Kysymys:
Mukavat SFX-tallennusmikrofonit, jotka ovat riittävän halpoja, ettet olisi liian järkyttynyt, jos ne räjäytettäisiin eriskummallisessa tallennusonnettomuudessa?
Justin P
2010-06-03 02:14:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäinen kysymykseni tälle ryhmälle. Ehkä vaihdekysymys on eräänlainen ontuva lähtö, mutta tässä menee.

Olen ollut kenttätallennuksessa jo jonkin aikaa ja vuosien varrella hankkinut joitain Neumannit, DPA: t, Sennheisers ja rakas Schoeps-parini. (Korvani ovat onnellisia, mutta lompakkoni ei niin paljon).

Mietitkö, mitä mikrofoneja käytät, kun et halua laittaa mukavia korvikkeisiisi? Olen aikanani kiduttanut joitain SM57-laitteita ja joitain halpoja Audio Technicoja. Mutta haluan saada pari lisää "marsu Chuck Yeager -testilentäjää" mikrofoneja ajoneuvojen kiinnittämiseen, veden / tulen tallentamiseen läheltä jne. Otin juuri Sennheiser 835: n, mutta etsin toista dynaamista ja ehkä pari lauhdutinta. Mahdollista kokemusta alhaisimmista mikrofonihelmistä olisi arvostettu. Olen kuullut hyviä asioita esimerkiksi Marshall MXL: n kiduttamisesta ja halvoista lavs-mikrofoneista.

Kiitos.

Seitsemän vastused:
#1
+3
Chuck Russom
2010-06-03 05:26:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt MXL-mikrofoneja luodin iskuihin ja saanut hyviä tuloksia. MXL maksaa minulle 99 dollaria sekä pienestä että suuresta kalvojäähdyttimestä. Sillä hinnalla olisin todella innoissani nähdessäni yhden luodin vain kertomaan tarinoita! He molemmat asuivat, en todellakaan ole käyttänyt niitä siitä lähtien. Samassa ammunnassa John Fasal käytti vanhoja Radio Shack PZM -laitteita, joihin olen nähnyt myös pudottavan autoja.

+1 Fasalin PZM-tekniikoista. Upea avoin ääni, jossa on paljon matalaa päätä.
#2
+3
NoiseJockey
2010-06-03 09:50:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oktava MK-012 on melkein halvin kondensaattorimikrofoni, joka on & $ #%: n arvoinen ja jonka laitoin riskialttiiseen tilanteeseen. Minulla on dynaamisia mikrofoneja halvempi kuin edes SM57, jonka laitoin etulinjoihin, mutta tämä säie on nimeltään "mukavat SFX-tallennusmikrofonit", loppujen lopuksi ... Maailman osteri, jos et ei tarvitse matalaa päätä! :-)

Minulla on Oktava, jolla on kolo kapselikotelon puolella siitä lähtien, kun osuin siihen metalliosalla vuosia sitten. Haluan nyt lyödä isoja, raskaita metallipaloja MKH800: n lähellä. Kyllä, olen pähkinä.
#3
+2
Jay Jennings
2010-06-03 03:46:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Riippuu siitä, miten määrität "halpa". Menisin varmasti SM57: n kanssa, ja kokeilen joitain Radio Shack PZM -moduuleja (vanhemmat realistiset) ja mahdollisesti joitain DIY-kontaktimikrofoneja.

PS> Laitoin jopa Zoom H2: n tähän luokkaan, koska se on suuri pieni 24/96 -tallennin rahoille. Mutta voisitko saada SD-kortin pois, jos se on tuhoutunut? :)

#4
+2
Joe Griffin
2010-06-03 10:55:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on pieni kasa realistisia / Radio Shack Highball II -mikrofoneja, jotka saavat paljon käyttöä kentällä juuri tästä syystä - en välitä, jos ne tuhoutuvat. Kuten NoiseJockey sanoi, en ole varma, että kutsuisit heitä "mukaviksi" mikrofoneiksi, mutta olen varmasti saanut joukon hyviä ja käyttökelpoisia ääniä.

#5
+2
Colin Hart
2010-06-04 02:56:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

57 vuotta! Ja toinen +1 myös MXL-tavaroille. Budjetista riippuen saatat pystyä tarttumaan joihinkin Røde M3- tai AKG C1000 -laitteisiin jne. ... Realistiset PZM: t ovat myös hyvä valinta.

Voit kokeilla siirtymistä Craigslistiin tai Ebayssa ja löytää joitain näistä tavaroista käytetty, jopa karkeasti käytetty, koska aiot tuhota ne joka tapauksessa. Löydät usein 57: n hintaan 40 dollaria tai niin käytettyä.

Olen myös kaikki DIY Contact Mics -tapahtumien puolesta, kuten Jay ehdotti. Voit tehdä niistä alle 4 dollaria kappaleelta (halvempi, jos sinulla on jo liittimiä). Olen tehnyt tämän muutaman kerran, kun teipasin DIY-kontaktimikini tulipaloihin ... Se kesti noin 4 kertaa ...

+1 AKG-mikrofoneilla - yleensä melko halpoja, kestäviä ja eivät kuulosta liian pahalta.
#6
+1
mikro
2010-06-04 15:07:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

haluaisin lauhduttimen - behringer-stereoparin tai vain yhden (c1, c2 tai jotain sellaista) - lauhduttimen, pienen kalvon, mukava sfx: lle. vähän meluisaa, mutta ne ovat niin halpoja, että et välitä, jos heille tapahtuu jotain - hanki vain toinen :)

mikro

Ostin pari niistä muutama vuosi sitten tuhotakseni ne (käyttämällä kapseleita omaan projektiini). En päätynyt tekemään niin, joten minulla on niitä vielä. Jokaisella on hyviä ideoita siitä, kuinka uhrata heidät suurempi, ääninen tarkoitus?
#7
+1
Enos
2010-06-09 07:30:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Naiant Audio tekee joitain ERITTÄIN halpoja mikrofoneja, ja vaikka en ole käyttänyt niitä, olen kuullut niistä hyviä asioita! Noin $ 50émicistä et voi mennä pieleen!

www.naiant.comTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...