Kysymys:
Mikä tekee äänestä hauska?
Si Leary
2010-03-29 22:01:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Otsikko kertoo kaikki ...

Kahdeksan vastused:
Peter Albrechtsen
2010-04-04 02:19:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni se on todella mielenkiintoinen kysymys.

Ääni on melkein aina avainelementti, kun kauhuelokuva on pelottava ja jännittävä. Mutta komedioissa ääni on melko vähän unohdettua taidetta.

Ajattelen usein lainaa Randy Thomilta, joka sanoo jotain tältä: "On ääretön määrä ääniä, jotka voivat kuvata ihmiskunnan negatiivisia tunteita. Mutta on vain yksi positiivinen ääni: Linnut laulavat." Melko ajatuksia herättävä lausunto (joka tietysti on kieli poskissa, mutta joka tapauksessa hyvin ajatuksia herättävä).

Minulle Jacques Tati teki joitain hauskimpia komedioita ja hänen huumorinsa oli täysin hyvä -perustuu. Katso Playtime, joka on mielestäni foleyn mestariteos. Tati ei koskaan äänittänyt ääntä asetettuina, koska hän halusi pystyä hallitsemaan ääniraidan kaikkia elementtejä.

Vanhoissa Looney Tunes -sarjakuvissa on myös paljon huumoria. Treg Brown oli mestarinsä ja erittäin kekseliäs.

Mikä on hauskinta ääniraita, jonka olet kokenut?

@Peter,: n erinomaiset oivallukset - ja rakastat viitteitä. Ei tunne Tatiä, täytyy tarkistaa hänet.
Erittäin hyvin laitettu! +1 Tatissa. Hän oli yksi ensimmäisistä ohjaajista, joka todella käytti äänitehosteita johtavan roolin tarinankerronnassa ja useimmissa tapauksissa tehosti koomista vaikutusta. 'Les Vacances de M.Hulot' on klassikko!
Yksi ylös Tati. La vacance de M.Hulot on klassinen äänisuunnittelussa. Minulla (huomaan, että joillakin Jim Carryn elokuvista, kuten Naamio, on OTT-kaava, joka tekee siitä hauskan. Sarjakuvat ehdottomasti äänien musikaalisuuden takia.
Jay Jennings
2010-03-29 22:44:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Konteksti, konteksti, konteksti.

Puhelin-off-the-hook-ääniosuma Inceptionsin 2. unelmatasolla oli elokuvani suosikki äänimomentti, hymyilin laajasti :) Mehiläinen äänimerkki piippi 'Jos haluat soittaa puhelun, katkaise puhelin ja yritä uudelleen . Jos tarvitset apua, keskeytä puhelin ja soita operaattorille "
user80
2010-03-29 22:52:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ristiriita ja liioittelu.

user49
2010-03-30 05:47:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

asiayhteys, ajoitus, merkki, rinnakkaisuus, perinne, historia ....

huumori, kuten kauneus, on katsojan silmissä / korvassa

MtL
2010-03-30 17:44:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toisto -> Odotus -> Yllätys !

Mielenkiintoinen kysymys. Voisit todennäköisesti opiskella stand up -komediaa oppiaksesi hieman koomisesta jännitteestä, vapauttamisesta. Palataan edelliseen lyöntilinjaan. Pelataan "tabuilla".

täysin samaa mieltä ... jotain klassisten simpsonien '' pakenemasta, nouse autoon ja aja pois täydellä nopeudella '', joka on melkein jokaisessa jaksossa.
Miles B.
2010-09-29 23:55:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos joku on syventynyt animaatioon, yksi kohtaamistasi tekniikoista on "Ennakointi". Se toistaa odotuksemme siitä, miten toiminta tulee esiin luomalla vahva asento tai, kuten MtL sanoi, toistoa. Ennakointia käytetään usein visuaalisten gagien luomiseen (Wiley Coyote on valmis lähtemään pois näytöltä, kun sen sijaan alasin murskaa hänet), ja uskon, että yhdessä mediassa toimivien mekaaniset piirteet voidaan kääntää toiseen. Nopea esimerkki olisi vahva, vakava Timpani-rulla, joka huipentuu ... kazoo-kokoonpanoon.

Rakastan, kun Wiley vihdoin laskeutuu kanjonin pohjalle ja se on pieni pieni "poof".
Rene
2010-09-30 01:07:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ajoitus on melkein kaikki.

oinkaudio
2010-09-30 14:29:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun kuulen komedian ääniä hulluina, etsin aina sellaisia ​​taajuuksia, jotka kutittaa yleisöä. Kuten isku - hieman enemmän hyökkäystä ja korkeampi. Runko putoaa vähemmän matalasta päästä enemmän keskelle ja suuremmaksi. Ja kuten Iain McGregor sanoi - ristiriita ja liioittelu. Leikki silmäkuvaa vastaan ​​on myös hauskaa - jotain odottamatonta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...