuuletko kaikki? Hanki halkeamia! :-p]
Yhdistän sen (jopa ilmaiseksi!) Http://www.noisejockey.net/blog/2010/04/30/prosumerism/
AzimuthAudio
2010-07-31 02:28:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ajatellut päivittää varastoni SFX-kirjastoni vähän aikaa enkä ole varma, mihin suuntaan mennä. Blastwave asettaa sinut pitkään tulevaisuuteen suurten bitti- ja näytetaajuuksien (samoin kuin ilmaisten päivitysten) välillä, mutta äänimyrskykirjasto on isompi, joten saat enemmän rahaa.

Sound Storm - 6000 dollaria 50870SFX = 12 senttiä perBlastwave Blastdrive - 5999 dollaria hintaan 31900SFX = 19 senttiä per

Kenelläkään heistä on molempia, jotka voivat antaa mielipiteen päällekkäin?

Toisella muistiinpanolla nopeasti: ostin äskettäin kirjaston nimeltä Cinematic Metal Construction Kit uudelta yritykseltä nimeltä Boom. Heillä on uskomaton asiakaspalvelu. Minulla oli pieni ongelma kirjaston lataamisessa, ja he vastasivat sähköpostini noin 5 minuutissa ja auttoivat minua heti. En tiennyt, että he ovat Saksassa ja auttoivat minua niin nopeasti keskiyöllä paikallista aikaa. Minulla on ollut vain päivä tai kaksi, mutta kuulostaa siltä, ​​että arsenalissa on hauskaa tehdä asioista suuria ja kauhistuttavia. Käytti sitä irtotavarana olevien kuorma-autojen kokoamiseen, kun se ajoi kuoppien yli tehokkaasti.

ianjpalmer
2010-07-31 03:17:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ollut milloinkaan varaa kirjastoon, kun olin freelancerina ja luotin omien äänten nauhoittamiseen tai käytin http://sound-effects-library.com -ohjelmaa tuolloin.

Missä työskentelen nyt, käytämme (yli) ääniideoiden 6000 ja 8000 kirjastoja ja DigiEffects-sovelluksia. Ne näyttävät laaja-alaisilta ja ovat erittäin hyödyllisiä. Heidän on oltava suosittuja, koska huomaan heidät ikuisesti elokuvissa ja televisiossa (juuri tänä iltana BBC: n uudessa Sherlock-televisio-ohjelmassa oli metalliset askeleet 6000: sta). fani prosumer-kirjastoista, todella hyvät äänitteet, halvat ja loistava perusta manipuloinnille omien vaadittujen äänien luomiseksi. Lisäksi ne näyttävät olevan hirvittävän hyvin ajoitettuja, kun tarvitsen noita ääniä.

Sound Ideasin ja Hollywood Edge FX: n tunnistamisen kirousta ei voida kumota, kun ompelee sen itselleen;). On kauheaa, kuinka usein tunnistan heidät. Mikä on ehdottomasti hauskaa, on se, että osa tunnelmasta kokoonpannaan ja laitetaan sitten HE- ja SI-sarjoihin ... koska Soundstormissa voit kuulla tunnelmaraidat, jotka ovat itse asiassa erillisiä äänitteitä, jotka voidaan tunnistaa ääniideoiden tunnelmakompaktista .


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...