Kysymys:
Pelaatko pelejä?
user49
2010-07-15 01:32:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Elokuvaäänisuunnittelijana katson paljon elokuvia (esim. International NZ Film Festival on alkamassa &, festivaalini keskiarvo on yleensä 25 elokuvaa 3 viikossa) - osittain siksi, että rakastan elokuvaa, mutta myös osittain ammatillista / ammattilainen: Haluan kokea mahdollisimman monenlaisen elokuvan tekemisen &-tarinankerrontaa kaikesta kulttuurista ...

Koskeeko sama myös sinua äänisuunnittelijoilla? Vietätkö koko vapaa-ajan pelaamiseen? Kuinka monta tuntia viikossa pelaat pelejä? Ostatko jokaisen alustan julkaistuna ja tutustutko kaikkiin uusiin peleihin heti, kun ne julkaistaan?

Kuusi vastused:
#1
+7
Chuck Russom
2010-07-15 04:45:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei Tim -

Yritän pelata niin monta peliä kuin pystyn. Ensinnäkin, koska nautin peleistä (aina), ja toiseksi ammatillisena tutkimuksena. Pelien ongelma on, että ne vievät enemmän aikaa kuin elokuvan katsominen. Voit laittaa 2-3 tuntia peliin ja vain tuskin naarmuttaa pintaa. Omistan kaikki pelijärjestelmät.

Yritän pelata nimikkeitä, jotka saavat eniten hypejä. Tai jos on otsikko, joka on samanlainen kuin työskentelen, tai minua käsketään viittaamaan, teen asian tarkistaa ne. Joskus vietän vain muutaman tunnin tutkimuksena. Toisinaan nautin siitä pelaajatasolla ja saatan viedä sen aina loppuun asti (tai niin pitkälle kuin pystyn). Valitettavasti pelaan yleensä helpommissa vaikeuksissa, koska pelin selviäminen on tärkeämpää kuin haastaminen pelaajina.

Sen sijaan että pelaan jatkuvasti pelejä, mielestäni on aikoja vuodesta, jolloin Minulla on enemmän seisokkeja kuin muilla. Sitten on aika tehdä maratonpeliistuntoja, jotta selviytyisit ruuhasta. Lomat ovat aina tällaisia. Peliteollisuus sulkee melkein joulun - tammikuun puolivälin, joten on hyvä aika hankkia sitä.

@Chuck Russom Mitä tekisit, jos pomosi kertoisi sinulle "Haluan sen kuulostavan lopulliselta pomolta viimeisellä _______-tasolla" - menisitkö pelaamaan peliä 40 tunnin ajan voittamaan sitä kuullaksesi lopputason? Vai luottaisitko You-Tube-videoon?
@Ryan, Kysyn heiltä, ​​onko heillä tallennettu peli, jonka he voivat näyttää minulle, tai tehdä sieppauksen minulle. Jos ei, tarkistan verkossa olevan videon. En ole koskaan törmännyt tilanteeseen, jossa minun olisi ehdottomasti viitattava johonkin, josta en löytänyt videota. Mutta kai se oli niin tärkeää, voin vain pelata peliä 40 tuntia ja laskuttaa asiakasta :)
Lisäksi on huomattavasti todennäköisempää, että pelisuunnittelija sanoo: "Tämän pitäisi kuulostaa matriisissa olevalta esineeltä tai aloittaa sodat tai piiri 9 tai mikä tahansa." Sanoisin, että yhdeksän kertaa kymmenestä pelisuunnittelija viittaa elokuvaan pelin lisäksi tai sen sijaan. Ja se on yleensä Matrix tai Tähtien sota :)
Olen samaa mieltä siitä, että pelit ovat suurempi aika- ja rahasijoitus kuin elokuvat, joten tuskin on mahdollista kokea kaikkia hyviä. Yritän vain pelata suurimpia ja mielenkiintoisimpia pelejä tai pelejä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin projektit, joissa työskentelen.
#2
+1
MikeQuell
2010-07-21 01:53:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viittasin juuri peliin aiemmin tänään, koska kuulin hyviä asioita monilta ihmisiltä äänestä. Yksi asia, jonka voin ottaa tältä peliltä, ​​josta ihmiset todennäköisesti pitävät, on subwoofer. Voin ottaa sellaisia ​​asioita ja yrittää sisällyttää siihen, mitä mielestäni he tekivät oikein ja mitä voisin mahdollisesti laajentaa tai tehdä paremmin. On esimerkiksi tilanteita, joissa he sekoittavat sen erittäin hienosti kohtauksen jännitteisiin, mutta on muitakin, joissa esimerkiksi oven avaaminen on liian matalaa. Nämä ovat asioita, joista ajattelen tietoisesti useammin kokeneeni tällaisen pelin.

Joten yleensä pelaan paljon peliä samoista syistä kuin Chuck. Olen pelannut heitä neljän vuoden iästä lähtien, ja se on hyvä koulutuskokemus harjoitukselleni. Sanoisin, että pelaan noin 10-15 tuntia viikossa ja yleensä sen jälkeen töiden jälkeen viikon aikana (tykkään paeta viikonloppuisin peleistä). Omistan vain yhden konsolin (Xbox 360), mutta minulla on pääsy useisiin töihin täällä, jos minun on viitattava mihinkään.

#3
+1
Glenn X. Govan
2010-07-22 06:57:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein hiljattain videopelien äänisuunnittelun ja opin paljon pelaamalla muita pelejä; oppia kuinka he hoitivat tilanteen. Vaikka mielestäni on hieman tärkeää ajatella pelejä ja mitä olisi hauskaa kuulla. Pelien ongelma elokuviin verrattuna on toistaminen. Kun kuulet saman äänentoiston sata kertaa, siitä tulee väsyttävää, varsinkin jos se on hälytys. On viisasta oppia muista peleistä olla tekemättä samaa virhettä kuin ne, joista tuli sinulle väsyttäviä.

#4
+1
TNaas
2011-08-11 15:07:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi asioista, jotka tekevät pelin äänestä niin jännittävän (ja haastavan), on, että se muuttuu joka päivä, ja mikä eilen leikkasi, ei todennäköisesti tule huomenna. Teknologian ja tekniikoiden ajan tasalla pitäminen on ehdottoman välttämätöntä, kun pidät pelisi laatupalkin korkealla.

Tästä huolimatta mielestäni on erittäin tärkeää, että pelin audioammattilaiset pelaavat pelejä. Aivan kuten muusikot kuuntelevat muiden kansojen musiikkia ja elokuvien äänisuunnittelijat katsovat muiden ihmisten elokuvia, myös meidän tulisi pelata ja rakentaa toistensa töitä.

Pelien videoiden katselu YouTubesta voi auttaa, mutta menetät niin paljon käännöksessä. Perimmäinen tehtävämme pelien äänisuunnittelijoina on paitsi luoda korkealaatuista äänisisältöä, myös toteuttaa se tavalla, joka antaa pelaajalle mielekästä palautetta pelitoiminnastaan. Taitavasti suoritettua pelin ääntä ei voida täysin kokea ilman ohjainta kädessäsi, ja joka vuosi yhä useammat studiot tekevät mahtavaa äänityötä, joka ansaitsee pelaamisen.

TLDR: Kyllä. vahva>

#5
  0
harvest moon
2011-08-07 21:06:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen aina ollut pelaaja / muusikko-hybridi, ja siksi jakaisin vapaa-aikani näiden kahden välillä. Pelien pelaamista videopelien äänisuunnittelijana voidaan kutsua "tapaustutkimuksiksi" tai "tutkimuksiksi", koska pelaat jotain, johon ryhmä ääniinsinöörejä kaatoi sydämensä ja sai siitä erittäin hyvän palkan. Tästä huolimatta peleillä, kuten Mass Effect 2 ja Battlefield Bad Company 2, on tehty erinomaista äänityötä, ja ne ovat saaneet useita palkintoja GDC: ssä ja muissa vastaavissa konventeissa.

Sikäli kuin mitä pelejä ostan ja ostan, menee sinne youtube ja foorumit. En ole kovin 60 dollarin konsolipelien fani, ja valitettavasti tosiasia, että yritykset pitävät menestystarina ei ole enää tarjoamaan yleisölle vuokrauspalvelua kokeilemaan asioita ennen kuin he sitoutuvat pudottamaan vakavia dollareita tuotteeseen, josta he saattavat lopulta pidä.

Pidän siitä, että oppin kuka pelin äänitiimi on, ja tutkin näitä ihmisiä ja luemme kaiken, mitä he ovat saattaneet lähettää foorumille, haastatteluun jne. ... Koska loppujen lopuksi , nuo ihmiset ovat sinun "kilpailusi" ja heidän pitäisi olla liikkeellepaneva voima työntää sinut täydellisyyteen. Löydät yleensä joitain toistuvia nimiä, mikä antaa minulle enemmän kannustinta selvittää, mitä nuo kaverit tekivät, kun he olivat minun ikäisiäni etsimässä työtä.

Lopuksi suurimmaksi osaksi uusilla julkaisuilla on jotain uutta näytettävää teollisuudelle, mukaan lukien ääni. Muistan, kun soitin Mass Effect 2: ta ensimmäistä kertaa ja aloitin bioottisten voimieni käytön ja aloin huomata pieniä temppuja, joita joukkue käytti pitääkseen bassomaisen, monikaistaisen bioottisen äänen terävänä ja puhtaana, kun kaikki muu on meneillään. (En paljasta sitä, mutta siihen liittyy sivuketjuinen alipäästösuodatin, joka on rakennettu äänimoottoriin)

Kuka tahansa, en aio käskeä sinua ostamaan kaikki näkemäsi pelit, sen sijaan, kokeile katsella niitä YouTube-videoita tai pelien kotisivulla joidenkin pelimateriaalien kanssa, ja lue luettu ja lue kaikki mitä voit. Tiedän, että minulla ei ole varaa 60 dollarin peliin joka kerta, kun näen jotain, mitä haluan pelata.

Kippis, kaveri.

#6
  0
RedSonic01
2011-08-08 10:34:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valitettavasti suurin osa peleistä, joita nyt pelin, on tarkoitettu pikemminkin tutkimukseen kuin hauskanpitoon (mutta myös tutkimus voi olla hauskaa :)). Minulla on periaatteessa 2 erilaista peliä.

  1. Ne, joista olen utelias ja törmännyt pariksi tunniksi, kattavat yleensä kaikki tyylilajit, alustat ja jakelumenetelmät.

  2. ne nimikkeet, joita aloin pelata aikomukseni pelata oikealla tavalla. Ne valitaan erittäin huolellisesti, ja ne liittyvät yleensä mihin tahansa projektiin, jonka parissa työskentelen. Aikarajoitteiden takia rajoitan itseni vain yhteen peliin kerrallaan. Mutta vietän muutaman tunnin yöllä pelaamalla.

Työskentelen talossa ja pääsen usein kokouksiin muiden tiimin jäsenten kanssa puhumalla pelien kaikista näkökohdista, esim. miten kamerat toimivat God of War 3: ssa Dirt 2: n valikon asetteluun, niin että laaja pelituntemus on välttämätöntä, mikä tarkoittaa paljon pelaamista. aikaisemmin, kun elokuva- ja peliraja hämärtyy. Tämä ei koske vain ääntä, vaan myös muita tieteenaloja. Tämä avaa uusia tutkimusmahdollisuuksia. esimerkiksi 6 vuotta sitten ostin kirjoja C ++ -ohjelmoinnista ja generatiivisesta synteesistä, nyt luen kirjoja elokuvien äänisuunnittelusta ja elokuvien estetiikasta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...