Kysymys:
Schoeps Mikrofoni Trivia
Utopia
2010-05-10 01:17:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei kaverit,

Tämä ei ole aivan kysymys, mutta ajattelin, että Schoeps-mikrofoneista oli hienoa tietoa:

Olin NAB: ssä tänä vuonna ja näin uusi SuperCMIT -haulikko (digitaalinen haulikko, joka on super-suuntainen ja erilaiset melunvaimennusasetukset)

Joka tapauksessa siellä oleva Schoepsin henkilökunnan jäsen sanoi, että se on tehty erityisesti MM-kisoihin, joten Televisioyhtiöt kuulivat pallon potkimisen. Se on ainoa syy, miksi he tekivät sen ensiksi. He tilasivat 50 heistä. Sitten he päättivät julkaista sen markkinoilla.

Jalkapallon äänimiehet yrittivät selvittää, miten saada mikrofoni lähellä palloa tai sen ympärille ja jopa pallon sisälle (mikä oli ehdotukseni), mutta Kuten tiedämme, pallo on pyhä eikä sitä saa sekoittaa. Joten he pyysivät Schoepsia suunnittelemaan mikrofonin, joka oli supersuuntainen, ja nyt meillä on SuperCMIT.

Luulin vain, että se oli eräänlainen hieno trivia.

Schoeps SuperCMIT http://digital.schoeps.de/IMG/products/product_pics/SuperCMIT.png

Mielenkiintoista. Kiitos siitä. MM-kisat ovat puolellani maailmaa, minun pitäisi yrittää oppia lisää näistä vauvoista!
Olen juuri aloittanut ampumisen, jossa aion heiluttaa yhtä heistä vauvoista ... heti vaihdelaatikosta, minun on sanottava, että olen erittäin vaikuttunut tämän mikrofonin suunnasta!
Neljä vastused:
NoiseJockey
2010-05-10 01:56:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ohjannut kuvauksen, jossa käytimme Schoeps CMIT -ohjelmaa (ei super) kaikissa valintaikkunoissa. Se löysi neuvoja "älä käytä haulikkoa sisällä" ja kuulosti Hämmästyttävä . Et voi kuvitella, miltä SuperCMIT kuulostaisi todellisessa tuotannossa.

Schoeps CMIT http://www.schoeps.de/IMG/products/product_pics/cmit5u.gif

Olen jonkin verran yllättynyt siitä, että ilmeinen vastaus - käytä parabolista mikrofonia, kuten Telinga - ei ollut tapa, jolla MM-kisat kävivät. Kenelläkään on tekninen syy, miksi se ei olisi hyvä idea?

Telinga parabolic microphone
(lähde: telinga.com)

+1, että se kuulosti hämmästyttävältä. Laitoin tavallisen "sinisen" haulikon MK41: tä vastaan ​​ja se puhalsi sen vedestä sisälle. Sinun on kuitenkin asetettava se henkilön alle - vaikka. Hänen yläpuolellaan osoittaminen alaspäin (johon halusin laittaa sen) kuulosti minulle huonolta. Paraboliseen mikrofoniin saakka. Ehkä saat liikaa muita juttuja? Kuten väkijoukko?
Näyttää siltä, ​​että muistan kuulleeni, että tällä erityisellä Schoeps-haulikkomikrofonilla on erilainen eräänlainen poimintamalli, joka tekee siitä vähemmän alttiuden sellaisille akselin ulkopuolisille vastemalleille, jotka vaivaavat useimpia muita haulikkomikroja sisätiloissa tai lähellä heijastavia pintoja.
Tämän argumentin Schoeps esittää. He olivat haulikkomikrofoneja niin monen vuoden ajan.
VCProd
2010-05-10 21:50:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen yrittänyt löytää teknisiä tietoja Schoeps SuperCMIT: n fyysisestä yhteydestä. Kuten verkkosivustolta ymmärrän, se on kaksi vakiona olevaa XLR-liitintä, joissa on käsitelty signaali, yksi kaapeli, koskematon signaali toisessa.

On mielenkiintoista nähdä elektroniikka, joka menee uusiin mikrofoneihin. Muistuttaa minusta Neumann TLM 103 D - täysin digitaalinen, ei tarvetta esivahvistimille, A / D-muunnoksille jne. Olisi erittäin hienoa nähdä myös digitaaliset kenttämikrofonit. XLR-kaapeleiden sijaan käytämme kuitua tai käytämme jotain langatonta.

Neumann TLM 103 D

SuperCMIT on analoginen / digitaalinen hybridimikrofoni. Kaksi XLR-liitintä on tarkoitettu kahdelle signaalimuodolle. Yksi on tyypillinen analogilähtösi, kun taas toinen on AES 42 digitaalista signaalia varten. Jos haluat kuitenkin käyttää digitaalista lähtöä, tarvitset tietysti AES 42 -liitännän (sama kuin 103D). Digital Phantom Power ei ole sama kuin tavallinen Phantom Power.
oinkaudio
2011-02-18 16:53:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sain mahdollisuuden pelata CMIT: n kanssa ja se on todella mahtavaa. Nauhoitin vuoropuhelua huvin vuoksi eri näkökulmista ja etäisyyksiltä eri paikoissa, ja päinvastaisessa melunvaimennuksessa on jotain nähtävää. Lisäksi heillä on uskomaton ulottuvuus jopa 4-5 metrin päässä, ja voit silti saada kunnollisen vuoropuhelun. Pehmusteet ja rullat ovat myös erinomaisia. Ostan ehdottomasti yhden, jos minulla olisi rahaa. Kiitos Scheops.

georgi
2011-02-18 21:30:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

... älä vain yhdistä supermittausta paristokäyttöiseen koteloon .. 170mA!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...