Kysymys:
Kuinka käytän äänisuunnittelua?
user385
2010-06-22 20:07:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen suhteellisen uusi elokuvien äänisuunnittelussa ja äänentoistossa, mutta olen erittäin kiinnostunut. Viime aikoina olen ladannut mainoksia, videopelien trailereita ja elokuvatrailereita ja vain yrittänyt luoda äänen uudelleen ja täyttää omalla mielelläni sopivalla luomuksella. Mietin, onko jollakulla ehdotuksia tai tekniikoita / taitoja, jotka voisit jakaa kanssani auttaakseni minua aloittamaan. Kuinka voin harjoitella parantua? Tai mitä teit päästäkseen sinne missä olet nyt?


Vau kaverit. Kiitos paljon vastauksista. Sain paljon enemmän vastauksia kuin kuvittelin saavani. Tämä sivusto on ollut erittäin hyödyllinen. Aion ehdottomasti lukea kaikki nuo kirjat ja noudattaa todella kaikkien neuvoja ...

Kiitos vielä kerran. Suuri joukko ihmisiä täällä.

JM

Kuusi vastused:
#1
+3
georgi
2010-06-22 21:53:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kutsu minua vanhanaikaiseksi, mutta uskon, että se alkaa kovalla lukemisella. Aiheesta on olemassa muutama erittäin mielenkiintoinen kirja ........ Sitten voit lähestyä äänityötäsi suuntautumisella ja ymmärryksellä. Virheiden tekeminen kannattaa paremmin tällä tavalla?

#2
+3
Justin Huss
2010-06-22 22:35:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Harjoittelu ja oppiminen itse on tärkeää, mutta olisi sääli jättää kaikki sinulle. Kirjoissa on sata vuotta elokuvaa ja haluat lukea joitain niistä. Mainitsen joitain niistä, jotka tiedän, ja jos sinulla on intohimo sille, sinun ei kannata lukea ja lukea niitä uudelleen :)

  • Elokuvaäänet (Elisabeth Weis)
  • Ääni kuvalle: Elokuvaääni 90-luvulta (Tom Kenny)
  • Äänisuunnittelu: musiikin, äänen ja äänitehosteiden ilmentävä voima elokuvissa (David Sonnenschein)
  • Äänen jälkituotanto elokuville ja videoille (Jay Rose)
  • Elokuvaäänen käytännön taide (David Yewdall)

Tämä on vain esimerkki! (Yritin linkittää jokaisen kirjan sivulle, mutta se ei toimi, en voi selvittää miksi ... Jätän linkityksen sinulle Iain! :))

#3
+3
Justin P
2010-06-23 04:03:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyviä neuvoja toistaiseksi. Lisään:

1) Etsi elokuvakoulu ja tarjoa palveluitasi tuleville elokuvantekijöille. Heidän elokuvansa eivät välttämättä ole yhtä hienoja tai mielenkiintoisia suunnitella kuin uusin Hollywood Blockbuster tai videopelien traileri, mutta työskentelet jotain, joka menee ulos maailmassa nimesi kanssa (kyllä, tämä voi olla myös huono asia) ). Opit paljon dialogien muokkaamisesta, kun puhdistat heidän kamala tuotantoäänensä, paljon siitä, minkä tyyppiset tehosteet leikkaavat hienosti mainitun huonon tuotantoäänen yli, ja hioa sekoitusleikkuusi. Plus, että elokuvantekijä saattaa (korostan ehkä) päätyä seuraavalle Coenin veljeksi / mitä ohjaajasi ihailet. Olen oppinut tonnia tekemällä tämän toistuvasti ... se oli toisinaan tuskallista, mutta sen arvoista. Hienojen äänisuunnittelijoiden on lisäksi opittava tekemään yhteistyötä.

2) Kenttäennätys. Useimmat (ellei kaikki) äänisuunnittelijat, joita ihailen, ovat vuosien varrella rakentaneet mukautetun kirjaston, jossa on sekä mielenkiintoisia että arkisia äänitteitä. Rakenna kirjastosi ja ainutlaatuinen ääni ja harjoittele tehosteiden leikkaamista / manipulointia hallitsemalla tallenteitasi.

3) Harjoittele korviasi. Kuuntele tarkkaan ihailemiasi sekoituksia. Kysy itseltäsi: Kuinka asioita pannaan? Kuinka dynamiikkaa käytetään? Kuinka äänisuunnittelu toimii musiikin kanssa? Kuinka ääniraita auttaa tarinankerrontaa?

#4
+2
Kutsal Kaan Bilgin
2010-06-24 11:03:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tähän mennessä oppimastani:

1) jäljitellä2) omaksua3) innovaatioita

Vietä muutama vuosi ensimmäisessä vaiheessa.

#5
  0
ianjpalmer
2010-06-22 20:41:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun neuvoni olisi mennä sinne, mainostaa palveluitasi ja saada mahdollisimman paljon kokemusta. Voin puhua vain omasta kokemuksestani, mutta opin helvetin paljon työskentelemällä lyhytelokuvien parissa ilmaiseksi aloittaessani. Muutama vuosi siitä ansaitsi minulle mukavan ansioluettelon ja mahdollisuuden suurempiin ja hyvin maksettuihin projekteihin.

Voisit myös nähdä, tarvitsevatko jokin post-äänipalvelut juoksijoita tai avustajia ja oppivatko niin. Tämä olisi suositeltavaa, koska äänestä on paljon temppuja ja opittavaa kuin mitä täällä voidaan selittää tai edes itse työskennellä.

Sillä välin sinulla on oikea ajatus äänen uudelleenkäynnistämisestä. Ehkä voit käyttää sitä näyttelijänä saadaksesi työtä taitojesi esittelynä.

Onnea

Ian

#6
  0
Hubert Campbell
2010-06-23 00:54:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että otit askeleen oikeaan suuntaan korvaamalla äänen ja luomalla oman äänisuunnittelusi elokuvien tai pelien perävaunuille. Itse asiassa tein saman videopelissä, jonka lähetän pian palautetta varten. Viime kädessä opit tekemällä ja saamalla palautetta luotettavilta ihmisiltä aina kun mahdollista.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...