Kysymys:
Videopelien äänisuunnittelu
Stanford Kekauoha
2010-06-18 14:39:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kukaan suosittelee tiettyä äänisuunnitteluohjelmaa tai sertifikaattia tai muuta sellaista, mikä auttaa minua valmistautumaan videopelien äänisuunnitteluun?

Viisi vastused:
#1
+7
georgi
2010-06-19 05:36:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat tutkia pelin äänen teknistä puolta ja varmistaa, että tämä on sinulle, tartu kopioon Fmod tai Wwise, tutustu käsitteisiin ja aloita ajattelu. Tietysti intohimo peleihin on välttämätöntä, mutta pelin ääni koskee yhtä paljon ääntä kuin hakkerointia. Voit odottaa työskentelevän muiden sisältöhenkilöiden, mutta myös ohjelmoijien kanssa, ja heillä on omat tapansa ... ajattelutapa ei ole vain tärkeä, vaan myös hieman tarkempi näissä projekteissa ... Olen samaa mieltä Ryanin kanssa, on täysin mahdollista olla itsenäinen opetettu, mutta koulutus voi antaa sinulle lentomatkan ja kiinnittää sinut työkokemukseen ja vastaavaan ...

Voit ladata wWisen ilmaiseksi Audiokinetic (http://www.audiokinetic.com/en/products/wwise/introduction) -sivustolta (ilmainen, jos käytät sitä ei-kaupallisiin tuotteisiin). Se on hyvä tapa alkaa oppia ohjelmistoa maksamatta mitään ...
#2
+6
Tom_engineaudio
2010-06-18 17:48:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En tiedä yhtään sertifikaattia, joka todella auttaisi valmistautumaan Game Sound Design -sovellukseen. Tärkeää on täydellinen tieto ääniteemasta yleensä ja intohimo ei-lineaariselle äänisuunnittelulle.

Sinulla on oltava koulutusta ja kokemusta mikrofonitekniikoista ja äänittämisestä, laitteistojen ja ohjelmistojen reitityksestä ja prosessoinnista, akustiikasta ja tietojenkäsittelystä.

Olisin skeptinen kaikissa opetusohjelmissa, jotka perustuivat äänisuunnitteluun, ennen kuin äänimaailmaan ja tuotantoon kohdennettiin ensin oikein, ellei se ollut jatko-tason ohjelma. Aluksi sinun pitäisi löytää jotain, joka opettaa äänen tuotannon kaikki näkökohdat, ja keskittää käytäntösi ja taitosi kohti Game Soundia matkan varrella.

Paljon indy-tason pelin ääntä kulkee. Mikään ei korvaa käsityön tosiasiallista tekemistä ja harjoittamista. Mene mod-tiimiin ja laita sydämesi ja sielusi prosessiin. Tee äänisuunnittelustasi ainutlaatuinen ja omaperäinen ja harjoittele toteutusta niin usein kuin mahdollista.

Hyvät äänikoulut ovat erittäin kalliita eivätkä takaa sinulle työpaikkaa alalla. Tiedon määrä, jonka sinun on oltava vankka äänituottaja, ylittää kuitenkin usein sen, mitä voisit itse opettaa.

Oletko ottanut kuvan missään tuotannossa?

#3
+4
Robin Arnott
2010-06-18 21:40:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

IASIG on työskennellyt jotain. Mutta se ei tule olemaan "pois" hetkeksi.

#4
+2
David Sonnenschein
2010-08-18 22:35:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Heillä on hyviä luokkia Berkleessä Jeanine Cowanin opettamana. Pelin äänen lisäksi sinulla on oltava vahva tausta äänessä yleensä, musiikkiteoriassa, psykoakustiikassa jne. Olen samaa mieltä muiden kanssa siitä, että pelaaminen ja kuuntelu on ratkaisevan tärkeää valmistautumisellesi, mutta myös todellisen maailmasi kuunteleminen ja ymmärtäminen, mikä tekee omastasi maailmankaikkeuden akustinen toiminto. Sitten teknisten näkökohtien oppiminen antaa sinulle työkalut tehdä se itse. Annan ilmaisen intro-webinaarin 24. elokuuta, joka sisältää paljon tätä, ei pelkästään peleille, vaan kaikille audiovisuaalisille. Katso se osoitteesta SoundDesignForPros.com.

#5
+1
Dave Matney
2010-06-25 06:27:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hanki pelimoduuli tai vaihda olemassa olevan pelin äänet (käytän tähän edelleen Doom-muokkaimia, vaikka Doom on 16-vuotias.) Se todella auttaa kuulemaan äänesi peliympäristössä ja selvittämään, onko ne kaikki verkottuvat hyvin yhteen. En ole varma WWise-ohjelmasta, mutta FMOD: lla on pelinsisäinen emulointi, mutta mielestäni se ei tee sitä oikeudenmukaisesti ennen kuin voit kokea sen pelaajana.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...