Kysymys:
Ammattimaiset äänisuunnittelijat - Ansaitsetko mukavaa elämää?
Mercy
2010-07-08 22:53:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Raha ei todellakaan ole tärkein syy, miksi olen täällä, mutta se on mielessäni. Kun saan vakiintuneen talon sisäiseksi suunnittelijaksi, sanoisitko, että riittää kattamaan laskusi ja että sinulla on vähän vasemmalla puolella, vai löydätkö sinua taloudellisissa vaikeuksissa?

Jos löydät tämän kysymys epämiellyttävä, pyydän anteeksi. Haluan vain tietää kaiken, mitä voin tehdä tästä työstä, jotta tiedän mihin minua innostuu.

Katso tämä: http://www.theminimalists.com/finances/.
Kymmenen vastused:
#1
+10
g.a.harry
2011-06-02 19:18:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tätä kysymystä olen viettänyt paljon aikaa viime aikoina. Työskentelen dialogieditorina, ja vaikka on hienoa saada Pro-Tools / audio-työ, joka on turvallinen ja 9-5 (ish), vietän päiväni muokkaamalla napsautuksia ja ponnahdusikkunoita VoiceOversista. Sanotaan vain, että se ei ole aivan jännittävää. Mutta se maksaa laskut ...

Mutta tässä on asia, jos käytät enemmän kuin ansaitset, löydät itsesi aina taloudellisista vaikeuksista, vaikka pääset Hollywoodin tasolle. Olen lukenut paljon sellaisten kavereiden kuten The Minimalists ja In Over Your Head -tapahtumia siitä, kuinka asentaa elämäsi helpottamaan paremmin rakastamasi tekemistä. Se on ollut erittäin inspiroivaa. Ajatus parittaa elämäsi (ja tavarasi) niin, että ansaitsemastasi rahasta tulee enemmän kuin mitä todellisuudessa tarvitset, riippumatta siitä, tuotko 30000 dollaria vai 500000 dollaria. En sano enempää (peläten saarnaamista), mutta on täysin mahdollista olla onnellinen ja tyytyväinen ansaitessasi 1500- 2000 dollaria kuukaudessa.

Kysymys on siitä, mitä haluat. Jos haluat talon ja perheen, se maksaa sinulle paljon enemmän rahaa kuin asuminen studiossa tai vuoteessa. Jos haluat pystyä pysymään mukana kaikilla uusilla tekniikkaleluilla, jotka julkaistaan ​​puolen vuoden välein, sinun on löydettävä tapa ansaita tarpeeksi rahaa saadaksesi kaikki tavarat ilman hukkumista velkaan, ei ole helppoa tehtävä.

Mutta ensimmäinen asia on selvittää mitä haluat ja budjetoida sen mukaisesti.

Unelmani on tulla kiertäväksi trubaduurityyliseksi kaveriksi. Haluan matkustaa ympäri maailmaa MacBook Pron ja PCM-D-50: n kanssa ja työskennellä niin monien ihmisten kanssa kuin mahdollista. Olen noin kuuden kuukauden päässä mahdollisuudesta lähteä liikkeelle. Myyn parhaillaan kaikkia vieraita varusteitani, tietokoneitani, vaatteitani, kirjoja, kenkiä, paistinpannuja ja keittiövälineitä ja yritän säästää niin paljon turvarahaa kuin pystyn. Tiedän tosiaan, että en todellakaan aio ansaita tonnia rahaa, mutta en tarvitse rahaa. Tarvitsen ihmisiä ja työtä sekä onnea ja tyydytystä, jota nykyinen hyvin palkattu, erittäin turvallinen työni ei yksinkertaisesti anna minulle.

Ehkä se toimii, ehkä se voitti Ei, mutta koska olen varma, että joku paljon älykkäämpi kuin minä, on jo sanonut:

Epäonnistuminen on menestystä muodin jälkeen.

Suuri viesti jätkä.
#2
+8
Chuck Russom
2010-07-09 01:09:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, voit ansaita elantonsa äänellä, mutta on myös monia, jotka eivät koskaan tule menestymään. Kuinka mukava elämäsi riippuu siitä, kuinka hyvä olet, kuinka hyvät yhteytesi ovat, taloudesta ja kuinka hyvin ylläpidät työtä. Epäilen, että aiot ajaa Lamborghinilla tai siemailla Cristalilla joka ilta.

Voit todellakin joutua taloudellisiin vaikeuksiin millä tahansa alalla. Jos olet passiivinen urasi suhteen (jälleen millä tahansa alalla), saatat jossain vaiheessa joutua vaikeuksiin. Sinun täytyy aina olla aktiivinen, arvioida asemaansa, tarkastella mahdollisuuksia ja käyttää taitojasi ja kontaktejasi siirtyäksesi uusiin mahdollisuuksiin, kun ne tulevat saataville. Työskentely äänellä ei ole kuin isälläsi tai isoisällesi ollut työ, jossa he menivät työskentelemään samaan yritykseen 30 vuoden ajan, saivat säännöllisiä korotuksia ja jäivät eläkkeelle mukavalla eläkkeellä. Sinun on hallittava urasi ja siirrettävä se sinne, minne haluat mennä.

Ei ole helppoa vakiintua millekään luovalle alalle, ja sinun on hyväksyttävä tosiasia, että et voi ansaita mukavaa elantoa hyvin pitkään. Jos miellyttävän elanton ansaitseminen on tärkein huolenaiheesi, sinun olisi todella parempi tarkastella toista kauppaa. Longshoreman, sanitaatiotyöntekijä, postityöntekijät jne. Ura näillä aloilla olisi todennäköisesti helpompi päästä ja turvallisempi.

Luin jonnekin, että sanitaatiotyöntekijöiden keskipalkka on 70 kt. Se on hyvä elintaso, jos kysyt minulta.
Kiitos, Chuck. Tämä on hieno neuvo, joka tuo mieleen Seth Godinin uusimman kirjan Linchpin. Se on hieno luku. Tässä on Merlin Mannin promo-haastattelu Sethin kanssa. http://www.43folders.com/2010/01/26/godin-linchpin
Ryan, luulen, että sekä puhtaanapitoalan työntekijöiden että kauko-ohjaajan palkat ovat siellä. Ja molemmat ovat ammattiliittojen työpaikkoja. Siksi mainitsin nuo. Minulle nämä ovat mukavia turvallisia keikkoja, joiden avulla voi ansaita kunnollisen elämisen! Näyttää siltä, ​​että tarvitsemme aina jonkun vetämään roskamme tai purkamaan aluksia telakoilla.
Muusikoilla on liitto, näyttelijöillä ... milloin saamme liittomme?
@Dave Matney Elokuvaäänen ammattilaisille on olemassa yhdistys.
@Dave - Äänieditorien liitto on MPEG. Siellä on länsirannikon ja itärannikon haara. AFAIK, joudut maksamaan vuosimaksut, sinulla on oltava x määrä työtä vyön alla, sinulla on viitekirjeitä jne. Sisäänpääsy on vähän tuskaa, mutta hyödyt ovat valtavat. MPEG on SAG: n alainen, jolla on tunnetusti mahtavia etuja, erityisesti vakuutus.
@Utopia, Noin kuinka paljon joudut maksamaan minulle ottaakseni muiden ihmisten roskat: 0
#3
+6
Edward Mowinckel
2010-07-09 01:05:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että kyse on siitä, mitä sinä panit siihen. Jos panet siihen paljon työtä, kuuntelet, mikä antaa hyvän äänen, analyyttinen siitä, miksi tietyt asiat toimivat, selvittää nämä asiat, selvittää, mikä toimii itsellesi kokeilun ja virheen kautta, hankkia varusteet kenttätallenteiden saamiseksi, oppimalla käyttämään sitä ja oppimaan virheistäsi, samalla kun pysyt omistautuneena sille, on väistämätöntä, että aiot tehdä itsellesi hyvin. Jos kirjaudut sisään, satunnaisia ​​ääniä esiintyy Pro Tools -työkalussa kahdeksan tunnin ajan, ja sammuta sitten toinen kello, et todennäköisesti tule toimeen.

@Edward, Annan sinulle viisi viisi.
Toisaalta taas ei välttämättä "äänitaidot" pidä työtä. Jokainen taito / ala on enemmän tai vähemmän "opittu" lopulta, se on vain harjoittelua, mutta ei vain taiteellinen taito pitää projektit liikkeellä. Luulen, että joku, jonka kanssa ihmiset haluavat työskennellä, ja aina luotettavuus, on paljon, paljon suurempi rooli. Ihmiset työskentelevät loppujen lopuksi ihmisten kanssa, ja se, mitä teet, on periaatteessa palvelun tarjoaminen. Paljon myöhemmässä vaiheessa voidaan kehittää "brändi" itsestään niin, että hänet viedään projekteihin vain sen vuoksi, mitä ihminen nimenomaan ja / tai miten tekee.
#4
+3
Jay Jennings
2010-07-09 11:18:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni se on hyvä, pätevä kysymys. Kaikki haluavat nauttivan uran, mutta jos se ei maksa laskuja, mikä on järkeä? Tarvitset rahaa paitsi elantoon myös tarvikkeiden, ohjelmistojen, mikrofonien ja tallentimien ostamiseen, ja sinun on pysyttävä merkityksellisenä ja ainutlaatuisena nopeasti kasvavassa työvoimassa, jonka miehistön koko ja budjetti pienenevät jatkuvasti.

Joten aion tarjota varovaisen "kyllä" kysymykseesi. Mutta vastaukseni täsmennän sanomalla, että ammattiliittotyö on oikea tapa (hyvät viikkopalkat + edut), ja on parasta sijaita kaupungissa, jossa on paljon töitä (LA elokuville, Chicago, NY ja Boston kaupallisiin tarkoituksiin).

Millaisia ​​ammattiyhdistyksiä on äänisuunnittelijoille?
@Mercy Laajentamalla muotoilua kaikkeen viihteen ääniin, on olemassa muutama ammattiyhdistys: United Scenic Artists teatteri- ja liveäänisuunnittelijoille (jatkan tällä hetkellä tätä), IATSE sekä live-viihteelle että elokuvatehneille, Motion Pictures Editor Guild elokuvan äänelle toimittajina, ja olen melko varma radioinsinöörien AFTRA: sta. Korjaa minut, jos olen väärässä siinä tai jätän mitään pois ... Mielestäni CAS on enemmän klubi kuin työntekijäjärjestö.
"LA elokuville, Chicago, NY ja Boston mainoksille" ... suosittelisitko missä tahansa erityisesti Jay-peleille?
@Joe Thomas Cavers hyvin, tämä on mielenkiintoinen kysymys Joe, koska asun Kreikassa ja täällä ei ole pelikehitysstudioita, joten en voinut saada työtä äänisuunnittelijana tai millään muulla. Joten päätin perustaa oman pelisuunnittelutyöstöni, jotta voin työskennellä äänen parissa ... huomasin, että nyt minulla on hyvin vähän aikaa tosiasiallisesti työskennellä äänen kanssa :( ja se on minulle melko surullista ... saada se oikein, kun meillä on enemmän rahaa enemmän työntekijöitä varten
@Jay Olen samaa mieltä, varovainen kyllä ​​myös minulta.
#5
+1
Joe Griffin
2010-07-09 00:32:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen tällä hetkellä riittävän onnekas voidessani työskennellä kokopäiväisesti levy-insinöörinä, ja osa työstä - plus kohtuullinen määrä ei-ristiriitaisia ​​freelance-töitä - on äänentoisto. haluttomia keskustelemaan todellisista numeroista.

#6
+1
Anthony Navarro
2013-02-21 07:06:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä !

Ansaitsen suurta tuloa äänitekniikan parissa.

Se, kuinka tiedän, miten etsiä aktiivisesti asiakkaita ja tehdä asioiden liiketoiminnan puoli, on auttanut minua valtavasti.

Tärkein asia, jonka opin oppimaan ansaitsemalla rahaa, on mennä suoraan kohdeprofiiliasiakkaasi jälkeen. Kuka hän on? Mainostoimisto, mobiilipeli, räppäri Atlantassa? Kenen kanssa unelmiesi asiakas työskentelee?

Kun olet selvittänyt sen, mene heille palveluun. Lähetin tuhansia sähköposteja ja tapasin satoja potentiaalisia asiakkaita kahvilla.

Ääni on loistava, jos osaat tehdä liiketoimintaa. Pohjimmiltaan sinun on opittava myynti ja markkinointi.

Kun olen saanut pienen asiakaskunnan ja vahvistanut, että voin ansaita voittoa, loin sitten verkkosivuston ja tein hakukoneiden markkinoinnin ja internet-markkinoinnin, joka on täysin ilmaista. Sitten ihmiset alkoivat paukuttaa oveani saadakseni äänisuunnittelupalveluni.

Se tuli siihen pisteeseen, että jouduin hylkäämään työn, koska minulle oli varattu vankka! Siinä vaiheessa voit valita unelmiesi asiakkaasi, joille työskentelet, ja olet täysin tyytyväinen työhösi ja taloudelliseen tilanteeseen.

Joten mene sinne ja noudata järjestelmällistä tapaa ansaita rahaa ääni biz.

#7
+1
Morten Storgaard
2014-02-11 00:43:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on hyvä ystävä, joka työskentelee freelancessa äänen sekoitusalalla. Hän nauhoittaa, miksaa, tuottaa ja tekee myös vähän videoääntä silloin tällöin. Luulen, että hän tekee siitä noin tuhat dollaria kuukaudessa huonolta kuukaudelta ja 3 tuhatta hyvältä kuukaudelta. Joten hän työskentelee puolella.

Mutta mielestäni se riippuu siitä, kuinka pahaa haluat tämän. Jos todella haluat sen, voit valita yksinkertaisen elämäntavan ja leikata kulujasi. Tarkista http://www.godownsize.com/small-budget-to-get-out-of-debt/ nähdäksesi kuinka vähän voit elää, kun sinun täytyy :)

#8
  0
ianjpalmer
2010-07-09 00:08:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten missä tahansa muussa luovassa työsuhteessa, jotkut ihmiset pärjäävät hyvin, toiset ovat kunnossa ja toiset kamppailevat.

Minusta henkilökohtaisesti on sopimatonta keskustella henkilökohtaisista taloudellisista olosuhteistani läheisen perheen ja ystävien ulkopuolella olevien ihmisten kanssa.

Mutta tietenkin. En koskaan halunnut todellisia lukuja, vain yleistä ideaa. Kiitos panoksestasi.
#9
  0
Mikeyp
2011-06-02 18:11:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdotan, että tutkit kirjastojen tarjoamia ja tarjoamia tarjouksia .... mikä tahansa kirjasto kertoo sinulle, mitä ihmiset etsivät ja eivät löydä, kun haluavat korjata nämä aukot varastossa. VOIT ansaita elantoa vain myymällä äänitehosteita äänitehokirjastoihin, mutta sinun on keskitettävä aikaasi siihen, mitä myydään ja mitä ei. 80% kirjaston varastosta istuu myymättömänä, kun taas 20% ansaitsee rahaa, joten jos pystyt hioutumaan siihen ja tuottamaan suosittuja ääniä, jotka eivät vielä ole kyllästäneet kirjastoja, voit tehdä hyvin.

Voin arvioida että muutaman tuhannen Hyvän kohdennetun äänen avulla sinun pitäisi pystyä tuottamaan noin 1000 puntaa kuukaudessa ja ehkä 10000 hyvällä äänellä, ehkä kaksinkertainen.

Onnea!

#10
  0
Chris Assells
2013-02-21 12:29:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä ... erittäin mukava.

Jos olet Yhdysvaltain WORK UNIONissa. Äänitoimittajille ja suunnittelijoille meidän on Motion Picture Editors Guild I.A.T.S.E. Paikallinen 700.

En ole tarkastellut korkoani pitkään aikaan, mutta luulen, että unionin äänieditorin vähimmäisviikkoviikko on noin 2000 dollaria viikossa (voisin olla poissa kummastakin puolesta pari sataa dollaria). Jos olet vakiintunut ja halukas, ansaitset enemmän.

Los Angelesissa on pelityötä, jos haluat mennä näin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...