Kysymys:
Mitä äänitehosteiden muokkausohjelmalta odotetaan?
Andrew Spitz
2010-04-12 21:04:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitkä ovat tarkat tehtävät, jotka äänitehosteiden muokkausohjelman odotetaan täyttävän? Efektin valitsemisen ja muokkaamisen lisäksi odotetaan myös, että sekoitamme, sijoitamme SFX: n tilaan, taajuuskorjaimen kontekstiin jne.? Olen pienemmässä joukkueessa, joten teen paljon muutakin kuin vain muokkauksen, mutta minun on joskus pitänyt tuntea odotetut rajat tiimin jäseneltä toiselle.

Kiitos.

Suuri kysymys, hyvät vastaukset ympäri. Kiitos herrat.
Kolme vastused:
user49
2010-04-13 00:20:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu &-tiimiprojektista: se on osa yhteistyötä

  • paikantaa vaatimukset / aikomus johtaja & -valvojan kanssa
  • tutkimus &-lähteen äänet
  • nauhoita äänitehosteet & -ympäristöt, studiossa & paikan päällä
  • peri & valmistaa kaikki tuotannon äänitehosteet dialogieditorista ja tarkistaa alt-otokset
  • muokkaa & valmistaa äänitehosteita & tunnelmat
  • äänenvoimakkuuskaavio / tasapainottaa työsi, jotta se toistetaan yhtenäisesti
  • leikattu perspektiivin mukaan ja tarvittaessa panoroida
  • mukautettava työsi uusiin kuvaleikkauksiin
  • hakea palautetta &-hyväksynnästä johtajalta esimiehen kautta.
  • koordinoi foleyn kanssa kaikilla ääniä, jotka saattavat olla päällekkäisiä.

Kokemukseni mukaan taajuuskorjain on parasta jättää ennakkoon, kun se tehdään sekoituslaitoksessa (taajuuskorjain lähikentällä on aivan erilainen kuin elokuvan dub-vaiheessa), ellei taajuuskorjain ole välttämätön äänen toiminnalle (esim. liikkuva tuulen jylinä)

Sama pätee reverbiin, vaikka temp-sekoituksille (tai taas silloin, kun äänen toiminta on ratkaisevan tärkeää) kaiun tulostaminen voi joissakin tapauksissa olla hyödyllistä, jopa vain oppaana

Jay Jennings
2010-04-13 02:16:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Erittäin harmaa alue täällä. Työn perinteisimmässä merkityksessä äänitehosteiden muokkausohjelman odotetaan ottavan äänet, jotka valvova äänitoimittaja on valinnut hänelle, ja muokannut niitä kuvan kanssa. Se on kaikki . Kaikki muu, etkä todellakaan puhu enää äänitehosteiden muokkausohjelmasta.

Äänitehosteiden toimittajien odotetaan tekevän nykyään aivan eri tavalla kuin ennen. se on todellakin yhdistelmä kaikkia tieteenaloja, äänten tallentamisesta uusien äänien suunnitteluun perus- ja edistyneeseen sekoittamiseen. Tämä edellyttää tuntemusta ja kokemusta mikrofoneista, äänitystekniikoista, kirjastonhoitajien taidoista, äänen toimituksesta, äänen synteesistä ja näytteenotosta, kaiku- ja taajuuskorjaintekniikoista, sekoittamisesta ja masteroinnista. , kokemukseni mukaan.

Sama henkilökohtainen kokemus, jota tarvitaan melko paljon "esiseoksen" luomiseksi, jolla on tasot ja panorointi. Näyttää auttavan lopulta tarkoituksen suhteen, mutta pojasta tulee siitä mustaa aukkoa kiireisessä näyttelyssä. Ja omien äänitehosteiden lähdepäätösten tekeminen harvinaisissa tilanteissa, joissa esimies vetää muutaman valitun äänen, joiden kanssa voin työskennellä perustana tietyille äänitapahtumille.
Filipe Chagas
2010-04-12 21:15:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleisesti ottaen sinun tulisi vain sijoittaa kerroksesi aikajanalle ja tehdä hyvin karkea sekoitus, vain kokonaistilavuus, jotta vaikutukset eivät räjäytä kaikkien päätä näytöksissä ja muissa tavaroissa. voi tulostaa kaikuja ja tavaraa eri raidalle "kertomaan" mikserille ideasi.

Mutta loppujen lopuksi kaikki riippuu projektista, tarkista äänen muokkausvalvojalta ja / tai mikseri.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...