Kysymys:
Mikä on tapa, jolla aika hidastuu?
Colin Hart
2010-06-12 02:39:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa useita eri tapoja hidastaa ääntä. Puhun äänestä, joka hidastaa (ja soittaa) pysähtymiseen asti, aivan kuten jos pysäyttäisit moottorin levysoittimessa nostamatta neulaa.

Se on paljon helpompi tehdä nyt joustava / joustava ääni. Käytätkö näitä vai onko sinulla erilainen tapa tehdä se? Mikä on mielestäsi paras kuulostava menetelmä? Onko sinulla ollut menestystä pienemmillä otosnopeuksilla?

Esimerkiksi käytän usein "Vari-fi" tai Serato Pitch 'n' Time.
Käytän Vari-Fiä koko ajan. Todella nopea ja tehokas.
Yhdeksän vastused:
#1
+3
Jay Jennings
2010-06-12 07:35:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Digidesignin Vari-Fi tekee vain kahta ja kahta asiaa: matkia levy- tai kasettidekkiä hidastamalla tai nopeuttamalla. Vaikka kyseessä on yhden temppuisen ponilaajennus, mielestäni se on erittäin hyödyllinen pikanäppäinten "bullet time" -efekteille tai vain maustamaan jotain, joka ei ehkä tee paljon minulle.

#2
+3
Brendan
2010-06-12 22:35:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Ableton Liveä kaikessa kirjekuoren ohjatussa äänenvoimakkuuden ja ajan siirtämisessä. On tuskaa siirtää tiedostoja edestakaisin Abletonin ja Pro Toolsin välillä, mutta mielestäni Abletonin ajan venytysalgoritmit ovat paljon parempia kuin PT: n elastinen aika, ja käytän edelleen Live 6: ta!
georgi.m herättää mielenkiintoisen kysymyksen. Pitäisikö hidastunutta aikaa edustaa matalamman äänen vai onko se nyt anakronistista? Olen kiehtonut siitä, miten elokuva on luonut oman itsensä viittaavan todellisuuden ja kuinka sanaston tunnusmerkit ja standardit ovat suurelta osin seurausta vanhentuneesta tekniikasta. Hidastetut äänet hiljenevät, koska niin olemme kuulleet sen tekevän lukemattomissa elokuvissa ja lukemattomat elokuvat ovat tehneet sen tällä tavalla, koska pitkään aikaan se oli ainoa tapa tehdä se. Muistuttaa tarinan tytöstä, joka kysyy äidiltään, miksi hän aina leikkaa potin paistin kahtia, vaikka kattila oli riittävän iso koko paistin. Äiti vastasi "koska äitini opetti minut tekemään niin". Ja miksi hänen äitinsä teki niin? Koska hänellä oli pienempi potti.

No, kysymys on "ajan tarkkuuden lisääminen" ja "saada enemmän aikaa tapahtumien välillä", eikö? tiedän, että tämä on jälleen tyyliltään ohjattu valinta, mutta on hauska, ehkä filosofinen näkökulma, jonka ajattelin korostaa.
#3
+2
ragamesound
2010-06-12 04:21:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

<3 Max MSP.

Huomaan väänteleväni jatkuvasti, joten tein tämän maksimisovelluksen: alt text http://www.robinarnott.com/works/resources/Picture% 203.png

Luultavasti ei läheskään yhtä vahva kuin Pitch'N'Time, mutta säästeli muutama taala. Ja missä P 'n T toimii vain Pro Toolsissa, tämä toimii kaikessa muussa paitsi ammattityökaluissa.

Voisin olla vakuuttunut siitä, että tämä on ladattavissa, jos se on sinua kiinnostava työkalu.

Mahtavaa, haluaisin tarkistaa sen ...
Minäkin, vaikka rakensin itse samanlaisen max-korjaustiedoston itse jokin aika sitten:) Luin äskettäin mielenkiintoisen aiheen pyöräily74-foorumilla näytteenotosta ja voisin toteuttaa tämän parantamaan äänenlaatua ja joustavuutta.
@EMV, se olisi hienoa! Max / MSP on mahtava tavaroiden rakentamiseen, mutta ei niin kuuma äänenlaadusta.
Voitteko linkittää foorumille? Olisiko <3 sinä!
http://cycling74.com/forums/ Et ole varma, missä tietty viesti on.
#4
+1
Roger Middenway
2010-06-12 12:14:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan käyttää Propellerheads Reason -tapahtumia sellaisissa asioissa. Avaa vain Rewire, lataa efekti näytteenottimeen ja käytä sormenjälkipyörää.

Mielestäni ilmapiirien keskeyttäminen (häipyminen) ja / tai siirtyminen uusiin, erityisiin hitaisiin tunnelmiin kaksinkertaistaa ajan hidastumisen vaikutuksen.

+1 vaihtosolujen muutoksesta ja / tai siirtymisestä. Tämä tekniikka auttaa todella myymään ajatuksen ajan hidastumisesta tai todellisuuden muutoksesta.
Toinen huomautus, joka tehtiin myöhään, mutta sen sijaan, että heijastuin heikkenemiseen, laitoin ne kaistanpäästösuodattimen läpi leikkaamalla kaikki korkeudet 2k: iin ja kaikki alle 100 Hz: n; ja lähetä sitten kaiku ja osa signaalista Hyvin hidas phaser tai tremolo ....
#5
+1
georgi
2010-06-12 14:50:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voisiko asioiden hidastaminen ja niiden samanaikainen nostaminen saada sinut pulaan digitaalisen sukupolven kanssa? Rento nuori katsoja / kuuntelija kysyi "miksi äänenvoimakkuus laski? Se kuulostaa hauskalta." alaspäin ilman, että vaikutus olisi liian "digitaalinen". Kaikki synkronoitu kuvaan. Yritän varmasti joustavaa ennen kuin tavoittelen äänenvoimakkuutta.

Olemmeko siinä kohdassa, missä DSP sallii "juoksevuuden" ja "säilyttää transientit" erittäin laadukkaasti?

#6
+1
Justin Huss
2010-08-26 21:19:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luin @ Timin postia virtuaaliharjoitteluihin, ja hänellä on upea näkökulma: ajan hidastaminen tarkoittaa, että meillä on enemmän aikaa kuulla yksityiskohdat "... ja tietysti ajattelin tätä vanhaa säiettä!

#7
+1
JD Gutierrez
2011-02-19 03:01:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Reaperia, jonka avulla voin automatisoida toistonopeuden. Se on pohjimmiltaan sama asia kuin näytteenottimen ja pikapyörän käyttö. Suuremmat näytteenottotiedot auttavat joukkoa!

#8
  0
Syndicate Synthetique
2011-02-19 07:05:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vari-Fi, jos olen Pro Tools -ohjelmassa.

Jos olen toisessa ympäristössä, kuten Reaper, voin joko automatisoida soittonopeuden, Reaperissa ja muissa isännissä voin aina automatisoida piki-laajennuksen, voisin käyttää myös sampleria, jossa on piki tai jos minulla on pienempi bittinopeustiedosto ja haluan sen yrittävän pysyä puhtaana ja aliaksettomana, käytän analogisen nauhan tyyppistä viivettä ja pyyhkäisen palautetta ja viiveaikoja.

On ehdottomasti monia tapoja ihoa tämä kissa, mutta Vari-Fi- ja Delay-laajennukset ovat suosikkini. Vari-Fi, koska se on tarkka, Viive, koska saatan saada mahtavia odottamattomia tuloksia.

#9
  0
Matt
2011-02-25 01:16:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän enimmäkseen myös Vari-Fi-verkkoa, mutta joskus käytän vaihteluvälille asetettua joustavaa aikaa kokeillaksesi asetuksia useilla raidoilla - ota vain joustava aika raidoille ja pudota tempo laskeaksesi nopeutta. Ainoa asia, jota on syytä varoa, on se, että jos joku kappaleistasi on asetettu punkkeihin eikä näytteisiin, ne kaikki siirtyvät aikajanalla vastaamaan tahtoa, joka ei todennäköisesti ole sitä, mitä haluat.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...