Kysymys:
Mitä työkalua käytät keskustelun muokkaamiseen sanojen napsautusten poistamiseksi?
Utopia
2010-05-06 11:02:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotta voin poistaa sanan napsautukset Pro Toolsissa, käytän joko lyijykynätyökalua tai leikkaan aaltomuodon syklin.

Mitä ohjelmistotyökalua suosittelisit?

Yksitoista vastused:
Colin Hart
2010-05-06 11:39:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kaiken iZotope RX: stä. Se on minulle niin hengenpelastaja. Teen kaiken melutason alentamisesta nauhoituksiin, napsautusten ja leikkausten poistamisesta yskän poistamiseen elävän musiikin esityksestä (sain sen toimimaan täydellisesti! Minun täytyy nähdä, löydänkö alkuperäisen ja lopullisen antaa teille A / B kaksi).

iZotope RX
(lähde: izotope.com) sub>

Jos kyseessä on todella pieni asia ja et halua viettää aikaa RX: ssä (monimutkaisempien korjausten tekeminen voi olla erittäin aikaa vievää), käytän vanhan lyijykynätyökalun temppua.

Kiitti paljon! Joten Izotope RX vie napsautukset äänestä ilman esineitä?
+1 RX: lle. Hämmästyttävä työkalu. Ja Pro Tools Pencil! Rakastan sitä :) Käytän wacom-tablettia muokkaamiseen ... paljon helpompaa (kun tottuu siihen)!
Hei! Voisitko lähettää videon tabletin muokkaamisesta? Kiitos paljon, koska en löydä siitä mitään ... luuletko, että tabletti voisi toimia jopa muiden sekvenssereiden kuten Nuendo, Cubase tai Samplitude kanssa? Kiitos!
+1 taas RX: lle - tuonnin jälkeen olen käyttänyt sitä joissakin ominaisuuksissa päivittäin :)
Jay Jennings
2010-05-06 11:34:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeile näitä:

Aallot X-Click ja X-Crackle

Izotope Rx

Huomaa: Izotopella on monipuolinen esittely, jonka voit kokeilla ennen ostamista nähdäksesi, toimiiko se sinun tarpeisiisi.

Waves X-Click http://www.waves.com /objects/Images/Screenshots%5Csshot_big_x_click01.jpg Waves X-Crackle http://www.waves.com/objects/Images/Screenshots%5Csshot_big_x_crackle01.jpg

Minulla on X-Click, mutta en voi saada sitä olemaan tekemättä ääntä. Onko sinulla ollut onnea käyttää sitä äänellä suuäänen poistamiseksi?
ianjpalmer
2010-05-06 13:57:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aloitin lyijykynätyökalulla kuten muut kaverit, kunnes ostin iZotope RX: n. Napsautusten jne. Puhdistaminen on upea työkalu, joka kannattaa jokaisen sentin, jos voit ostaa sen.

Myös äänellä? Olen sellainen äänenlaadun kiinnitin ja inhoan lisätä siihen esineitä, jos voin välttää sen. Joten, voisitko käyttää Izotope RX -ohjelmaa myös esillä olevaan äänipuheluun, joka on kovempaa kuin kaikki muu?
Ilmeisesti, jos napsautuksen poistaminen kokonaan heikentäisi äänen laatua, en. Joskus tapaan kompromissin, jos melu vaikuttaa äänen ääntämiseen. Joskus on parempi jättää napsautus sisään, koska sen poistaminen olisi liian tuhoisaa suorituskyvylle, vaan valinnoista. Ensin lausuminen, sitten kirjojen äänenlaatu.
fabio_iaci
2010-05-06 21:05:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarkistan, voidaanko työ tehdä iZotope RX: llä. Se toimii erittäin hyvin. Jos minulla on vakavampia ongelmia, käytän Sony Sound Forgen kynätyökalua.

Leyland
2010-05-07 02:33:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Syklin muokkaaminen protooleilla satunnaistilassa on tehokasta. Ellet työskentele kuvan kanssa.

Vaihdan Lyijykynä-työkaluun vain, jos yllä oleva menetelmä ei leikkaa sinappia.

Juuri niin teen!
Roger Middenway
2010-05-09 06:09:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun haluan todella saada napsautuksen manuaalisesti, leikkaan ja liitän. Jokaisella foneemalla on taipumus toistuvaan aaltosykliin, joten zoomaan lähemmäksi, kunnes näen aallon, ja tartun johonkin syklistä ennen tai jälkeen, ja liitän sen päälle. Pieni ristihäivytys voi olla tarpeen. Kynätyökalu vain pienentää napsautuksen amplitudia, se ei pääse täysin eroon siitä.

Se on todella hyvä vain loukkaaville napsautuksille, koska avaruuteen tallennetuilla napsautuksilla on kaiku.

Josh McHugh
2010-05-10 01:51:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Leikkaa napsautus, leikkaa ja venytä (TCE) alue ennen sitä kattamaan koko ja xfade.

GMatijas
2010-06-01 08:01:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lyijykynä tai sykli copy-paste minulle ...

Joel Raabe
2010-06-03 00:18:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nopeaan "yhden napsautuksen" napsautuksen poistamiseen vanha Sonnox Declicker on erinomainen - et kuitenkaan ole käyttänyt uutta ...

"Musiikkiklikkauksiin" käytän mieluiten iZotopen spektrikorjausta - hämmästyttävä joustavuus tietyissä tilanteissa.

Ei voi voittaa vanhaa hyvää huoneen sävyn täyttöä monilla napsautuksilla ... kaikki riippuu käyttämästäsi ajasta ja napsautuksen "tyypistä". kanssa.

Joel
2010-10-26 08:04:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla ei valitettavasti ole budjettia hyvien laajennusten kokeilemiseen, mutta kynätyökalu on ripaus.

soundbird
2010-10-26 13:23:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos muokkaan Protoolsissa, leikkaan pääasiassa jaksot kynätyökalulla, mutta käytän sitä tarvittaessa. Jos työskentelen kuvan kanssa, otan vain vähän enemmän aikaa tarkistaa, ettei synkronointia ole vaarantunut. Loppujen lopuksi - kuvatyö on pääasiassa FPS ja jakson leikkaaminen on pieniä näytteitä.

Jos minulla on todella napsautettava pala, käytän Auditionia, koska olen äskettäin tutustunut spektrinmuokkaustyökaluun on toisaalta huijaaminen (ts. korvien käyttämättä jättäminen) ja toisaalta yhtä nopeasti kuin salama.

Tarkastelen XClickiä kuitenkin oikein :)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...