Kysymys:
Ohjaaja ei tiedä mitään äänestä. Otatko työn?
Utopia
2010-05-07 02:28:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulle tarjottiin työtä äänisuunnittelijana, uudelleentallennussekoittajana, SFX-toimittajana tai mitä tahansa tekemistä elokuvan äänen kanssa ohjaajan kanssa, joka ei tiedä mitään tai ei välitä äänestä (tai ei riitä antamaan sille paljon) merkitys hänen käsikirjoituksessaan, toiminnoissaan tai budjetissaan), ottaisitko työn?

Ja sanoisitko, että otit työn, työntäisitkö johtajan kanssa, että ääni on tärkeä ja miten menisit siitä?

Yhdeksän vastused:
NoiseJockey
2010-05-07 06:13:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onneksi otat haasteen vastaan, Ryan. Et koskaan kuule valokuvaajaa sanomasta: "Asiakkaani ei tiedä mitään todellisesta valokuvasta, aion välittää tämän keikan", tai suunnittelija sanoo: "Jumala, tämä asiakas ei tiedä MITÄÄN hienorakeisesta typografiasta, unohda se!" :-)

Parempana tai huonompana, kaikenlaisina asiantuntijoina ja luovina ammattilaisina roolissamme on aina osa asiakkaan koulutusta. Hienon työn tekeminen ja kouluttaminen ilman olemista siitä diivana tai nöyryyttävä / pedanttinen (usein yksinkertaisesti olemalla mahtava ja nöyrä panoksestasi), on varma merkki tulevasta menestyksestä!

Lyö heidät kuolleiksi, mies!

Kiitos! Toivottavasti siihen mennessä, kun olen valmis, selvitän, kuinka lähettää tavaraa, jotta kaikki kuulisit sen!
@NoiseJockey Hyvin sanottu.
Jay Jennings
2010-05-07 02:34:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tervetuloa modernin elokuvan maailmaan. Vihaan jakaa se sinulle, mutta monet ohjaajat sopivat tähän kuvaukseen. Ääni on jälkikäteen suurimman osan ajasta, harvoin siirtyy käsikirjoitukseen tarinapisteenä; tuotantoäänet ovat usein saastuneita taustamelun kanssa, ja ne voivat toisinaan olla käyttökelvottomia, koska kukaan ei halua sallia tuotantosekoittimen leveyden kaapata hyviä kappaleita; budjetit pienenevät jälkituotannon äänen toimitukselle ja sekoitukselle; ja - tässä on kapperi - joskus ohjaaja ilmestyy miksaukseen vasta viime päivinä toistoihin. Ja Sitten heillä on muistiinpanoja!

No, mitä voit tehdä? Aloita kouluttamalla ohjaajaa siitä, että ääni on kriittinen osa hänen elokuvaansa. Ei luennoimalla tai ylipontifioimalla, vaan pikemminkin hyvien budjetointikäytäntöjen, vankkojen ja luovien kappaleiden ja organisoidun toimituksen avulla lavalle sekoittamista varten.

Lyhyesti sanottuna ota työ. Se on hyvä käytäntö tulevaisuutta varten.

Kiitos. Tarkistavatko sekoittimet joskus tuotantosekoittimen ennen projektin sitoutumista? Kuten "Voi, hän saa hyvän vuoropuhelun, joten otan Transformersin ystävänpäivän yli, koska vuoropuhelu on paljon parempi"?
Toki, mikserit ja esimiehet tarkistavat - ja joskus suosittelevat - kuka tuotannon ääniryhmä oli. Mutta se on harvoin jälleenmyyjä.
Selcuk Can Guven
2010-05-07 14:34:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tällaisissa tilanteissa päätavoitteeni on VAIKUTTAA ohjaajaa äänisuunnittelulla ennen työn aloittamista.

Pyydän lyhyitä näytteitä erilaisista kohtauksista ja yritän saada ohjaajan ymmärtämään, miten tärkeä äänisuunnittelu on ja kuinka tärkeä se voi olla kohtauksen yleiselle mielialalle esittelyjä valmistelemalla.

Hyvän vaikutelman jälkeen heitä on helppo kouluttaa. He kuuntelevat sinua tarkemmin ja ottavat sinut vakavammin, koska he tietävät, että panoksesi on hyvä koko projektille.

Andrew Spitz
2010-05-07 02:44:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pienemmissä tuotannoissa olen henkilökohtaisesti havainnut, että useimmat ohjaajat (jotka ovat jo ohjaaneet) ymmärtävät, kuinka tärkeä ääni on. Se voi usein tuntua siltä, ​​että se ei ole heidän prioriteettinsa, mutta se johtuu ehkä siitä, että heillä on niin paljon muita asioita, joista on huolta tai jotka ovat olleet lähellä elokuvaa niin pitkään, että he eivät vain pysty katsomaan sitä enää.

Yleistäen tässä vähän, mutta useimmiten, kun he kuulevat / näkevät elokuvansa ilman äänisuunnittelua, he alkavat paniikkia siitä, että se on kuiva tai tunteita puuttuu ... sitten he kuulevat äänesi ja iloitsevat ja antavat helpotuksen huokaus.

Jos he eivät välitä äänestä, yritän luultavasti saada heidät innostumaan ja olemaan mukana yrittäen tehdä pisteen. Kuulostaa räikeältä, mutta ihmiset pitävät intohimosta, ja jos osoitat intohimoa siihen, he saattavat vain saada vilauksen siitä, mikä saa sinut tikittämään.

Erittäin hyviä neuvoja. Aion tehdä sen.
Loistava! Toivottavasti et kadu sitä ja tule takaisin luokseni vihainen ;-) nauti.
georgi
2010-05-07 04:55:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ota työ ja kouluta heitä tyylikkäästi. Mikä voi mennä pieleen?

Nimeni voi mennä johonkin, jolla on vain Avid-opastin äänisuunnitteluni sijaan, koska hänellä ei ole aikaa tai budjettia tai hän on eri mieltä äänen tärkeydestä.
laitoin kysymykseeni jyvän sarkasmia :) joka tapauksessa, riippuen ajasta, se riippuu heistä, mutta budjetin suhteen se voi hyvinkin olla sinun tehtäväsi.
Pyh humpuukia. Vihaan, kuinka ohjaajat tulevat luokseni ja sanovat "Ääni on niin tärkeä osa elokuvaa". ja sitten he kääntyvät pitopalvelun puoleen ja sanovat "Ruoka on niin tärkeä osa elokuvaa".
No, sinulla voi olla asia tässä, koska Sound näyttää olevan aina käsityöpalvelun alapuolella liikkuvissa hyvityksissä;)
user80
2010-05-09 22:38:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä koskaan työnnä mitään pistettä ohjaajan kanssa. Tee vain työsi todella hyvin, aika- ja budjettirajoitusten rajoissa. Älä koskaan valittaa, ei väliä kuinka paha se tulee. Tuloksena on, että joku muu kuin johtaja, huomaa ammattisi olevan ja suosittelee sinua toiseen työhön.

Leyland
2010-05-07 02:40:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaksi positiivista asiaa.

a. He todennäköisesti ymmärtävät, kuinka paljon työsi parantaa elokuvaa. B. Todennäköisesti he eivät ole ylivaltaisia ​​ja nokkelia asiakkaita.

Totta. Vihaan, kun näen ohjaajan merkitsevän muistiinpanolevyä. Ajattelen heti itselleni "On vielä 30 minuuttia ..."
Josh McHugh
2010-05-09 19:56:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

He tekevät harvoin!

Se on niin surullista, että he eivät kuitenkaan !!!
Aditya J. Yadav
2013-01-23 03:14:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sanoisin, että otat työn joka tapauksessa ja annat parhaan mahdollisen. Äänisuunnittelijat ovat myös tarinankertojia, ja luulen, että jos ohjaaja ei ole mukana niin paljon prosessissa, voit luoda jotain, jonka luulet kertovan tarinan paremmin, sonisesti.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...