Kysymys:
Tallennuslasin särkymät
Jay Jennings
2010-04-30 21:15:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suunnittelen lyhyttä sisätallennusjaksoa, jossa särkyvät pitkät loisteputket. Kuka on tehnyt tämän ja kenellä on viisaita neuvoja? Mikrofonivalinnat? Paras tapa säilyttää roskia, vaikka et värjätä ääntä liikaa? Pinnat? Kiitos etukäteen, kaikki -

LISÄTIETOJA: Kukaan ei ole vielä kommentoinut sellaisten hehkulamppujen hajoamisen mahdollisia vaaroja, jotka saattavat tai eivät välttämättä sisällä haitallisia kaasuja tai kemikaaleja. Uskon, että tämä oli huolta myös CRT-näytöistä. Ajatuksia?

Nämä ovat sellaisia ​​kysymyksiä, joita tarvitsemme lisää tällä sivustolla +1.
Viisi vastused:
Matt Cavanaugh
2010-04-30 23:26:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi ensimmäisistä kenttätallenteistani oli särkyvä lasi. Nämä ovat joitain asioita, jotka muistan:

 • Verhon asettaminen on erinomaista puhdistamiseen, mutta voi värittää äänen melko vähän, jos et ole varovainen.
 • Käytä paksua käsineet kaikkina aikoina, mieluiten nahka.
 • Pidä vanteita joka tapauksessa valmiina.
 • Paikallisessa kodinkonekaupassasi on ämpäreitä täynnä lasinleikkauksia, jotka ovat jääneet asiakkailta, ja jos kysyt mukavalta, ne antavat sinulle kaiken :)
 • Tallentaminen tyhjään kenttään yöllä Pohjois-Carolinassa H4n: llä on ikävä ei-toivotuille äänille, kuten virheille ja satunnaiselle liikenteelle, mutta hämmästyttävä lasin hajoamisen kannalta kuulostaa.
 • Isot palat soivat, pienet palat kimaltelevat.
 • Lasin pitäminen yhdellä kädellä ja vasara toisella kuulostaa kunnolliselta, jos vasaran pää on pienempi.
 • Suosikkimusiikkini voivat olla halkeamia pienemmistä kappaleista korotetun tuhkakappaleen kulman yli ja kaatamalla koko lasi takaisin laatikosta tarpista (kuten kaatamalla palaset lautapelistä takaisin laatikkoon).

Mene ei onnea ja ole turvassa.

Upea vinkki kodinsisustuksen liittämiseen - kiitos, Matt!
Käytin samaa ajatusta saadaksesi ilmaiset laatta-, tiili- ja puuromut. Minun oli todella ostettava laatta laattaleikkurille, jotta hän antaisi minulle romunsa, mutta mielestäni se oli sen arvoista 97 sentillä.
Vau, tämä viesti on täynnä upeita neuvoja. Hienoa työtä, Matt!
Mukava Matt.
@Matt Hyvät neuvot, jotka auttavat minua paljon.
Olen iloinen, että pidit postista. Kodinsisustustempun lisäyksenä olen sittemmin huomannut, että lähellä on monia laitoksia, jotka tarjoavat ilmaisia ​​äänikykyisiä materiaaleja (eli roskia), jos vain hymyilet ja kysyt kohteliaasti. Yksi kaveri antoi minulle todella kokonaisen laatan hienoa roskaa, koska hän ajatteli, että se saattaa kuulostaa hyvältä.
Colin Hart
2010-04-30 22:10:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole tehnyt liian monta särkyneen lasin tallennuskertaa, mutta muutaman. Jos tekisin suuren istunnon, suunnittelen sen näin:

 1. Löydä mukava puhdas sementtilattia, jolla on kunnollinen työskentelyalue.

 2. Jos huone, joka sisältää tämän mukavan alueen, lisää paljon merkkiääniä (kuten kaiku, ärsyttävät tilat, lepatus jne.), varaa aikaa näiden ongelmien hoitamiseen

 3. Hahmota alue, johon aiot murtaa lasin jonkinlaisella laudalla. Se voi olla 2x6 kappaletta puuta, metallia jne., Jotka luovat rajan pysäyttämään suurimman osan rikkoutuneesta lasista. Mielestäni paras tapa tehdä tämä olisi ympäröimä alue melkein kokonaan roikkuvilla furny-tyynyillä (katosta tai mikrofonitelineistä), ehkä jalalla tai niin maahan, jotta lasi ei liukastu niiden alle. Voit kiinnittää myös sivut yhteen niin, että mikään ei pääse niiden väliin. Karvaiset tyynyt eivät vain pidä lasia sisällä ja jättävät äänen värittymättömiksi, mutta ne tarjoavat myös välitön "koppi", joka on suojattu huonekaiulta.

 4. Aseta mikrofonit (luultavasti hyvä laittaa niihin vaahtoa tai pörröistä, jotta mikrofoneihin törmäävä lasi ei pingistä äänityksissäsi.)

Mitä mikrofoniin, haluaisin kokeile muutama vähiten kehittyneitä maita, ehkä haulikko lisätäksesi makeutta postissa, stereomikrofoni jne. ... yritän luultavasti pysyä poissa kirkkaammista mikrofoneista, kuten 416, C414 ja vastaavista. Nauhamikrofoni kuulostaa todennäköisesti siistiltä. Mutta muista suojata se!

Toivottavasti selitin itselleni tarpeeksi hyvin. Jos minun on selvitettävä jotain, ilmoita siitä minulle!

~ Colin

Hieno vastaus, Colin. LDC: t?
Anteeksi ... Suuri kalvojäähdytin.
Ah ok, sain sen, thx.
NoiseJockey
2010-05-01 03:36:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Terveellisemmin pelottava maku näyttää olevan pienikokoisia loisteputkia - putket näyttävät olevan parempia. Olen lukenut, että roskien imurointi on huono - pidä tavaraa liian ilmassa pienessä tilassa. Tuuleta hyvin ja ole vain varovainen, eikä pidempien putkien kohdalla kuulosta siltä, ​​että riskit ovat niin suuret. Vältä kosketusta ja hiukkasten hengittämistä suoraan, ja useimmat löydetyt lähteet näyttävät viittaavan siihen, että olet kunnossa. Tuuleta alue sen jälkeen, puhdista märällä paperipyyhkeellä ja - mikä tärkeintä - hävitä sirpaleet vaarallisena jätteenä (pudota se sopivaan paikkaan), älä vain laita sitä roskakoriin.

Birdhousesound, sinun tulee kommentoida tai lähettää vastaus, jotta voit kertoa miten asiat menevät ja mitä opit istunnosta!

Kiitos terveysvinkeistä - on mukava tietää, että joku välittää!
user80
2010-04-30 22:09:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan käyttää vanhoja lakanoita tämän tyyppiseen työhön. Ne tarttuvat kaikkiin paloihin, ovat hiljaisia ​​ja ne voidaan helposti kääriä kaikkiin sirpaleisiin ja hävittää yhdellä kertaa.

Mikrofonivalinnassa käytän halpaa suurta kalvojäähdytintä, kuten Rode NT1-A, tuulilasin kanssa, joka on sijoitettu mukavaksi ja lähelle. Jälkeenpäin käytin paineilmaa tuulilasin puhdistamiseen.

Muista käyttää suojalaseja, suojaavaa naamaria ja raskaita käsineitä, ja pidä hauskaa. Jos olet rohkea, niiden puristaminen ennen niiden napsauttamista voi kuulostaa hyvältä sekä murskaamalla ne olemassa olevan roskan päälle. Tarvitset kuitenkin paljon.

Ennen kuin aloitat, tutustu You Tube -sivustoon, koska on olemassa erinomaisia ​​esimerkkejä kaikista erilaisista äänistä, joita voit antaa. Kaikilla itsenäyttelijöillä oli tietysti toinen tarkoitus mielessään, mutta se on silti hyvä resurssi suunnitella mitä ääniä haluat kaapata.

pyhä paska nuo YouTube-lapset ovat hulluja. Vau.
Joe Griffin
2010-05-14 22:57:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaikki yllä mainitut sekä käytä suojalaseja.

Kyllä, olin yllättynyt, ettei kukaan vielä maininnut sitä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...