Kysymys:
Miksi valitsit äänisuunnittelun uraksi?
user80
2010-04-18 18:07:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tunnen muutaman studiolevyinsinöörin, jotka halusivat olla muusikkoja ja "putosivat" työhön.

Kun olin noin 15-vuotias, menin koulurock-konserttiin ja olin kiehtonut kaikesta. PA-laitteet. Ääniinsinööri antoi minun ladata lastin jälkeenpäin ja olin koukussa. Aloin sitten 'ohjelmoida' syntetisaattoreita, samplereita ja sekvenssereitä, ja onnistuin saamaan työpaikan elävän musiikin ääniinsinöörinä harjoittelijaksi heti koulun jälkeen. Jonkin ajan kuluttua minusta tuli teatterin äänisuunnittelija, samalla kun työskentelin edelleen live-insinöörinä, ja sitten laajenin sieltä.

Minusta tuntuu vain ajattelevan äänellä eikä kuvilla. Mikä oli kokemuksesi?

21 vastused:
Jay Jennings
2010-04-21 10:03:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Päätän olla merkitsemättä itseäni "epäonnistuneeksi" muusikoksi, koska uskon, että musiikillinen herkkyyteni ja koulutukseni tulevat esiin koko ajan äänisuunnittelijana.

Aloitin koulutukseni tarkoituksena tulla ammattimaiseksi rumpaliksi / lyömäsoittajaksi, mutta opin nopeasti, että minulla ei ollut itsekuria eikä todellista hiekkaa tämän toteuttamiseksi. Se oli se kohta, jonka takia palasin ensimmäiseen kiehtovuuteeni, joka on musiikin tekemisen tekninen puoli.

Vuosini opiskellut ja harjoitelleet äänen jälkituotantoa ja äänisuunnittelua ovat opettaneet minulle, että musiikillinen "korva ", tausta ja / tai koulutus ovat korvaamattomia työkaluja. Jokainen uusi elokuvan ääniraita on tyhjä kangas, tyhjä sivu nuotinnuspaperia, joka odottaa kirjoittamista ja kokeilua.

Tunnen muutaman lyömäsoittimen, jotka ovat tehneet hienoja äänisuunnittelijoita. Uskon, että se liittyy kykyyn löytää rytmi tarinan kaaoksesta. Katsojana tiedän, että nautin todella äänisuunnittelusta, jolla on pulssi ja melkein musiikillinen crescendo katariksen aikana. Se on erityisen vaikuttava minulle, kun se rakennetaan tehokkaasti puhtaasti ei-instrumentaalisesta paletista
Karol Urban
2011-01-12 01:19:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olin laillisesti sokea elämäni viisi ensimmäistä vuotta. Oikean silmäni liikkunut lihas antoi minulle kelluvan silmän. Aivollani oli vaikeuksia ratkaista asia, koska etäisyys oikealta ja vasemmalta näkökulmastani ei ollut johdonmukainen. Rakastin kaiken ääntä ja olin melko lähtevä ja kova. Koko perheeni halusi valittaa tästä maininnasta, mutta minulla oli tapana kantaa lelujen koteloa äänen tekemiseen ja kertomiseen käyttäen veljeäni äänentuottajana pitkillä autolla. Äitini vei minut pianotunneille ja balettiin heti, kun jalkaterät olivat poissa (toinen epämuodostuma) ja silmäoperaationi oli parantunut. Rakastin sitä.

Vuonna 1985 tietokoneeni veli osti minulle Cubase midi -järjestelmän. Menin pähkinöitä. Olin pakkomielle elokuvien äänen, takateatteritallenteiden, talkradion, sarjakuvaäänten ja SFX: n sekä musiikin kanssa. Ääni lohduttaa minua. Hiljaisuus saa minut yleensä levottomaksi. Minulla on edelleen huono syvyyskäsitys ja olen melko kömpelö. Saan suurimman osan tiedoistani maailmasta, vaikka olenkin hyvä. En ollut koskaan suuri esiintymisen fani, mutta olin aina suuri fani esityksen luomisessa. Tiesin, etten halunnut olla muusikko, mutta pitkään en tiennyt, mitä muuta voisin tehdä melusta elantoni vuoksi.

Isoisäni sanoi aina "Etsi mitä teet ja sitten etsi tapa ansaita rahaa. Silloin et koskaan työskentele päivässä elämässäsi. " Heti kun tajusin, että äänisuunnittelu ja sekoitus oli ura, aloin asettaa itseni mahdollisuuteen ansaita rahaa sillä, mitä jo tein (melua). Se on mitä teen. Ja olen ollut onni tehdä se ammattimaisesti noin 13 vuoden ajan. Jumala siunatkoon.

@MixingManiac, Minulla on yksi sana: WOW. Kiitos jakamisesta!
upea mies ..... kuin jakamiseen
NoiseJockey
2010-05-21 20:20:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Halusin tutkia jotakin, johon tähän säikeeseen ei ole tähän mennessä liioiteltu: Liity kohti tätä kurinalaisuutta "äänisuunnittelun" "suunnittelulla".

Tyhjä kangasongelma (luovuus ilman määritettyä lähtökohtaa ja rajoja) on klassinen luovuus, ja kuvataiteilijana taipuin heti kuvitukseen ja muotoiluun: Luovat tieteenalat, jotka ovat täynnä rajoituksia ja rajoja, jotka keskittävät luovat energiani tiettyjen haasteiden ratkaisemiseen. Pelien nimi onkin todella hyvien luovien tulosten saavuttaminen näiden rajoitusten puitteissa. Oikean kirjaimellisen äänen ja oikean emotionaalisen äänen jatkuva taistelu on loputtoman kiehtova, ja taiteilijan ja asiakkaan keskustelut ovat aina haaste ... ihannetapauksessa se on palkitsevaa ja yhteistyöhön perustuvaa. Silloinkin, kun se on vähemmän ihanteellinen, opittavia asioita on jatkuvasti.

Minulle se on yhtä ihanaa kuin taide ja laajentavan ja emotionaalisesti oikean äänisanaston luominen tietylle yleisökokemukselle. itse äänitiede.

Kaikkien raitojen loistava suunnittelija vaatii viestintää, kärsivällisyyttä, kunnioitusta ja empatiaa yhtä paljon kuin äänituotantotaitoja. Se on osa tämän kurinalaisuuden haastetta, jonka omaksun yhtä lailla kenttätallennukselle, laajennuksille, vaihdeiholle ja muille asioille, joita me kaikki pakkomielle ... er, ahem , tarkoitan sitä me kaikki nautimme. :-)

(BTW, minulle kaikki alkoi tekemällä mashupeja kaksoiskasettikannilla lapsena ja altistettu sitten analogisyntetisaattoreille yliopistossa ja erilaisille työpaikoille, jotka tiivistivät rakkauteni ääneen.)

Kauniisti sanottu.
ianjpalmer
2010-04-19 13:30:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen epäonnistunut muusikko täällä. Päätin valita sävellyksen ja musiikkitekniikan moduulit musiikkitutkinnon aikana. Halusin todella kirjoittaa musiikkia elokuville ja TV: lle. Kuulin kurssista, joka oli erikoistunut tähän Bournemouthin yliopistossa, joten haen. Professori kertoi minulle, että hän ei uskonut olevani hyvä kurssilla, mutta ehdotti, että voisin soveltua paremmin näytön kurssin äänisuunnitteluun. Hain ja pääsin sisään (en halunnut saada työtä enkä tiennyt mitä haluan tehdä joka tapauksessa) ja sain nopeasti pakkomielle melun tekemisestä!

Stephen Hunter Flick
2010-08-12 07:50:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen aina äänistä. Olen aina tehnyt musiikkia. En näe mitään eroa. Tim, en ymmärrä mitään rajaa. Muotoillen John Cagea he tekivät musiikkia 18. päivänä. ja 19. päivä. Vuosisadat. Käsittelemme melun organisointia. Ehkä parempi kysymys on, mistä Craft loppuu ja Art alkaa. Tee varjoisnukke käsilläsi. Kysy itseltäsi, milloin valomodulaatiosta tulee taidetta ... Katso futuristeja ja heidän musiikillista liikettään 20-luvun alusta. Kuuntele Pit Bandia Vaudeville-näyttelyssä. Meidän pitäisi ajatella ensin Työtämme tarinaksi ja draamaksi ja sitten Teemaksi, Motiiviksi ja lopuksi viimeiseksi kaikista varusteista, laajennuksista, niistä, &zeroista. Mitä kieltä puhumme? Kuinka voimme kertoa tarinoita kielellä, jolla on vähän yhteisiä nimittäjiä, joka vaikuttaa kaikkiin, on yhteinen kaikille, mutta joka on yhtä yksilöllinen kuin henkilökohtaiset aistimuistimme? Lopulta "Poltergeist" -ohjelmassa Ghost Soundsin avaamiseksi hän avasi pystysuoran pianon, Iheld laski ylläpitopolkimen ja huusi jousille ja he resonoivat kuin monimutkainen eolinen harppu. Täysin alkuperäinen ajattelin tuolloin. Epäilen nyt, että Cage teki sen 50-luvulla ..... Joskus luulen, että minun pitäisi tehdä ääniraita vain virvelirummusta, symbaalista ja vadelmasta. Kohtele heitä kuin musiikkibetonia, toista niitä taaksepäin, eteenpäin, nopeus, jaa ne pulsseihin ja katso, mitä voimme tehdä kolmen alkuperäisen "äänitehosteen" kanssa. Millaisen tarinan voisimme kertoa vain näiden kolmen peruselementin avulla?

Pidän näkökulmastasi
Auddity
2010-08-12 23:50:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka se ei vielä ole minulle 'ura' (toivottavasti pian), se palaa ensimmäiseen kertaan, kun olin yhteisöopistoani äänitysstudiossa.

Digital Recording Studiossa oli luokka. Olin luokassani ainoa, joka teki alkuperäisen musiikkikappaleen (sen sijaan, että määrittäisi ääniä olemassa olevalle klassiselle kappaleelle). Vietin enemmän aikaa, sekaisin ääniä siellä. (Muuten sai A-). Se oli ensimmäinen 'äänensiemen', joka istutettiin minuun.

En kuitenkaan seurannut ääntä heti. Poistuttuani kahdesta koulusta olen löytänyt itseni missä olen nyt. Oma yritys ja itsenäinen ominaisuus, jossa minulla on melkein täydellinen luovaa hallintaa äänimaisemassa.

Minulla oli oppisopimuskoulutus äänitysstudiossa. Omistaja, mentorini, oli aina erittäin innoissaan äänistä ja kaikesta, mitä hän törmännyt. Hän oli aina valmis jakamaan. Hänen innostuksensa aiheutti suurta riippuvuutta. Rakastin työskennellä siellä.

Lausuminen Micheal Semanickille, Ethan Van der Rynille ja David Farmerille LOTR-liitteissä on ollut suuri inspiraatio. Voit kertoa, että he rakastavat mitä tekevät ja pitävät hauskaa sen tekemisessä. Haluan saman sävyn ja innostuksen puhuessani siitä, mitä teen.

Viimeinkin se oli vähän onnea. Kauan oppisopimuskoulutuksen, LOTR-DVD-levyn ja epäonnistuneen harjoittelun jälkeen (studiossa on kaikki paitsi taitettu). Annoin itseni palata kouluun. Sitten elokuvantekijä, jonka kanssa en ollut puhunut kahden vuoden aikana, soitti minulle taivaasta ja kysyi, voinko tehdä äänen hänen elokuvalleen. Vaikea uskoa? ehkä, mutta se tapahtui. Kuinka voisin sanoa ei?

Ironinen asia ... Tämän elokuvan piti tehdä studio, johon harjoittelin. Nyt se on minun.

Phoenix on noussut tuhkasta.
Utopia
2010-05-18 09:24:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla kasvoi musiikillinen korva ja huomasin, että kykyni tunnistaa sävelkorkeus teki minusta täydellisen ehdokkaan äänitekniikaksi. Vihaan kuitenkin termiä "ääniteknikko", koska se kattaa monia erityistöitä.

user49
2010-05-18 14:02:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakastan äänen &-musiikin rajaa, olen aina ollut lapsestani lähtien, joka mieluummin soitti maatilalla tyhjissä viljasiiloissa kuin harjoittelemalla pianoharjoitustani ... Mutta se ei ole kumpikaan / tai - rakastan molempia, ja minä Muista urani alkuvaiheessa elokuvan äänitehosteiden toimittajana, kun kuulen mikserin kuvailevan ymmärtäneensä, että musiikin tekemisen ja sekoittamisen ero elokuvan kanssa oli, että "elokuvan kanssa musiikki on vain yksi osa ääniraitaa".

Kun täytin 30-vuotiaani, menin ennemmin tai myöhemmin läpi samoja eksistentiaalisia ajatuksia, joita me kaikki teemme, ja kysyin, halusinko viettää loppuelämäni tekemällä 'tätä'.

johtopäätös: Helvetti KYLLÄ! Mitä enemmän teet, sitä enemmän tajuat kuinka paljon syvemmälle se menee ...

20 vuotta elokuvakoulun jälkeen minusta tuntuu siltä, ​​että raapin vain pintaa

Ääni on ääretön ....

Musiikki on ääretön ....

Heidän suhde elokuvataiteeseen on ääretön äärettömän voimaan!

" Hiljaisuuden jälkeen se, joka tulee lähinnä laajentumaan sanoinkuvaamattoman käyttäminen on musiikkia "

Aldous Huxley

Joe Griffin
2010-05-18 21:34:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että melko suuri osa äänitekniikkaan ryhtyvistä ihmisistä tulee siihen muusikkona tai haluavat levyttää rock and roll -yhtyeitä. Tietenkään rock and roll -bändejä tallentavia töitä ei ole tarpeeksi, joten monet heistä löytävät muuta työtä suuremmassa äänimaailmassa. Ja monet heistä kokevat nauttivan siitä, joskus enemmän kuin he nauttivat rock and roll -bändien äänittämisestä. Se tapahtui minulle enemmän tai vähemmän. Ei yhtään työpaikkaa musiikkistudioissa, sain työpaikan radiomainosten tekemisessä, mikä johti (lyhyt tarina) tekemään enemmän äänisuunnittelua osana uraani.

Dave Matney
2010-07-29 01:22:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aloitin säveltäjänä ja työskentelin avoimen lähdekoodin pelin parissa, joka lopulta ei mennyt mihinkään - tarvitsimme äänisuunnittelijan, ja koska olin ainoa henkilö, jolla oli minkäänlainen DAW, otin vaipan ja putosin täysin sisään rakkaus. Äänisuunnittelu tuli minulle uskomattoman luonnollisesti, koska minulla on vähemmän kerskailtava kuin John-Mayerin synestesiversio ... Kuulen kaiken, mitä näen, vaikka liike ja valo ovat paljon kovempia kuin staattiset asiat.

Kyse oli vain toistamasta jo kuulemiani ääniä. Ja ensimmäistä kertaa pystyin saamaan jotain kuulostamaan aivan erilaiselta - kilisevältä työtuolista tuli melkein kaikki äänet mieheltä, joka kiipesi Model T Fordista - tiesin, että tämä oli suunta, johon halusin mennä ura, ei vain harrastukseni.

Heilun edestakaisin siitä, suosinko äänisuunnittelua vai sävellystä, mutta mielestäni se on melko luonnollista.

Matt Cavanaugh
2010-04-19 12:51:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aloitin muusikkona. Olen aina rakastanut elokuvia, ääni- ja teknisiä juttuja, mutta en uskonut, että heillä kaikilla olisi ollut uraa. Viimeisen parin vuoden aikana työskentelin radiotuotannossa. Se oli hauskaa, mutta minusta tuntui siltä, ​​että siitä puuttui jotain. Myöhemmin, kun olin tyytymättömällä uralla Yhdysvaltain ilmavoimissa, katselin Sormusten herrassa olevan äänen erityispiirteitä. Nähdessään ne sytyttävän kaikki äänet kepistä ja kivistä ja juustoraastimista sytytti minut tuleen. Sotilassopimuksen päättyessä muutin perheeni Burbankiin, jotta pääsen lähelle elokuvateollisuutta ja menen kouluun äänitekniikkaa varten.

Olen erittäin kiinnostunut näkemään, miten muut suostuivat äänisuunnitteluun. yhtä hyvin. Onko joku onni, että sinulla on setä yrityksessä, joka auttoi heitä pääsemään mukaan?

[youtube] t5cOgj4RsWg [/ youtube]

http://www.youtube.com / watch? v = t5cOgj4RsWg

kuinka upea elokuva, upea äänisuunnittelu
Glenn X. Govan
2010-05-31 06:27:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Putosin siihen, kun olin tekemässä äänen muokkausta ääniohjatuksi. Asiakkailla oli pyyntöä haamun kaltaisesta äänestä, hirviön kaltaisesta ja niin edelleen. Aloitin äänisuunnittelusta ja halusin kokeilla äänisuunnittelua. Videopelit ja elokuvat rohkaisivat minua vain olemaan äänisuunnittelija, kun kuuntelin matriisia, sormusten herraa, indiana jonesia, tähtien sota ja niin edelleen. Tunnistin pienet äänet äänistä, jotka tekivät niistä hämmästyttäviä kuunnella, ja halusin tehdä sellaisia. Olen aika uusi, mutta minulla on hauskaa ja opin paljon päivittäin.

Pretaeperon
2010-05-31 07:05:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rehellisesti ... vain siksi, että musiikillisen taustani ja kokemukseni perusteella (koko elämän ajan) en näe itseäni missään eikä ketään muuta. Lakimies ? sorry nooo - liian järjestetty. Ääni-insinööri? liian "tekninen", ei niin luovilla ratkaisuilla tehtävien suorittamiseen.

Mielestäni äänisuunnittelu on hyvin tasapainotettu työ luovuuden ja teknisten taitojen välillä - tavallaan säveltäjän ja insinöörin välillä. Sepä hienoa! eikä pukukoodia (tärkeintä - vihaan puvut haha)

Tyler
2010-09-12 06:56:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ystäväni ja minä olimme hyvin kiinnostuneita elokuvien tekemisestä lukiossa. Rakastin kuvan muokkaamista (vanhalla kansitasolta VHS: llä), mutta suosikkini postissa oli MX / FX: n lisääminen lineaarisiin kappaleisiin, jotta voisimme täydentää ammuttua. Olin soittanut pianoa toisesta luokasta lähtien ja minulla oli täydellinen sävelkorkeus, mutta pidin itseäni "jonkuna, joka soittaa pianoa" eikä "muusikkona", enkä luullut tekevän sitä edes musiikkimollorina. Kävin elokuvakoulussa ja ajattelin mennä kuvankäsittelyyn, mutta koukku tuotannon äänityöhön upean seminaarin jälkeen vierailevalla tuotantosekoittimella. Tallennettuani vuoropuhelun useille opiskelija- ja itsenäisille elokuville aloin nojata kohti jotain luovempaa (tuotannon sekoittaminen sisältää paljon luovaa ongelmanratkaisua, mutta ei niin paljon taiteellista luovuutta) ja kääntyin äänisuunnitteluun.

Syndicate Synthetique
2011-01-18 08:58:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En valinnut sitä. Se valitsi minut.

Shaun Farley
2010-07-29 02:18:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olin lapsena pakkomielle Michael Winslow'lle (Motor Mouth Jones poliisiakatemian elokuvista), ja kuulin aina / fyysisesti auton äänen lähestyvän kauan ennen perheeni muita ihmisiä (asuimme) melko syvällä metsässä). Niiden olisi pitänyt antaa minulle aikaisempi viittaus kuin he tekivät, mutta luultavasti siitä se todella alkoi.

Mitä tulee todelliseen äänen harjoitteluun, aloin tehdä livenä lukiossa, jatkoin sen yliopistossa (missä en opiskellut ääntä ... tyhmä), ja heti yliopiston jälkeen. Se alkoi vanheta; tai pikemminkin jatkuvasti muuttuvassa aikataulussa. Meni opiskelemaan oppimaan asioiden nauhoituspuolen ja ajautui vain jonkin verran tähän suuntaan siitä lähtien.

Olen paljon taitavampi vuoropuhelun muokkauksessa kuin mikään muu tällä hetkellä, mutta jokainen työni, jonka olen hoitanut tällä alalla, on vaatinut minua kaikentyyppisen äänen tunkiksi. Tässä vaiheessa yritän edelleen selvittää, minne haluan edetä urallani, ja yritän nostaa muut taitoni vuoropuhelun tasolle.

oinkaudio
2010-08-12 15:18:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aloitin radiossa kampuksen yhteisöradioasemalta keskellä teini-ikäistä. Teimme radioesityksiä, meillä oli oma musiikki / puhe- / haastatteluohjelma. Paljon hauskaa. Minua on aina kiinnittänyt tapoja, joilla ihmiset työntävät äänen ja kuvan siteitä, ja ihmettelin "Kuinka voin osallistua tähän maailmaan tulematta kliseeksi?" Joten putosin hitaasti muotoilun ja muokkauksen maailmaan ja yritän jatkuvasti löytää uusia tapoja tuottaa ääntä radiosta ja kuvasta.

Se on todellinen intohimo. rakastan sitä Rakastan sitä Rakastan sitä !!!!!

Hubert Campbell
2010-08-13 10:32:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäisen kerran luoin emotionaalisen yhteyden siihen, mitä kuulin elokuvasta, kun näin elokuvassa Indiana Jonesin ja viimeisen ristiretken . Musiikki oli lumoava ja upea, varsinkin musiikki, joka soitti aina, kun Pyhästä Graalista keskusteltiin tai nähtiin. Tuolloin olin yliopistossa, kadonnut, enkä ollut varma siitä, kuka olin. Joten olin ehdottomasti "Etsimässä Jumalaa" -tilassa. Luulen, että siksi musiikki resonoi minua.

Olin perehtynyt pianoon ja alttoviuluun, joten löysin musiikin sävellystä. Tänä aikana olen tietoinen elokuvien äänistä, mutta enemmän musiikista kuin äänisuunnittelusta. Kummallista kyllä, vasta kun näin auton jahtauksen kohtauksen Me omistamme yön monta, monta vuotta myöhemmin, olin niin innostunut äänisuunnittelun roolista tarinankerronnassa.

Luulen, että olen aina kuunnellut ja reagoinut loistavaan äänisuunnitteluun, mutta en tietoisella tasolla siihen asti, kun halusin työskennellä elokuvan parissa joko säveltäjänä tai äänisuunnittelijana. Se tarkka hetki oli kaksi vuotta sitten. Olin kurja lääketieteen opiskelija, joka oli tuskin läpäissyt tentit, kun päätin, että tarpeeksi riitti ja jouduin tekemään jotain erilaista tai aion tuhota itseni. Vuoden osa-aikatyön ja kuukausien yksityisten sävellystuntien jälkeen päätin mennä suoleni kanssa ja oppia kaiken elokuvan äänisuunnittelusta. Pyysin musiikin sävellyksen jatko-ohjelmaa, mutta mielestäni portfolioni ei ollut riittävän vahva harkittavaksi. Joten menin 2-vuotisen nauhoitusohjelman kanssa Chicagon koulussa ja olen nyt aloittamassa freelance-äänentoistona / äänisuunnittelijana ja säveltäjänä elokuville ja videopeleille.

Jos minulla olisi aikakone, palaan takaisin 1990-luvun alkuun ja vaihdoin pääaineeni biologiasta musiikkiin heti nähtyäni Indiana Jonesin! Ehkä olisin ollut ainakin vähemmän kurja! Mutta sitten taas kerran, olisinko koskaan tavannut ihanan vaimoni? hehe

AdamJ
2011-01-18 01:48:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että myös äänellä ... putosi äänisuunnitteluun musiikkisävellyskeikkojen etsinnässä ja huomasin, että rakastin sitä .. siisti kysymys.

Edwardo Santiago
2011-01-19 13:43:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uskon, että minun on tehtävä tämä.

Lapsena, aivan kuten monilla teistä, minulla oli korva erottaa musiikin äänet ja harmonia jne. äiti lauloi talossa, kun olin hyvin pieni ja rakastin musiikkia. Muistan pyytäneeni pianotunteja viidentenä syntymäpäivänäni, mutta vanhemmillani ei ollut varaa niihin. Isäni osti minulle lapsille sen sijaan Elvis-kitaran ja opin kaikki sormenjäljet ​​ja sävellysjärjestelyt kitaran mukana toimitetusta kirjasesta. Tietysti olin vain 5-vuotias ja nuorin neljästä pojasta, joten kitara katosi jossain vaiheessa, jota en muista.

Aloitin 8-vuotiaana nauhoituksia ja kosketinsoittolauseita vanha paristokäyttöinen kasettinauhuri 11-vuotiaan serkkuni kanssa. Hänellä oli vanha polyfoninen lelunäppäimistö (3 oktaavia, joilla on mahdollisuus soittaa kolme nuottia kerrallaan), joka kuulosti tuulen puhaltavan sen läpi, kun soitin sointuja. Hän käytti rumpusarjana erikokoisia kirjoja, lautasia, purkkeja ja metalliesineitä, paukutti niitä lyijykynillä ja kepillä, ja mikä ikinä muu aiheutti viileää ääntä.

Kun kasvoin vanhemmaksi, äitini lauloi meidän kirkon kuoro altto-osassa. 12-vuotiaana sain kuunnella kuorosektion kaikki osat erillisinä itsenäisinä kokonaisuuksina, mutta täydellisessä liitossa niiden sekoittuessa. Olen oppinut kaikkien kappaleiden kaikki osat kuoromme laulamista kappaleista, ja äitini aloitti minut kuoroharjoitteluun ollakseni lähempänä musiikkia. 15-vuotiaana opiskelin fagottia LaGuardia Artsissa, musiikin ja taiteen lukiossa Manhattanilla. Kun lähestyin valmistumista, opiskelin yksityisesti yhden huippuopiskelijoiden luona Juilliard-koulun fagotti-mestarikurssilla.

Muutamien valitettavien tapahtumien takia en ole koskaan opiskellut musiikkia LaGuardian ulkopuolella, mutta muutama vuosi valmistumiseni jälkeen aloitin äänitystekniikan ja tuotannon opiskelu. Rakastuin musiikkiteollisuuden takana olevaan elektroniikkaan ja laitteisiin. Sittemmin olen työskennellyt äänenmuokkaajana / tuottajana radiossa, suoratoistamaan ääntä pienissä (hyvin pienissä) paikoissa, tuottanut useita pieniä projekteja kotituotantopaketistani sekä toiminut ääniohjelmana, puomioperaattorina ja tuotantoäänisekoitin ja äänensiirto useille ominaisuuksille, televisio-ohjelmille, dokumenteille, mainoksille, webisodeille, lähetetyille ENG-ampumisille jne.

Näiden viimeisten 15 vuoden jälkeen, kun olet opiskellut tallennetun äänen yksityiskohtia ja oppinut Nauhoitetun äänen toteuttamisprosessi elokuvassa, halu luoda melodisia esityksiä "erillisillä (äänen) erillisillä kokonaisuuksilla, mutta täydellisessä liitossa niiden sekoittuessa", on edelleen intohimoni. Olen vasta alkamassa oppimaan äänisuunnittelun taidetta ja ymmärrän tämän intohimon vaikeuden. Olen palannut ensimmäiselle sijalle. Haluan vain tehdä musiikkia uudelleen, mutta tällä kertaa se tapahtuu monipuolisten kuulorakenteiden manipuloinneilla, sekoittamalla ne täydelliseen yhteyteen musiikillisen partituurin ja liikkuvan kuvan kanssa.

Kiitos kysymyksestä. Ihana loppu pitkälle päivälle

mdichirico
2011-08-25 08:32:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Myöhään teini-ikäisenä kehitin rakkautta radiostudioihin ja äänityslaitteisiin. Aivan kuten muutkin tässä säikeessä, olen viettänyt paljon aikaa DVD-levyjen äänen erityisominaisuuksien katselemisessa. Taru sormusten herrasta ja monet muut herättivät intohimoni. Muistan, kuinka nämä kiinnostuksen kohteet johtivat minut elokuvaanoundound.org ensimmäistä kertaa. Hävisin unissukelluksen jokaisessa artikkelissa, jonka löysin rakentaessani terveellisen pakkomielle Randy Thomille. Aloittaessani perustutkintoni valmistuin aloin investoida kirjoihin ja ohjelmistoihin samalla kun pidin hauskaa ja opin joka päivä. Tajusin, että en olisi tyytyväinen elämään, ellei haaveisi luoda ääntä elokuva- ja videopeleille. Valinta tehtiin, mutta mitään elämässä ei saavuteta ilman kovaa työtä. Jatkoin live-ääniteknikkona valmistumiseni jälkeen ja säästin opiskelemaan teknistä jatkokoulutusta lineaarisen ja interaktiivisen median äänitaidetta varten. Tällä hetkellä olen päättänyt koulunkäynnin ja pyrin kohti urani tavoitteita. Erittäin viileä lukemalla tämän säikeen vastauksia!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...