Kysymys:
Ääniseinä - seulotaan sen läpi
Utopia
2010-07-03 06:19:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Saan joskus minulle äänitehosteet, joille on tehty vähän tai ei lainkaan ammattitaitoista esisekoitusta.

Ja minun odotetaan sekoittavan sen päivän kuluessa sen vastaanottamisesta (2 minuutin traileri Esimerkiksi).

Joskus on melko vähän elementtejä, joiden kanssa on työskenneltävä.

Olen utelias, kuinka lajittelet elementit ja pohjimmiltaan "sekoitat" niitä. Sooloitko jokaista elementtiä ja kuunteletko se, ennen kuin määrität, millä tasolla sen pitäisi olla?

Sitä teen lähinnä, mutta se vie aikaa ... Yritän nopeuttaa näiden tekemistä asioita.

Olen utelias tietämään, onko esisekoitus tehty ennen kättä, annatteko sen rullata ja vain nipistää pieniä asioita ja jättää esiseoksen hienotunteisuuteen? Poistatko kaiken automaation ja aloitat tyhjästä?

Kuinka usein mykistät ja eroon elementit sekoituksesta?

Kiitos - Ryan

Neljä vastused:
#1
+5
user80
2010-07-03 15:20:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä laittaa kaikki varsiin ja ole sitten dramaattinen taajuuskorjaimen ja äänenvoimakkuuden automaation avulla. Tällä tavoin voit jättää melkein kaiken, jotta se tulee vihjeeksi mukavasti ja äänekkäästi ja putoaa sitten sekoitukseen sekoittamatta kaikkea.

  • vihjeen alku = tasainen ja voimakas
  • keskimmäinen vihje = eq'd istua sekoitettuna ja kohtuullisella tasolla
  • vihjeen loppu = voimakkaasti ekv. d ja tuskin kuultavissa

Olen oppinut tekemään tämän bändeillä, jotka kieltäytyivät leikkaamasta mitään, halusivat kuulla kaiken ja silti halusivat sekoituksen olevan 'puhdas'.

#2
+2
ianjpalmer
2010-07-03 14:22:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei Ryan,

Oletan, että puhut lähinnä äänistä, jotka on kerrostettu yhteen. Valitettavasti en koskaan saa mitään valmiiksi sekoitettua. Normaalisti vain improvisoin ja pelaan läpi satunnaisesti asetettujen fadereiden kanssa ja näen kuinka se kuulostaa. Jos se kuulostaa viileältä ja toimii kuvan kanssa hienosti, jos ei, minä todella hanen jokaisen raidan nähdäksesi, mitä siellä on. Poistan useammin materiaalin, joka on ylimääräistä vaatimusten suhteen.

Ilmapiiriä / tunnelmaa varten tavallisesti sooloin kyseisen ryhmän, keskeytän automaation (käytän ProToolsia) ja saan tasapainon oikein. Sitten sovellan kyseistä automaatiota kohtaukseen.

Pidän improvisaation ja huolellisen ajattelun sekoituksesta.

#3
+2
Dom Lawrence
2010-07-03 16:02:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä olevat toimittajat tekevät alkeellisia volyymi-esiseoksia ennen kuin ne toimittavat minulle, minkä tuon yleensä kappaleiden kanssa. Tee pääsy kuunnellaksesi ja sijoita merkintöjä pisteisiin, joissa tavarat tarvitsevat säätämistä (yleensä merkitsen ne tarvittavan työn mukaan, esimerkiksi A täydelliseen remixiin / muokkaukseen, B äänenvoimakkuuden muutoksiin, C liian moniin fx-tasoihin jne. noin 10 'koodia'). Sitten käyn läpi merkkikohtaisesti ja joko sekoitan kohtauksia kosketustilassa tai käytän trimmausautomaatiota. Yleensä en mene kaivamaan, ellei se ole täydellinen äänen toisto. Kun olen onnellinen, minulla on noin 10 varren faderia, joiden kanssa sekoitan kokonaisuudessaan.

Pienemmissä esityksissä, joissa minulla voi olla vain 20-30 kappaletta, merkintöjen työnkulku ei ole niin välttämätöntä, mutta minun nykyinen sarja (yli 80 kappaletta per ep) on sen helpompi hallita.

#4
+1
Steve Urban
2010-07-07 00:28:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun toimitin ensimmäisen kerran FX-varret yhdelle sekoittimestamme, kävelin huolellisesti läpi esiseosta. Panisin ja automatisoin kaiken voidakseni toimittaa lopullisen, uudelleen äänittävän valmiin varren. Vasta tällä tavalla toimittamani noin 4. tai 5. näyttelyn jälkeen sain selville, että hän poisti kaiken heti, kun hän toi istuntotiedot. Sillä välin hän ihmetteli, mikä helvetti vie minua niin kauan ... Tämän seurauksena melkein kaikki täällä toimittavat elementtejä ilman nollasekoitusta.

Joten ennen kaikkea viestintä ketjussa ylös ja alas on avain . Jos voit varmistaa, että joku, joka toimittaa elementtejäsi, ymmärtää selkeästi, mitä odotat heiltä, ​​niin et tuhlaa heidän tai sinun aikaa.

Nyt, jos sinulla ei ole että ylellisyys tai (kuten lauseesi viittaavat) elementtejäsi tarjoavat vain tekevät paskaa työtä sekoittamisen suhteen, tässä teen. Koska olen tuhlannut joukon aikaa itsestäni rakentaessani yksittäisiä rakennuselementtejä nähdäksesi mikä on mitä, aloitan heittämällä kaikki faderit tasapainon saamiseksi. Jos jokin kuulostaa piinaamattomalta sen sijaan, että sooloisin jokaisen kanavan, mykistän siellä, missä oletan ongelman olevan. Yleensä katson mittareita ja aaltomuotoja parhaani arvaamiseksi. Olen havainnut nopeammin kuunnella koko äänen kontekstissa, mykistää rikoksentekijät löytääkseen heidät, vetää heidät takaisin, poistaa mykistyksen ja lisätä vähitellen takaisin, kunnes pidän siitä, mitä kuulen. Tällä tavalla sekoitan enemmän ääntä kerralla, mikä johtaa yleensä vähemmän äänen kulkua.

Koska tunnen kaverit, jotka rakentavat tehosteita minulle, ja tiedän, miten he työskentelevät, tiedän, että radan yläpuolella olevat elementit muodostavat "tärkeämpiä" elementtejä suunnittelulle. Tämän seurauksena "FX 4" -kappaleelle sijoitettu tehoste toistetaan tyypillisesti kovemmin kuin "FX 12". Mutta se on yleensä vain lähtökohta. Joten kirjoitan perussaldoautomaation, sitten sukelan trimmiin tarkentamaan sen yhdistelmää. Kun olen saanut vaikutelman sekoitetuksi, käytän VCA: ta sulataksesi sen muuhun sekoitukseen.

Mitä tulee leikkeiden mykistämiseen, teen sitä harvoin. On tilanteita, joissa en ole samaa mieltä heidän toimittamastaan, ja joudun ehkä joutumaan etsimään ääntä, jonka mielestäni pitäisi olla siellä. Mutta useammin kuin ei, vaihden kokonaan vaihteiden sijaan, taajuuskorjain tai sekoitan huonot elementit ennemmin kuin päästä eroon niistä kokonaan. Siellä on yleensä jokin syy, että se on lisätty suunnitteluun.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...