Kysymys:
Kuinka kauan käytät yleensä vaikutusta / radalla?
Amar
2010-04-26 21:21:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen aina miettinyt, kuinka kauan muilla äänisuunnittelijoilla kesti yhden ääniefektin viimeistely. Toki on olemassa niitä 2 minuutin ihmeitä, mutta tiedän, että joskus äänitehosteet voivat olla niin turhauttavan hämärät (työskentelen videopeleissä), että minusta kestää muutaman tunnin, ennen kuin saan sen oikein. Luulen, että äänitehoste kestää yleensä keskimäärin 20-30 minuuttia.

Älä unohda ottaa huomioon äänitysistunnon aikaa, jos sinulla on sellainen.

Kolme vastused:
#1
+4
NoiseJockey
2010-04-27 10:41:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu so . Riippuu kaikesta. Olen äänittänyt tuntikausia saadakseni yhden äänen, ja äänittänyt muutaman minuutin ja saanut kymmeniä ääniä. Muokkauksellisesti sama pätee. Se riippuu myös siitä, kuinka paljon tiedän, mitä minun on tehtävä, ja sitten myöhemmät tarkistukset, jotka perustuvat asiakkaan panokseen. Luulen, että meillä kaikilla on hetkiä, jolloin planeetat ovat linjassa saadakseen kunnollisen äänen, joka on suunniteltu <30 minuutissa, ja hetkiä, jolloin se näyttää vievän tunteja ... ja joskus todella. (kaikki tämä mukaan lukien nauhoittaminen, kirjastosukellus, miksaus, vähän muokkausta kuvaan / tapahtumaan jne. jne.)

Kiitos, mietin aina, pitäisikö minun leikata kulmia ja tinkiä äänestä aikaa varten. Tämä asettaa sen paremmin perspektiiviin :)
Määräaikaisten paineiden on aina oltava tasapainossa sen saamiseksi oikein, mutta päinvastoin. Tässä on toinen vihje: Ole hyvin äänekäs (sitkeä, mutta älä valittaa) tarpeesta laajentaa tehtäviä käytettävissä olevan ajan mukaan. Jos joku sanoo, että se ei ole vielä oikein, ja aikaa on vähän, tarjoa vain näkemys siitä, mitä muuta on tehtävä, ja auta asiakkaitasi / johtajiasi valitsemaan taistelunsa. Tee mikä sopii projektille, ei kenenkään egolle (vähiten omalle), ja se tarkoittaa toisinaan täydellisyyden pysähtymistä tai ylimääräisen ajan viemistä kohti sitä.
#2
+4
Michael Maroussas
2010-04-28 00:42:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että tämä liittyy läheisesti Randy Thomin haastatteluun, jonka näin äskettäin Designing Sound -sivustolla (mielestäni sen nimi oli "Meet the CAS Winners").
Pohjimmiltaan hän puhui hieman tarpeesta olla pelkää virheiden tekemistä, varsinkin projektin alkuvaiheessa, kun on aikaa toipua mahdollisista umpikujasta. Toivon, että en vääristä Randy Thomin kommentteja täällä, mutta tällä tavalla mielestäni on tärkeää olla asettamatta itsellesi liian jäykkä aikaraja vaikutuksen aikaansaamiseksi - jos se on tietysti tärkeä. En tiedä tarkalleen, mitä aikarajoitteesi ovat, mutta mieti, mitkä suuret fx-hetket ovat projektissa, ja anna sitten itsellesi hieman tilaa hengittää näiden kanssa: kokeile, ota riski, noudata sitä aavistusta. Tarvittaessa voit palauttaa menetetyn ajan olemalla hieman metodisempi vähemmän tärkeällä fx: llä. Mutta jos et ole joustava, kuinka paljon aikaa annat itsellesi, huomaat itsesi sanovan `` se tekee '' paljon, mikä, paitsi että ei tuota hienoa työtä, tulee hyvin demoralisoivaksi luovalle äänisuunnittelijalle.

Hyvä vastakohta lausunnoilleni, jotka erehtyivät hieman määräaikojen puolella. Olet täysin oikeassa kaikissa suhteissa. 100% luovasta liikkumavarastani tapahtuu aikataulun mukaan lähellä projektin alkua, ei loppua, ja juuri silloin luova pelaaminen ja virheiden tekeminen ovat tärkeimpiä ... ja hedelmällisiä!
#3
+2
user49
2010-04-29 07:06:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulle se vaihtelee rajusti ...

vähimmäisaika? alle minuutti

enimmäisaika? 5 kuukautta

Haha, mahtava! :)
ja täysin totta


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...