Kysymys:
Äänisuunnittelukurssit ja täydet koulutusohjelmat.
Pretaeperon
2010-05-18 19:02:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asun ei kovin edistyksellisessä maassa, erityisesti äänisuunnittelun kaltaisten erikoisuuksien suhteen. Se on Koillis-Euroopassa. Ja kun olen tutkinut verkkoa, en voi selvittää, onko ammatillisesta näkökulmasta olemassa paikkaa, josta saa hyvän äänisuunnittelun koulutuksen.

Kysymykseni kuuluu siis: voisitteko suositella parhaita korkea-asteen kokopäiväisiä oppilaitoksia äänisuunnittelun alalla Euroopassa ja Yhdysvalloissa?

Kaiken edellä olevan perusteella luulen, että Iso-Britannia on äänisuunnittelukoulutuksen keskus! Onnekkaat kaverit! Onko kenelläkään Espanjasta, Ranskasta tai Italiasta mitään sanottavaa äänisuunnittelulaitoksistaan? ____________ Ja niille teistä, jotka ovat opiskelleet yllä luetelluilla kursseilla - auttavatko nämä akatemiat valmistuneita saamaan työpaikan? Kiitos
joo kiitos =) Toivon jonain päivänä, että opin tämän kielen
Kukaan tietää mitään etäopiskeluohjelmia äänisuunnittelun oppimiseksi?
Monet akatemiat tarjoavat kurssejaan verkossa, esimerkiksi - PointBlank ja Berklee College of Music. Näin noin 5–7 etäopetustarjousta verkossa vain Lontoon ympäristössä ... Mutta hinta on liian suuri, joten luulen, että kirjautuminen kursseja vaativille osallistujille on edullisempaa
Seitsemän vastused:
georgi
2010-05-18 23:19:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Iso-Britanniassa Ravensbourne järjestää upean kurssin nimeltä "Äänisuunnittelu" - se on maanläheinen, käytännönläheinen, ammatillinen kurssi: paljon työtä ja melkein tarpeeksi teoriaa. Se on hyvin realistista - et saa paljon etuja ja huippuvarusteita, mutta saat pääsyn alan vakiomuotoisiin juttuihin ja tiukkaan lähetys- / AV-yhteisöön, jolla on paljon järkeä. Opettajat tietävät, mistä he puhuvat, ja monet heistä työskentelevät tosielämän ei-akateemisissa projekteissa. Erittäin suositeltava.

mielestäni tämä on paras paikka minulle
glenn eanes
2010-05-19 01:16:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Savannah College of Art and Design -tapahtumassa Savannah Georgia USA: ssa on myös äänisuunnitteluohjelma. Uskon, että heidän ääniohjelmansa on melko uusi, joten sillä ei ole USC: n kaltaisen paikan mainetta. Siitä huolimatta se saattaa olla syytä tutkia.

SCAD-äänisuunnittelu

näyttää herkulliselta
deleted
2010-05-18 22:31:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Isossa-Britanniassa on myös LIPA, tällä hetkellä olen toisena vuonna äänitekniikan BA (Hons) -kurssilla, se on todella hyvä kurssi. Se ei ole nimenomaan äänisuunnittelussa, vaikka siinä on moduuli ja valinnainen videotuotantomoduuli kolmantena vuonna, mutta se tarjoaa erittäin hyvin pyöristetyn opetussuunnitelman.

Heillä on todella upeat palvelut, ja luennoitsijat tietävät tavaransa nurinpäin.

LIPA BA (hons) Äänitekniikan perustutkinto

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisää yksityiskohdat ilmoittavat minulle.

Toinen todella hyvä kurssi Isossa-Britanniassa on Tonnmeister-kurssi Surreyssä -

Surrey Tonmeister

Jay Jennings
2010-05-18 19:58:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sain monipuolisen musiikin ja tekniikan koulutuksen Berklee College of Musicissa. Jos et voi osallistua osavaltioihin, he tarjoavat myös online-opetussuunnitelman.

Pelkään, että Berkleen verkkokurssit tarjoavat erittäin pientä tietoa suunnittelusta, joka perustuu yhteen tai useampaan ohjelmistotuotteeseen, kuten Ableton tai Reason ...
ianjpalmer
2010-05-18 21:57:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suoritin Bournemouthin yliopiston näytön äänisuunnittelun maisterin tutkinnon, mutta katsottuaan he tarjoavat nyt BA: n (Hons) Soundtrack-tuotannossa.

http: // onlineservices .bournemouth.ac.uk / courses / course.aspx? course = 644

Mediakoulu oli todella erinomainen. Upeat tilat ja hyvä henkilökunta. Nautin todella filosofiasta, jonka mukaan teoria kertoo käytännöstä ja käytäntö tiedottaa teoriasta.

Ian

Point Blank College
2011-12-02 20:48:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei ,

Tarjoamme tämän online-äänisuunnittelukurssin -

http://www.pointblankonline.net/sound-design-course.php

Se käyttää Native Instruments Kontaktia ja Reaktoria. Uusi kurssi alkaa 5. päivästä, ja jos varaat ennen, saat 50 puntaa. Lisätietoja täältä -

http://www.pointblankonline.net/blog/get-phat-over-christmas-beef-up-your-production-this-winter/

Ota yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...