Kysymys:
Kuinka luot tappavimmat kuulostavat laukaukset?
Wesley Mace
2010-05-29 00:50:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kokeillut eri kerrosten kanssa täydellisen laukauksen luomista, mutta ne kaikki epäonnistuvat ja kuulostavat leluaseilta. Mitä minun on kerrostettava, jotta voin luoda tappavan kuulostavan laukauksen?

miksi et yksinkertaisesti käytä tappavaa näytettä?
Tarkoitatko kirjastosta äänten tallentamista tai kerrostamista?
Missä Chuck on? . . .
@ Matt-Cavanaugh haha, kyllä ​​... tämä on Chuckin erikoisuus. Toivottavasti hänellä on hyviä vihjeitä.
Minun täytyy aloittaa lataaminen tunneittain tästä tavarasta :)
@Chuck-Russom tai aloita puhelulinja: 1800 istukkaa-4-pistoolia (248254 4867)
Haha, Paul Lackey (äänijohtaja Medal of Honorissa) kertoi minulle jonkin aikaa sitten, että minun pitäisi perustaa studio ja kutsua sitä "Guns By Chuck".
minä olen nallekarhu. kuvaatko minulle tappavaa laukausta?
Tarkoitan, että tavalliset ampumat kuulostavat vain ilmapallolta. Ampuma tarvitsee todella tuon vaaran, mutta silti tuntee sen realistisesti. Olen kuullut monia hollywood-laukauksia ja jotkut niistä ovat erittäin hyvin tehtyjä, mutta jotkut eivät vain tehneet vaikutusta. Haluan todellakin vain tietää, millainen ääni voidaan kerrostaa sellaisen laukauksen luomiseksi, joka antaa tuon vaaran, mutta ei kuulosta väärennöltä kuin monet, jotka olen kuullut.
Kymmenen vastused:
#1
+8
Andrew Spitz
2010-05-29 02:14:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 • Pakkaus / monikaistapakkaus: saadaksesi äänen todella lyödä läpi miksauksen.

 • Rappeutuminen: tämä auttaa laukauksen kokoa ja tilaa, jossa se elää (ilmeisesti).

 • Korkea äänenvoimakkuuden napsautus / laukaisin / jotain: kuten MikeQuell sanoo, lisää se muutama millisekunti ennen pääääntä. Tämä tekee ihmeitä, käytän tätä tekniikkaa niin usein.

 • Matalataajuinen kolhi tai kerros: vain antaa sille enemmän oomphia. Usein nauhoitukset kuulostavat kuvaamallasi tavalla, ja ne tarvitsevat sen erityisen pienen elokuvamaalin. Laitoin tämän millisekuntia usein päääänen hyökkäyksen jälkeen.

 • Jälki-laukaus: Ihmisen äänellinen vastaus, luodin rikošetti (jos on ), kehon putoaminen, veri.

 • Lisäherkut: Tunnelma saattaa kuolla vähän, kun korvat sopeutuvat. Tai juuri ennen painottamaan hetken "kuolettavuutta". Jos hahmon POV: sta, hän saattaa kuurota ja saada takilauksen. Esimerkkejä tästä tarkista tämä ketju ja ehkä tämä ketju.

Toivottavasti tämä auttaa.

#2
+6
Chuck Russom
2010-05-29 05:34:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näyttää siltä, ​​että kaikki ovat jo antaneet hienoja neuvoja. Suurin ongelma voi olla käyttämissäsi lähteissä. Aseiden äänitykset eivät aina kuulosta niin mielenkiintoisilta. Erityisesti käsiaseet ja haulikot, eivät kumpikaan kuulosta odotetulta. Yritä lisätä paljon pakkausta tai Waves L2: ta tai jopa leikata ja katso, tuo se sinut lähemmäksi. Kuten Justin sanoi, hajoaminen on erittäin tärkeä äänelle. Älä unohda äänen tätä näkökohtaa.

Tutustu artikkeleihin, jotka kirjoitin osoitteeseen designingsound.org. En ole varma, että minulla on monia vinkkejä, joita ei ole vielä näissä artikkeleissa:

http://designingsound.org/2010/04/chuck-russom-special-gun- äänisuunnittelu / http://designingsound.org/2010/04/chuck-russom-special-gun-recording-guide/

On joitain elokuvia, joihin käännyin usein aseen hakemiseen inspiraatio:

 • Yksityisen Ryanin pelastaminen
 • True Lies
 • Bad Boys 2
 • T2
 • Miami Varapuheenjohtaja
Collateralin Vincent-laukaukset olivat luultavasti parhaita, mitä olen koskaan kuullut.
Myös. Michael Mannin "Heat". Suuri laukaus.
Vanha lanka, tiedän, mutta halusin vain levittää tietoa keskustan ampumisesta "Heat" -elokuvassa. Niin monet ihmiset kommentoivat kyseisen kohtauksen loistavaa äänisuunnittelua ja kuinka todellista se tuntui. No, siihen on syy: Michael Mann meni melkein yksinomaan (ellei 100%) tuotantokappaleen kanssa, joka oli tallennettu asetetuille noille laukauksille.
#3
+5
Justin P
2010-05-29 01:44:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulle tärkein osa ampumaääntä on hajoaminen. Se saa heidät kuulostamaan mielenkiintoisilta, massiivisilta ja luulen tappavilta. Missä ympäristössä aseitasi ammutaan? Rengastuvatko ne seinistä, rakennuksesta vai rinteestä? Onko sinulla kaukaisia ​​nauhoituksia aseista näissä ympäristöissä? Paras aseen suunnittelu alkaa mielestäni tämän tyyppisistä kenttätallenteista.

Musiikkianalogian tekemiseksi aseet ovat kuin rummut. Parhaat rummun äänet syntyvät tallentamalla rummut vuorovaikutuksessa akustisen tilan kanssa. Osa Jon Bonhamin massiivisen rumpuäänen avainta oli etäisten huonemikrofonien käyttö studiossa ja jopa mikrofoni, joka oli sijoitettu studion oven ulkopuolelle porraskäytävään.

Tästä huolimatta haluat ehkä kerrostaa aseen ääniä erilaisilla makeutusaineilla. Elokuvassa ei ole harvinaista kerätä äänityksiä esimerkiksi tykistä, laastikuoresta tai jopa ukkosta pienen käsiaseen äänen alla. Pieni reverb, slap delay, pakkaus tai sub voivat auttaa myös sakeuttamaan niitä. Jos tunnet avantgardea ... yritä kerrosta ne sian kiljunnan päinvastaisella äänellä.

#4
+3
MikeQuell
2010-05-29 01:43:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan henkilökohtaisesti lisätä mukavan mikrofonipopin räjähdyksestä pari millisekuntia ennen varsinaista laukausta ja hajoamista. Työskentelen videopeleissä ja niiden suunnittelu voi vaihdella sen mukaan, miltä se tuntuu pelin aikana. Hajoamisella on myös paljon tekemistä laukauksen ääneksi valtava. Kun saat hyvältä kuulostavat elementit, aloita sekoittaminen mekaaniseen / aseen Foleyyn.

Onneksi kyllä, olen käyttänyt ilmapallopoppuja aseiden malleissa aiemmin.

#5
+2
user49
2010-05-29 02:42:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"täydellinen ampuma"

Ehkä ongelmasi perustuu "aseen" yleiseen harkitsemiseen?

minkä tyyppinen ase? (pistooli ei ole kivääri, ei haulikko ei ole AK47 jne.)

missä ympäristössä sitä ammutaan? (sisätilat? ulkoa? sulje? leveä? avoin kenttä? kanjoni? sisäkaupungin kadut?)

mikä on aseen näkökulma tai perspektiivi? ja sen laukauksen jälkeen? (mihin ase ampuu? onko toiminta reaaliaikainen? onko aikaa luotien viheltämiseen / iskuihin?)

mikä on sen käytön konteksti? (onko tilanne vaarallinen? lapset, jotka ampuvat ilmakivääriä puistoon, eivät ole vaarallisia, likainen harry- / sniper-tulipalo taistelualueella on ....)

"millainen ääni voidaan kerrostaa sellaisen laukauksen luomiseksi, joka antaa tuon vaaran"

oletko ottanut huomioon kaikki aseen laukauksen muodostavat elementit? - laukaisumekanismi - alkuhyökkäys - räjähdyksen vaippa - tiheän taajuusimpulssin nopea kehitys ympäristössä - luodin poistuminen tynnyri - luoti kulkee - luoti vaikuttaa tai rikosoitaa

ei ole taikavoimaa, esim. "lisää vain X ja se kuulostaa vaaralliselta" samalla kun se ei ole "väärennös"

" Normaalit laukaukset kuulostavat vain ilmapallon ponnahdukselta "

todella? Oletko todella ollut ampuma-alueella. & kuuli heidät näin?

Kun kävin Pekingissä ampuma-alueella, jossa voit ampua minkä tahansa asia, josta pidit, jos maksoit mielelläsi dollarin - se paikka pelotti minua elävän helvetin - kaverit ampuivat automaattisia konekiväärejä vieressäni olevassa kopissa ja matalat taajuudet läpäisivät koko kehoni ..... ilmapallo popping he eivät olleet!

Ehkä jotkut tutkimukset (lukuun ottamatta ampumisalueella käyntiä) on koota joitain kohtauksia elokuvista, joissa on erilaisia ​​laukauksia, ja arvostaa &in lähestymistapaa. Ovatko Sergio Leonesin aseet realistisia? Pelastakaa sotamies Ryan? Inglourius Bastaerds?

En ole 100% varma, mutta luulen, että hän tarkoitti, että aseiden äänitykset nauhoittavat yleensä ilmapalloja. Oikeat aseet ovat niin uskomattoman voimakkaita ja kivistäviä, mutta niitä on todella vaikea siepata.
#6
+2
GMatijas
2010-06-06 01:58:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ka-pow. Kaksi hyökkäystä, ensin yksi raskas, lihava ja hieman kylläinen + hiljaisuus + todellinen laukaus (lisää kaiku ja vastaava).

#7
+1
user80
2010-05-29 02:20:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kerro alta detunoitu timpaninäyte.

#8
+1
jorbi
2010-06-07 21:07:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras ampuma-kohtaus, kädet alas -asunnossa, on ampuminen Ravenissa Kadonneen arkin Raidersissa. Uskon, että he todella käyttivät Winchesteriä Indyn revolverissa. Tätä kohtausta auttaa se, että musiikkia ei ole, ja aseissa on selkeyttä. Niin suuri osa laukauksen voimasta tulee siitä, mikä on sen ympärillä ... kaiken muun poistaminen sekoituksesta jne. Siinä kohtauksessa voit kertoa heidän ajattelevansa, mistä / mistä jokainen laukaus tuli. Se ei ole vain laukauksen tyhmyyden muuri.

Ehdottomasti enemmän 1-2-3 lyöntiä, jonka voit antaa laukaukselle, sitä parempi ... napsauta, BANG, whooooosh / trail.

#9
+1
Audacity Using One
2019-05-16 20:38:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tappavan aseäänen on oltava tasapainossa basson, keskikohdan ja diskantin välillä. Keskimmäinen on tärkein.

Tappavan aseen rakenne: Rei'itys - Alempi ja pidempi lyönti - aseen runko - Rungon ja hännän siirtyminen - häntä

Näin :( hidastettu) Puh - Prrruuuuuh - Rrrraaaaahhh - Wwrrooowwwll - Vvvvrrrrrr

Rei'itykset ovat tärkeitä, kun haluat antaa tappavan konekiväärin.

Tappavan haulikon ääni vaatii aseen äänen olla lihavampi ja kaikkien äänen osien tulisi kuulostaa siltä, ​​että ne kaikki on sekoitettu yhteen, mutta silti erottuva kuulemaan.

Toinen tapa tuottaa tappava aseääni on kuunnella aseääniä viitteeksi.

#10
  0
Melloj
2016-10-13 01:39:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras laukaus, jonka olen kuullut viimeisimmissä elokuvissa, oli Bone tomahawk (Kurt Russell) -tapahtumassa. En ole itse tehnyt sellaista, mutta se käytettäisiin jo ehdotettuja tekniikoita. Minulle kuitenkin (muut saattavat olla eri mieltä) minkä tahansa luonnollisen äänen taika-ainesosa, jonka haluat todella lyödä / ukkosta, on se, että lähdemateriaalisi on tallennettu korkealaatuisilla mikrofoneilla ja esivahvistimilla eikä jonkin matalan kolmannen sukupolven repeillä Mp3 ilmaisesta kokoelmasta .

Kiitos vastauksesta, mutta tämä kysymys on hieman antiikki :) Pino-vaihdon muoto johtaa sinut löytämään vanhempia kysymyksiä; Mitä pienistä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...