Kysymys:
pitää hyönteiset poissa pörröisistä tuulilasista
jgrzinich
2010-07-13 20:56:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etkö ole varma, kuinka yleinen ongelma tämä on ihmisille ... Viime aikoina olen tallentanut "viallisiin" paikkoihin kaappaamaan ympäröivän luonnon ääniä. Päivitin äskettäin kunnollisiin sydänmikrofoneihin, jotka tarvitsevat aina tuulensuojaa korkean herkkyytensä vuoksi. Ongelmana on, että hyttyset, kärpäset ja muut hyönteiset näyttävät rakastavan pallokanoja peittävää turkista, luulen sen erehtyvän jonkinlainen eläin. Vaikka en välitä hyönteisten surisemisesta aina silloin tällöin, se voi tulla ärsyttäväksi ja hedelmättömäksi yritettäessä tallentaa muita ääniä kuin nämä lentävät asiat.

Olen yrittänyt pitää hyvän etäisyyden mikrofoneista. joka joskus vahingoittaa hyönteisiä, mutta ei aina. En halua suihkuttaa turkista hyönteiskarkotetta peläten, että kemialliset höyryt saattavat vahingoittaa (ylihinnoiteltuja) muovisia pallokanoja ja (kalliita) mikrofonikapseleita. Tietääkö kukaan temppuja tai tekniikoita ongelman ratkaisemiseksi?

Kaikki neuvot ovat tervetulleita.

Kahdeksan vastused:
#1
+2
Lenny
2010-07-13 22:09:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritän käyttää suuria puutarhan suitsukkeita, jotka torjuvat vikoja (tietysti, jos ne eivät ole palovaaran takia kovin kuivalla alueella). Näiden tulisi päästää tarpeeksi savua toivottavasti estämään heidät, mutta samalla niiden ei pitäisi vaikuttaa laitteistoon (lukuun ottamatta tuulihammastasi pörröistä, joka saa hiukan uuden tuoksun), eivätkä ne voi kuvitella heidän tekevän melua vaikuttaakseen äänityksiin. Toivottavasti tämä auttaa

#2
+2
Haydn Payne
2010-07-13 22:33:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit yrittää ohjata heidän huomionsa pois mikrofoneistasi strategisesti sijoitetulla hillolla

tai tölkkiä olutta.
#3
+2
NoiseJockey
2010-07-14 01:08:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos käytät kemikaalia pörröisessä tuulilasissa, kokeile Permetrriiniä, jota käytetään vaatteiden suihkuttamiseen. Se kuivuu muutaman tunnin ajan ja ei ole tahmeaa, sen ei pitäisi lukita tuulilasi. Voit myös yrittää ruiskuttaa sitä sisäpuolelle. Se on kemiallisesti suhteellisen inertti ja turvallisempi kuin esimerkiksi DEET. Se voi kuitenkin estää hyönteisiä laskeutumasta, mutta ei ehkä parvella. En ole vielä kokeillut sitä, voit olla varma, että aion ...

Pidän ajatuksesta käyttää DEET-käsiteltyä rättiä tai bandanaa mikrofonitelineessä. Varmista, että DEET ei ole kosketuksessa muovin kanssa, koska se voi sulattaa sen.

Minulla ei henkilökohtaisesti ole ollut lainkaan onnea citronellan, kissanmintun tai muiden muunnelmien suhteen, ainakin Yhdysvaltain länsirannikko.

Ainoa toinen asia, jonka voin ajatella, on se, että kokemukseni mukaan en yleensä tarvitse pörröistä tuulilasia, kun on tarpeeksi rauhallista, että pienet hyttyset vikailevat minua (anteeksi, punoitus on tarkoitettu) kun tarvitsen pörröisen tuulilasin, hyttyset eivät aiheuta ongelmaa. Tämä ei kuitenkaan auta suurempien ottajien kanssa, kuten todelliset kärpäset. :-(

varmasti, jos ilma on todella vielä, en tarvitse turkista. palloliikkeet toimivat hyvin. Tutkin joitain täällä mainittuja karkotteita.
#4
+2
John Moore
2010-07-18 22:47:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole kokeillut tätä - mutta luin siitä yhdeltä luontotallennussivustosta:

Exo Terra Portable Reptile Cage

Tämä pitää ainakin vikoja poissa tuulilasista.

John Moore

sound.flyingmonkeystudio.com

Voi, kiitos, että kaivoit sen, John. Olin täysin unohtanut tuotteen. Kysymys olisi, pitäisikö se vikoja riittävän kaukana vähentääkseen niiden surinaa. Jos pirun vikoja vain laskeutuisi tuulilasilleni, toisin kuin parvia sen ympärillä, se ratkaisisi ongelman! (hehe) :-p
#5
+1
Steve Urban
2010-07-13 21:46:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen samaa mieltä haluttomuudestasi ruiskuttaa turkis- ja vaahtomuoviseiniäsi. Mutta olisin eniten huolissani hyönteiskarkotteesta, joka joutuu kosketuksiin tuulilasien kanssa kemiallisen reaktion vuoksi vaahdon kanssa. Yritän ruiskuttaa rättiä hyönteiskarkotteella ja kiinnittää rätti mikrofonitelineeseen. Yritä myös etsiä "luonnollista hyönteiskarkotetta", koska kaikkia valmistettuja, kemiallisesti täytettyjä karkotteita ei ole tarvetta käyttää.

Vaihtoehtoisesti voit työskennellä sen kanssa, mikä sinulla on ja voisi keskity hyönteisten vangitsemiseen pikemminkin kuin tunnelmaan.

hmm ... sitruunat limonadiksi.
#6
  0
studio13
2010-07-15 02:18:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakennan virhenäyttöä joillekin ulkona oleville paikoille, jotka olivat aiemmin pilanneet vikojen, jotka lentivät lähellä pörröistä tuulilasia, tai vain vanhan vanhan laskeutumisen ja hyppäämisen ylös ja alas ... erittäin ärsyttävää. Jos saan sen aikaan ajoissa, lähetän kuvat ja tulokset.

se olisi hienoa.
hei loppui aika ja ostin vain virhenäyttöjä, jotka laitettiin ruokaan. Ne näyttävät pieniltä sateenvarjoilta, mutta ne olivat liian pieniä ja romahtivat liian helposti, kun yritin sijoittaa ne paikalleen. Ajattelen taitettavan paperilampun johdinrakenteen käyttöä ja paperin korvaamista hyttysverkolla.
#7
  0
jgrzinich
2010-07-15 15:42:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kiitos kaikesta palautteesta. Tajusin, että on eniten ärsyttävää, kun hyönteiset todella laskeutuvat tuulilasiin. Joten jokin yhdistelmä karkotetta, joka on ruiskutettu ulkoiseen verkkoon, voi olla toteuttamiskelpoinen ratkaisu. Annan sille kokeilun tänä viikonloppuna auttaessani ystävääni tutkimaan erityistä pensaiden krikettiä.

#8
  0
Shaun Farley
2010-07-15 16:19:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole koskaan kokeillut tätä tällaisessa tilanteessa, mutta - tein paljon retkeilyä nuorempana, ja ystäväni ja minä työnsimme yhden näistä huuhteluaineista (sellaiset, jotka laitat kuivaajaan) vaatteidesi kanssa) hattujen alla. Se oli yksi niistä asioista, joissa idean lähde on kadonnut eetterissä, mutta se toimi melko hyvin.

Ehkä se toimisi myös täällä. Kiinnitä tai kaksi arkkia (tai laita ne sisälle, jos käytät zeppliniä), ja ehkä se tekee temppun. Voisi olla laukauksen arvoinen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...