Kysymys:
Ensimmäinen kenttämikroni.
Josh McHugh
2010-04-29 02:27:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen markkinoilla laadukkaan haulikkomikrofonin kenttätallennusta, foley-, ADR- jne. varten. Pidän todella Sennheiser MKH 416: sta, mutta minulla ei ole ollut mahdollisuutta kokeilla monia muita. Käytän tällä hetkellä Zoom H4n -sovellusta, mutta aion päivittää versioon Sound Devices 702.

Chuck, Tim, NoiseJockey, Andrew, Colin, Nic, luin kaikki blogisi ja rakastan joitakin neuvoja.

Sennheiser MKH416 http://www.sennheiser.co.uk/sennheiser/products.nsf/resources/B905568D10D34331C125743200802EDD/$File/MKH416_ProductImage.jpg

Jolla on mielipiteitä Neumann KM-81: stä?
Se on todellakin upea mikrofoni. Minulla ei valitettavasti ole sellaista. Haluaisin kuitenkin yhden. Se kuulostaa hämmästyttävältä. Se on luettelossani.
Voit myös harkita uudempaa Sennheiser MKH 8040- tai 8050-mallia. Se on hintaluokassasi, tasaisempi kuin 416, samanlainen oma melutaso, paremmalla taajuusvasteella, ja se on pienempi ja kannettavampi.
Käytän Sennheiser MKH 416 ... upeaa mikrofonia
Äänestän tämän kysymyksen sulkemiseksi aiheen ulkopuolella, koska tämä on ostokysymys.
Lopetan tämän, koska se ei ole enää aiheessa
Yksitoista vastused:
#1
+7
Nathan
2010-04-29 19:06:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eri tyyppisillä mikrofoneilla on tietysti erilainen käyttö. Tässä olen havainnut, että se toimii parhaiten eri tilanteissa. Ennen kuin pääset käsittelemään haulikkomikrofonin vertailuostoksia, kysy itseltäsi, mikä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Jos haluat tallentaa tiettyjä pisteääniä etäisyydellä ulkona, mukaan lukien ulkomaisen puomimikrofonin valintaikkunan tallennus elokuville ja TV: lle, lyhyt haulikko, kuten Sennheiser MKH 416 ja ystävät, tulee olemaan paras veto. En suosittele Rode NTG-2: ta, ellet ole todella budjetissa, mutta Rode NTG-3: lla näyttää olevan lähes identtiset tiedot 416: n kanssa. NTG-3 on suhteellisen uusi tulokas, kun taas 416 on ollut the lyhyt haulikkomikrofoni ainakin parin vuosikymmenen ajan.

Jos haluat tallentaa sisätilojen valintaikkunan elokuvalle ja televisio, ja tee hyväksyttävä työ ulko-valintaikkunassa edellyttäen, että saat mikrofonin hieman lähemmäksi, niin hyperkardioidimikrofoni on paras panoksesi. Haulikkomikrofoneilla on outoja akselin ulkopuolisia taajuusvasteita, kun siirryt kauemmas spektristä. Periaatteessa haulikkokuvio on vain keski- ja korkeille taajuuksille, kun taas alemmat taajuudet tulevat edelleen melkein kaikista suunnista. Sisätiloissa normaalissa hoitamattomassa huoneessa pääset outoon nousuun monissa tapauksissa. Tämä on vain erilaisten pickup-mallien ja fysiikan kannalta.

Sennheiser MKH 50 Polar Pattern http://www.sennheiser.co.uk/sennheiser/products.nsf/resources/C96939268CC4941EC125743200802EF7/$ Tiedosto / MKH50-P48_ClockfaceDiagram.jpg Sennheiser MKH 416 -polaarikuvio http://www.sennheiser.co.uk/sennheiser/products.nsf/resources/B905568D10D34331C125743200802EDD/$File/MKH316 / a>

Jos tallennat käsikirjoitettua itsenäistä elokuvaa ja tarvitset vain yhden mikrofonin, jatkaisin hyperkortin kanssa. Schoeps CMC641 näyttää olevan kultastandardi, mutta se on noin 2000 dollaria. Minulla on Audix SCX1-HC ja olen ollut siitä erittäin tyytyväinen. Sisävalintaikkunassa mielestäni se kuulostaa paremmalta kuin Sennheiser 416.

Audix ScX-HC
(lähde: audixusa .com)

Riippuen siitä, mitä kenttätallennus tarkoittaa sinulle, saatat haluta myös jonkinlaisen stereomikrofonin äänittämään tunnelmia ja vastaavia. Rode NT4 on tässä melko hyvä, ja myös muilta valmistajilta löytyy useita muita edullisempia vaihtoehtoja. NT4 on pohjimmiltaan kaksi kardioidimikrofonia X / Y-kuviossa, joten se poimii paljon laajemman äänikentän ja on vähemmän suunnattu kuin hyperkardioidi tai haulikko-mikrofoni. Tällainen mikrofoni tekee melko hyvää työtä saadaksesi "olet täällä" -tunnelman hyvällä stereokuvalla.

Rode NT4
(lähde : rode.com.au)

Vielä yksi huomautus Rode-mikrofoneista ... niiden todelliset kondensaattorimikrofonit ovat yleensä hyvin hiljaisia. NTG-1 ja NTG-2 (mutta eivät NTG-3) ovat kuitenkin elektrettikondensaattorimikrofoneja, mikä johtaa yleensä korkeampaan meluhaitaan. Jos mikrofoni voidaan käyttää yhdellä AA-paristolla, se ei yleensä ole todellinen lauhdutin. Älä hyväksy mitään jäljitelmiä!

Rode NTG-1 ja NTG-2 http://www.rode.com.au/images/mics/ntg-1&2.jpg

Varmista ja katso tämä Ty Fordin video, jossa hän vertaa erityyppisiä mikrofoneja. Voit saada intuitiivisen tunteen monista vain katsomalla sitä.

Toiseksi hankin hyperkardoidimikrofonin sekä haulikon. Minulla ei olisi ollut onnea useissa ampumissa vain haulikolla. Ja osta aina käytettyjä .. terveet ihmiset (yleensä) pitävät todella hyvää huolta äänilaitteistaan, joten ei ole kuin saisit mikrofoneja, joita käytettiin savuisessa baarissa vuosien ajan.
#2
+6
Chuck Russom
2010-04-29 09:23:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei Josh,

en lukenut muita vastauksia, joten voin sanoa vain samat asiat kuin he:

Ensinnäkin, jos sinulla on 1200 dollaria mikrofonille, hyvä paikka olla. Kehotan ihmisiä aina ostamaan parhaan mahdollisen mikrofonin, koska se on kanssasi kauan sen jälkeen, kun nauhoitus on vanhentunut.

Toiseksi etsit kenttämikroa, joten tarvitsevat tuulensuojaa. Rycote-järjestelmä käyttää 700 dollaria uutta. Rode-järjestelmät ovat noin 300 dollaria. En ole koskaan käyttänyt Rodea, mutta se näyttää hyvältä rahalta.

Kolmanneksi et voi mennä pieleen Sennheiser MKH 416: n kanssa. Se oli ensimmäinen kenttämikroni ja rakastan sitä edelleen. Tuolloin (10 vuotta tai enemmän sitten) ajattelin ostaa halvemman mikrofonin, mutta päätin mennä haluamaani mikrofoniin ja olen iloinen siitä, että tein. Katson myös MKH60-1 -sarjaa, se voi päätyä sinulle monipuolisemmaksi mikrofoniksi. Jos et tarvitse haulikkoa, myös MKH40 ja MKH50 ovat upeita. Neumann KMR81 on toinen harkittava haulikko, tai Neumann KM100 -sarja, jos valitset muun kuin haulikon.

Neljänneksi, ebay on ystäväsi. Osta käytetty. Voit saada hulluja tarjouksia melko usein. Jos et löydä hullua sopimusta, sinun pitäisi pystyä saamaan hyvässä kunnossa oleva käytetty MKH416 enintään 600 dollaria. Saatat jopa löytää MKH60 vastaavaan hintaan.

Toivottavasti se auttaa. Anteeksi, jos toistan vain kaikki muut, halusin antaa sinulle kommenttini, mutta minulla ei ole paljon aikaa lukemiseen näinä päivinä ....

Sennhesier MKH60-1 http: / /www.sennheiser.co.uk/sennheiser/products.nsf/resources/82833CD356706AD1C125743200802F10/$File/MKH60-1_ProductImage.jpg

#3
+5
Colin Hart
2010-04-29 04:42:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsitkö stereohautomikrofonia tai monofonimikrofonia?

Oletan mono, mutta ilmoita minulle, jos muuten ...

416 on loistava mikrofoni, ja hinta laski juuri 999 dollariin. Paljon! Se on uskomattoman kestävä, joten voit laittaa sen läpi kovia juttuja äläkä huolehdi siitä liikaa. Se ei kuitenkaan ole aivan yhtä monipuolinen kuin jotkut muutkin, eikä se ole kovin tasainen. Siinä on pysyvä kolahdus 2k-6k-alueella, joka kuulostaa upealta vuoropuhelussa, ja joitain sfx-tiedostoja, mutta jos sinulla on erityisen kirkas äänitehoste, se voi todella liioitella ääntä.

Sennhesier MKH416-1 -taajuusvaste http://www.sennheiser.com/sennheiser/products.nsf/resources/B905568D10D34331C125743200802EDD/$File/MKH416-P48U3_FrequencyResponse.jpg

> Jos haluat löytää jotain tasaisempaa, MKH60 on mahtava, vaikkakin hieman hintaluokan yläpuolella, vaikka todennäköisesti löytäisitkin käytetyn 1200 dollaria. Hienoa tässä mikrofonissa on se, että siinä on sisäänrakennettu HPF, tyyny ja läsnäolosuodatin. Läsnäolosuodattimen päätarkoitus on kumota kuolleen kissan sisältämän zeppeliinin vaikutukset, mutta se saa mikrofonin äänen hieman enemmän kuin 416. Tämän mikrofonin tasaisempi vastaus on hieman monipuolisempi. Se on hieman hauraampi kuin 416, mutta ei erityisen herkkä, kuten esimerkiksi Schoeps CMIT 5 U tai jokin muu.

Sennhesier MKH60-1-taajuusvaste http://www.sennheiser.com/sennheiser/products.nsf/resources/82833CD356706AD1C125743200802F10/$File/MKH60-1_FrequencyResponse.jpg

Pidän myös Sankenin juttuja. CS1 ja CS-3e ovat hienoja mikrofoneja. Erittäin tiukat napakuviot koonsa vuoksi, joten saat paljon sivuhylkääjää, mikä on hyödyllistä äänitettäessä kovemmilla alueilla. CS-3e käyttää oikeastaan ​​3 mikrofonikapselia ja monia vaiheen peruuttamistekniikoita tämän saavuttamiseksi, joten se on uskomattoman tehokas jopa takaosan hylkäämisen yhteydessä.

Sanken CS-3e
(lähde: sanken-mic.com)

Ennen ostamista yritän selvittää, voitko vuokrata vai lainata haulikoita kokeilua varten. Paljon se riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja siitä, mikä sopii sinulle omalla tekniikallasi.

Toivottavasti tästä on hyötyä. Kerro minulle, jos voin auttaa jotain muuta! Ja kiitos blogin lukemisesta!

+1 vuokrauksessa. Älä myöskään vuokraa vain yhtä! Valitse sonisesti tiheä / monipuolinen aihejoukko ja vuokraa 2–4 ​​mikrofonia viikonloppuna ja tallenna sama asia samasta näkökulmasta ja vertaa tuloksia!
Onko sinulla mielipiteitä tuotteesta Neumann KM-81?
#4
+5
NoiseJockey
2010-04-29 18:48:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siellä on niin paljon tiedettä, että se on kuin Nobel-palkinnot täällä! :-) Mahtavia vastauksia tähän mennessä. Mikrofonin valinta on sellainen henkilökohtainen asia, mutta huomaa mielipiteiden yhdenmukaisuus täällä! Olen täysin samaa mieltä kaikesta tässä mainitusta, vain muutama muu bitti lisättäväksi.

Valokuvaus mentori kertoi minulle kerran: "Kameran rungot ovat kuluja ja linssit ovat investointeja." Sama voidaan sanoa tallentimista ja mikrofoneista, kuten Chuck ja muut edellä. Viisaat neuvot.

Josh: Tim tuo esiin joustavuuden. Ellet heitä alas kuljettajan haulikoille, ne kuulostavat usein sisätiloissa akustisesti "elävissä" tiloissa rakentamisensa vuoksi. Sain henkilökohtaisesti NTG-2 ensimmäisenä kenttämikrona, ja pohdittuani olisin saanut enemmän käyttöä ja arvoa hyperkardioidista ensimmäiselle mikrofonilleni. MKH 50 on muuttunut uskomattoman monipuoliseksi mikrofoniksi minulle. Mutta se johtuu siitä, että nauhoitan PALJON tavaraa, mukaan lukien erittäin hiljaiset, pienet äänet, joissa MKH-sarja on loistava (sisältää myös tärkeitä matalan tason ääniä tarvittaessa). (Sinun tulee juosta, kun astut muuten 702: een. Se on mahtavaa.)

Sennheiser MKH 50 http://www.sennheiserusa.com/ media / productImages / proMain / MKH50_ProductPro.jpg

Matt: NTG-2 ja NTG-3 nähdään laajalti huutavina arvoina suorituskyvystä, jota he tarjoavat "prosumer-markkinoilla". Yhdistä tämä Blimpin kanssa ja sinulla on rahaa säästää kaapelointiin, puominapojen / mikrofonien tukemiseen jne. IMO, vaikka alhaisemmat kustannukset tuovat yleensä korkeamman melutason, mikä on pohjimmiltaan pahin asia koskaan. :-) Varoitus: En ole matkustanut heidän kanssaan enkä käyttänyt niitä kosteissa olosuhteissa.

Rode Blimp
(lähde: rodemic.com)

#5
+4
user49
2010-04-29 07:04:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikrofoni on joillakin tavoin tärkeämpi sijoitus kuin tallennin, koska tekniikan kehittyessä &-tallentimien tilat kehittyvät edelleen, kun taas hyvä mikrofoni kestää kauan. Joten viiden vuoden kuluttua olet ehkä korvannut jopa 702, jota et ole vielä ostanut, mutta saatat silti käyttää samaa mikrofonia.

416 oli ensimmäinen mikrofoni ja se oli ok, mutta kasvoin pidin siitä, koska sen taajuusvasteessa on kolahtaa, kuten Colin mainitsee ... MKH60 on mukava idea ja jos ostan sellaisen, jonka ostan M / S (keski- / sivu) Rycoten, vaikka sinulla ei olisi varaa S: lle (sivu / kuvio kahdeksan) mikrofoni heti ... se antaisi sinulle suuren päivityspolun varojen salliessa ... Pidän yhden pisteen stereomikrofoneista, olivatpa ne sitten stereomikrofonit (kuten Sanken CSS-5 ) tai M / S -laite ....

Rycote Full tuulilasin sarja http://www.rycote.com/media/imagestore/thumbs/windshield_kit- lyres_jpg_429x250_upscale_q85.jpg

Etsisin myös käytettyjä mikrofoneja. Esimerkiksi ostin Sanken CSS-5 -stereomikrofonin heti sen jälkeen, kun Americas Cup -jahtikisa päättyi vuonna NZ, koska mikrofoni oli ilmeisesti spesifikaatio somille Ulkomaiset miehistön jäsenet, joten paikallinen vuokraamo osti paljon heitä, vuokrasi &in ja myi sitten osan niistä myöhemmin ... Se oli silti melko sijoitus.

Sanken CSS-5
(lähde: sanken-mic.com)

Vastaavasti otin äskettäin Sennheiser MKH70: n (pitkä, hyvin suunnattu haulikkomikrofoni) Rycotessa, jossa windjammer käy käden hintaan 600 dollaria - BH listaa pelkkä mikrofoni 1750 dollaria! Sennheiser MKH70-1 http://www.sennheiser.com /sennheiser/products.nsf/resources/51355EBF284F5B5BC125743200802F30/$File/MKH70-1_ProductImage.jpg

Viimeinen neuvoni olisi käyttää vähän rahaa muutaman mikrofonin vuokraamiseen (tai lainaamiseen). & tekee testitallenteita (esim. keskustelua, hiljaista tunnelmaa, kovaa FX: tä jne.), jotta tiedät mitä odottaa ennen kuin erotat vakava $$$ ... Joku antoi minulle kauan sitten hyviä neuvoja: luota vain omiin korvisiisi!

#6
+3
Michael Martin
2010-06-11 12:18:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sikäli kuin olen haulikoissa, olen käyttänyt Sennheiser MKH-60, 416 ja muutamia AT: itä sekä Rode NTG-3: ta. Näyttää siltä, ​​että monet ihmiset hylkäävät Roden, koska se on halvempi, ja he koputtavat sen kokeilematta. Pidän parempana Rode-mallista, koska ääni on niin puhdas ja läsnä ja sillä on erittäin matala melutaso toisin kuin joissakin AT-mikrofoneissa. sillä ei ole tyynyä tai rullaa, mutta jos sinulla on kunnollinen esivahvistin, sillä on todennäköisesti nämä vaihtoehdot, ja minulla on varaa kahteen NTG-3: een yhden 416: n hintaan.

Onnea

-Mike

Rakastan Rodea, mutta minulle on sanottu, että ihmiset ottavat sen ripaus suolaa, koska se on niin uusi, että emme vielä tiedä, miten se käyttäytyy korkeassa kosteudessa, kun taas 416 on ollut työhevonen vuosikymmenien ajan. Nathan ja NoiseJockey ovat sanoneet kaiken tämän aiemmin aiheesta. Tässä on mukava video, joka vertaa näitä kahta: http://www.youtube.com/watch?v=FbzNgmrCBQs
#7
+2
Matt Cavanaugh
2010-04-29 08:54:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyvä kysymys. Voitit minut siihen, Josh, sanatarkasti. Mietin myös vielä halvempia haulikoita, kuten Rode NTG-3 tai jopa Audio Technica AT8015. Onko kyseessä toinen tapa "saat mitä maksat", vai onko halvempien mikrofonien joukossa voittajia?

Rode NTG-3 http://uk.rodemic.com/images/ mics / ntg-3_neliö.front.jpg

#8
+2
Mike Thornton
2010-05-04 21:37:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katso Audio Technica BP4029 Stereo Shotgun Mic tai pdf-esite täältä. Minulla on edeltäjänsä ja rakastan sitä, mutta olen kuitenkin Isossa-Britanniassa mutta täällä on yhdysvaltalainen linkki sille osoitteessa BH Audio Video.

Toivottavasti se auttaa,

Mike.

Audio Technica BP4029
(lähde: audio -technica.com)

#9
+2
Justin Huss
2010-06-11 05:17:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on vanha aihe, mutta otan mieleni mukaan ajatuksistani AT8015: stä. Omistan sen ja olen käyttänyt sitä erilaisissa tilanteissa, vuoropuheluun ja äänitehosteiden tallentamiseen. Pelkään, että äänitystekniikkani ei ole vielä kypsä, enkä voinut kertoa, miten se vertaa kuuluisiin.

Olen kuitenkin testannut sitä NTG-3: lla ja AT835b: llä. NTG-3 on enemmän läsnä, ja pidän siitä mieluummin kuin AT8015. 835b: llä on korkeampi bassovaste, jota pidän parempana. En usko, että kannattaa kokeilla. Toivon, että olisin voinut nostaa budjettini 400 puntaa NTG-3: n hankkimiseksi, ja suunnilleen samalla hinnalla, vaikka olisin saanut AT835b: n.

#10
+2
Lenny
2010-06-11 15:33:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on sekä Audio Technica BP4071, joka mielestäni sopii noin hintaluokkaasi 750 £ että lyhyempi AT897 noin 250 £, mikä on loistava mikrofoni rahalle . BP4071 on ollut loistava haulikkomikrofoni, ja se on saanut erinomaisia ​​tuloksia äänitehosteiden keräämisessä, villieläinten tallennuksessa, puomilla käytössä jne. Stereomikrofonien osalta minulla on Rode Nt4, joka on yksinkertaisesti loistava mikrofoni. Voin myös suositella halvempaa vaihtoehtoa, joka saa silti kunnolliset tulokset. Katso Superlux E523 / D. Se on pohjimmiltaan kopio AT825-stereomikrofonista, mutta on noin kolmasosa hinnasta, voit todennäköisesti saada vielä halvempaa myös ebayssä.

#11
+1
Justin Huss
2010-07-01 15:08:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin jotain muuta NTG-3: sta, toivottavasti tästä on hyötyä muille ihmisille! Huomasin juuri, että Rodella oli artikkeli BBC-kaverista, joka käytti te NTG-3: ta Blimpin sisällä vuoden kestäneessä ampumassa Indonesiassa, ja tämän seurauksena mikrofoni pysyi hyvänä huolimatta kauhistuttavasti äärimmäinen sää. Katso itse, en ole etsinyt muita todistuksia, jotka antaisivat minun keskustella tästä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...